Loxam.nl kortingscode mei 2024

5.25% korting

Homepage | Méér dan alleen materieelverhuur | LOXAM - Loxam

https://www.loxam.nl/

LOXAM, marktleider in de verhuur van machines en gereedschappen voor de bouw, infra, GWW, hoveniers, industrie & diensten en de evenementenindustrie, biedt u alle tools voor uw werk. U huurt graafmachines, hoogwerkers, aggregaten, compressoren, steigers, bouwplaats-inrichting, zagen en boren, vorkheftrucks en meetapparatuur.

Bezoek Loxam.nl met korting
5.25% korting

Hoogwerkers, Steigers en Klimmaterialen - LOXAM

https://www.loxam.nl/u/rental/hoogwerkers-steigers-en-klimmaterialen/100

LOXAM verhuurt hoogwerkers in alle soorten en maten. Voor elke klus hebben wij een oplossing. Direct leverbaar en veilig in gebruik. LOXAM Access, onze specialist in het verhuren van hoogwerkers, heeft een uitgebreid assortiment hoogwerkers met werkhoogtes tot 58 meter! Schaarhoogwerkers, knikgiekhoogwerkers, telescoophoogwerkers, ...

Bezoek Loxam.nl met korting
5.25% korting

Nederland LOXAM vestigingen: verhuur van bouwmaterieel en technische ...

https://vestigingen.loxam.nl/nl

LOXAM Nederland vestigingen bieden een uitgebreid verhuurprogramma van materieel, machines, gereedschappen voor de bouw, industrie, infra , afwerkbedrijven en groenbedrijven. Bekijk het overzicht van de vestigingen van LOXAM Nederland, de adressen, telefoonnummers en openingstijden van uw LOXAM vestiging.

Bezoek Loxam.nl met korting
5.25% korting

LOXAM: voor het huren van materieel, gereedschap, hoogwerkers, aggregaten

https://vestigingen.loxam.nl/

LOXAM biedt een breed assortiment professioneel materieel van de bekendste merken: hoogwerkers, verreikers, graafmachines, wielladers, gereedschap, enz. Voor het huren van materieel en gereedschap is er altijd een LOXAM vestiging bij u in de buurt! Een greep uit onze vestigingen.

Bezoek Loxam.nl met korting
5.25% korting

LOXAM

https://werkenbij.loxam.nl/

LOXAM is de nummer één in Europa en de nummer twee in Nederland op het gebied van materieelverhuur. Wij zorgen ervoor dat onze klanten altijd de juiste machine en het juiste gereedschap hebben. Met onze kennis en service helpen wij bedrijven en particulieren om hun klus veilig, snel en goed te klaren.

Bezoek Loxam.nl met korting
5.25% korting

Over LOXAM - Loxam

https://www.loxam.nl/ontdek_loxam_2

In Nederland is LOXAM uitgegroeid tot een verhuurbedrijf met 50 vestigingen verdeeld over drie divisies : LOXAM Rental algemene verhuur, LOXAM Access specialist in de verhuur van hoogwerkers en LOXAM Power specialist in de verhuur van stroomaggregaten.

Bezoek Loxam.nl met korting
5.25% korting

Access | Hoogwerkers | LOXAM - Loxam

https://www.loxam.nl/Loxam_Access

LOXAM Access is dé specialist in hoogwerkerverhuur en heeft, met de op 2 na grootste verhuurvloot wereldwijd, altijd een oplossing voor uw ‘bereikbaarheidsprobleem’. LOXAM Access staat voor kwaliteit, deskundigheid, veiligheid, bereikbaarheid en service.

