Loxam.nl kortingscode oktober 2023

5.25% korting

Homepage | Méér dan alleen materieelverhuur | LOXAM - Loxam

https://www.loxam.nl/

LOXAM, marktleider in de verhuur van machines en gereedschappen voor de bouw, infra, GWW, hoveniers, industrie & diensten en de evenementenindustrie, biedt u alle tools voor uw werk. U huurt graafmachines, hoogwerkers, aggregaten, compressoren, steigers, bouwplaats-inrichting, zagen en boren, vorkheftrucks en meetapparatuur.

5.25% korting

LOXAM: voor het huren van materieel, gereedschap, hoogwerkers, aggregaten

https://vestigingen.loxam.nl/

LOXAM biedt een breed assortiment professioneel materieel van de bekendste merken: hoogwerkers, verreikers, graafmachines, wielladers, gereedschap, enz. Voor het huren van materieel en gereedschap is er altijd een LOXAM vestiging bij u in de buurt!

5.25% korting

Missie en visie - Loxam

https://www.loxam.nl/ontdek_loxam

Uw duurzame materieelverhuurder: altijd dichtbij, persoonlijk en professioneel. De samenwerking met onze ervaren en deskundige medewerkers wordt door onze klanten gewaardeerd met een 8,7. Ontdek alle services van Loxam.

5.25% korting

Over LOXAM - Loxam

https://www.loxam.nl/ontdek_loxam_2

In Nederland is LOXAM uitgegroeid tot een verhuurbedrijf met 50 vestigingen verdeeld over drie divisies : LOXAM Rental algemene verhuur, LOXAM Access specialist in de verhuur van hoogwerkers en LOXAM Power specialist in de verhuur van stroomaggregaten.

5.25% korting

Nederland LOXAM vestigingen: verhuur van bouwmaterieel en technische ...

https://vestigingen.loxam.nl/nl

LOXAM Nederland vestigingen bieden een uitgebreid verhuurprogramma van materieel, machines, gereedschappen voor de bouw, industrie, infra , afwerkbedrijven en groenbedrijven. Bekijk het overzicht van de vestigingen van LOXAM Nederland, de adressen, telefoonnummers en openingstijden van uw LOXAM vestiging.

5.25% korting

LOXAM

https://werkenbij.loxam.nl/

LOXAM is de nummer één in Europa en de nummer twee in Nederland op het gebied van materieelverhuur. Wij zorgen ervoor dat onze klanten altijd de juiste machine en het juiste gereedschap hebben. Met onze kennis en service helpen wij bedrijven en particulieren om hun klus veilig, snel en goed te klaren.

5.25% korting

Loxgreen - Loxam

https://www.loxam.nl/loxgreen

Naast de nieuwste Stage V-motoren, biedt Loxam 3 verschillende technologieën op deze machines in het LOXGREEN-assortiment. ELEKTRISCH Machines aangedreven door batterijen (lood of lithium-ion oplaadbare batterijen) kunnen op netstroom worden opgeladen en hebben DC-motoren met spanningen tot 48V.

5.25% korting

LOXAM Rental Ridderkerk, materieel voor de professional in Ridderkerk

https://vestigingen.loxam.nl/33-loxam-rental-ridderkerk

Of het nu om een hoogwerker, aggregaat of gereedschap gaat, u vindt uw materieel bij LOXAM Rental Ridderkerk. LOXAM Rental Ridderkerk biedt verhuuroplossingen op maat: korte, middellange of lange termijn. Kom langs bij LOXAM in Ridderkerk voor het huren van hoogwerkers, aggregaten, materieel en gereedschap.

5.25% korting

Inloggen - LOXAM

https://portal.loxam.nl/

Wachtwoord vergeten of wijzigen? © LOXAM Workx 2023

Loxam Nederland | LinkedIn

https://nl.linkedin.com/company/loxam-nederland

Loxam is de duurzame partner in het verhuren van professioneel materieel. De kracht van Loxam ligt in de vloot van 650.000 machines die veilig en milieuvriendelijk zijn. Loxam is méér dan...

Verhuur en verkoop van materieel voor de bouw, OW, industrie - Loxam

https://www.loxam.be/nl

750 agentschappen over de hele wereld. 50 jaar expertise. 1ste materieelverhuurder in Europa. Ons materieel. 01. Elektrische energie en vloeistoffen. Compressor, bouwdroger, verwarming, stroomgroep... 02. Transport en laden en lossen. Vorklift, aanhangwagen, takel, plafondplatenlift ... 03. Professioneel gereedschap.

5.25% korting

LOXAM Access Amsterdam

https://vestigingen.loxam.nl/1-loxam-access-amsterdam

LOXAM Access Amsterdam, materieel voor de professional in Amsterdam. Of. LOXAM Access Amsterdam. Disketteweg 21. 1033 NW Amsterdam. Gesloten. Het telefoonnummer weergeven. Mail de vestiging. Specialisatie : Training. Openingstijden. Maandag. 7:30 - 17:00. Dinsdag. 7:30 - 17:00. Woensdag. 7:30 - 17:00. Donderdag. 7:30 - 17:00. Vrijdag. 7:30 - 17:00.

5.25% korting

LOXAM Rental Apeldoorn, materieel voor de professional in Apeldoorn

https://vestigingen.loxam.nl/13-loxam-rental-apeldoorn

LOXAM Rental Apeldoorn biedt een breed assortiment materieel voor o.a. bouw, industrie in het bijzonder. Onze verhuurprofessionals in Apeldoorn staan klaar om u te adviseren welke machine u nodig heeft en hoe deze te gebruiken. Of het nu om een hoogwerker, aggregaat of gereedschap gaat, u vindt uw materieel bij LOXAM Rental Apeldoorn.

5.25% korting

Loodsmedewerker (Yardman) | LOXAM

https://werkenbij.loxam.nl/loodsmedewerker-yardman/

Afdeling HR. werken@loxam.nl. 0180-441699. Vacature. Als Loodsmedewerker (Yardman) bij LOXAM ben je verantwoordelijk voor de orde en netheid op het buitenterrein en in de loods. Alle machines die verhuurd worden of retour komen, gaan langs jou. Je helpt Chauffeurs dagelijks met laden en lossen en controleert machines die retour komen.

5.25% korting

Vestigingsmanager | LOXAM

https://werkenbij.loxam.nl/vestigingsmanager-2/

Wat is vereist? HBO werk- en denkniveau. Commercieel; goed in managen en plannen. Kennis van én affiniteit met de machines en producten die je verhuurt. Goede beheersing Nederlands, bij voorkeur ook Engels. Open en makkelijk kunnen communiceren; mensen goed kunnen aanvoelen. Wat krijg je?

5.25% korting

Monteur | LOXAM

https://werkenbij.loxam.nl/monteur-4/

Afdeling HR. werken@loxam.nl. 0180-441699. Vacature. Als Monteur bij LOXAM ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, keuren en repareren van materieel op een bepaalde vestiging. Je bent voornamelijk bezig met onderhoud en keuringen, wat je doet aan de hand van onderhouds- en keuringsrapporten.

5.25% korting

Verhuurmedewerker | LOXAM

https://werkenbij.loxam.nl/verhuurmedewerker-2/

Afdeling HR. werken@loxam.nl. 0180-441699. Vacature. Als Verhuurmedewerker bij LOXAM ben je verantwoordelijk voor de verhuur van machines en ander materieel. Je bent het aanspreekpunt voor klanten die machines ophalen of inleveren, waar jij hen ontvangt en goed op weg helpt.

5.25% korting

BBL-er | LOXAM

https://werkenbij.loxam.nl/bbl-er/

Wat is vereist? Je volgt een mbo-opleiding. Gemotiveerd, leergierig, open houding. Goede beheersing Nederlandse taal. Geïnteresseerd in techniek. Wat krijg je? Stagevergoeding € 23,55 per volledige gewerkte dag (afhankelijk van leeftijd en ervaring) 3 of 4 stagedagen per week. Vakantiedagen in overleg. Opleidingsmogelijkheden en loopbaanbegeleiding

5.25% korting

Contact | Info | LOXAM - Loxam

https://www.loxam.nl/contactus

Neem contact met ons ! Zakelijke klanten. Particuliere klanten.

5.25% korting

LOXAM Rental Schiphol

https://vestigingen.loxam.nl/36-loxam-rental-schiphol

Routebeschrijving. Presentatie. LOXAM Rental Schiphol biedt een breed assortiment materieel voor o.a. bouw, industrie in het bijzonder. Onze verhuurprofessionals in Rozenburg (Schiphol) staan klaar om u te adviseren welke machine u nodig heeft en hoe deze te gebruiken.

5.25% korting

LOXAM Rental Enschede, materieel voor de professional in Enschede

https://vestigingen.loxam.nl/22-loxam-rental-enschede

Routebeschrijving. Presentatie. LOXAM Rental Enschede biedt een breed assortiment materieel voor o.a. bouw, industrie in het bijzonder. Onze verhuurprofessionals in Enschede staan klaar om u te adviseren welke machine u nodig heeft en hoe deze te gebruiken.

Contact us - Loxam

https://www.loxam.be/nl/contactus

Voornaam. Achternaam. E-mail. Telefoon. Ja, ik wil informatie van LOXAM ontvangen. Neem contact op met ons. Telefoon. 0800 82 344. Neem contact op met ons. via mail. Vind uw agentschap.