Bezoek Loxam.nl met korting
5.25% korting

Inloggen - LOXAM

https://portal.loxam.nl/

Wachtwoord vergeten of wijzigen? © LOXAM Workx 2024

Bezoek Loxam.nl met korting
5.25% korting

LOXAM Rental Amsterdam

https://vestigingen.loxam.nl/12-loxam-rental-amsterdam

Routebeschrijving. Presentatie. LOXAM Rental Amsterdam biedt een breed assortiment materieel voor o.a. bouw, industrie in het bijzonder. Onze verhuurprofessionals in Amsterdam staan klaar om u te adviseren welke machine u nodig heeft en hoe deze te gebruiken.

Bezoek Loxam.nl met korting
5.25% korting

11 vestigingen LOXAM van Zuid-Holland

https://vestigingen.loxam.nl/nl/zuid-holland

LOXAM Zuid-Holland vestigingen bieden een uitgebreid verhuurprogramma van materieel, machines, gereedschappen voor de bouw, industrie, infra , afwerkbedrijven en groenbedrijven. Bekijk het overzicht van de vestigingen van LOXAM Zuid-Holland, de adressen, telefoonnummers en openingstijden van uw LOXAM vestiging. Neem contact op of bezoek onze shops!

Bezoek Loxam.nl met korting
5.25% korting

Nijmegen LOXAM vestigingen: verhuur van bouwmaterieel en technische ...

https://vestigingen.loxam.nl/nl/gelderland/nijmegen

LOXAM Nijmegen vestigingen bieden een uitgebreid verhuurprogramma van materieel, machines, gereedschappen voor de bouw, industrie, infra , afwerkbedrijven en groenbedrijven. Bekijk het overzicht van de vestigingen van LOXAM Nijmegen, de adressen, telefoonnummers en openingstijden van uw LOXAM vestiging. Neem contact op of bezoek onze shops!

Bezoek Loxam.nl met korting
5.25% korting

Missie en visie - Loxam

https://www.loxam.nl/ontdek_loxam

Home. Missie en visie. Niet voor niets een klanttevredenheid van 8,8! Uw duurzame materieelverhuurder: altijd dichtbij, persoonlijk en professioneel. De samenwerking met onze ervaren en deskundige medewerkers wordt door onze klanten gewaardeerd met een 8,8. Ontdek alle services van Loxam. MISSIE.

Bezoek Loxam.nl met korting
5.25% korting

LOXAM Rental Ridderkerk

https://vestigingen.loxam.nl/33-loxam-rental-ridderkerk

Of het nu om een hoogwerker, aggregaat of gereedschap gaat, u vindt uw materieel bij LOXAM Rental Ridderkerk. LOXAM Rental Ridderkerk biedt verhuuroplossingen op maat: korte, middellange of lange termijn. Kom langs bij LOXAM in Ridderkerk voor het huren van hoogwerkers, aggregaten, materieel en gereedschap.

Bezoek Loxam.nl met korting
5.25% korting

LOXAM Access regio Rotterdam

https://vestigingen.loxam.nl/3-loxam-access-regio-rotterdam

LOXAM Access regio Rotterdam is dé specialist in hoogwerkerverhuur en heeft, met de op 2 na grootste verhuurvloot wereldwijd, altijd een oplossing voor uw ‘bereikbaarheidsprobleem’. LOXAM Access staat voor veiligheid, kwaliteit, deskundigheid, bereikbaarheid en service.

Bezoek Loxam.nl met korting
5.25% korting

BBL-er | LOXAM

https://werkenbij.loxam.nl/bbl-er/

Wat is vereist? Je volgt een mbo-opleiding. Gemotiveerd, leergierig, open houding. Goede beheersing Nederlandse taal. Geïnteresseerd in techniek. Wat krijg je? Stagevergoeding in goed overleg afhankelijk van leeftijd en ervaring. 3 of 4 stagedagen per week. Vakantiedagen in overleg. Opleidingsmogelijkheden en loopbaanbegeleiding.

Bezoek Loxam.nl met korting
5.25% korting

Loodsmedewerker (Yardman) | LOXAM

https://werkenbij.loxam.nl/loodsmedewerker-yardman/

Vacature. Als Loodsmedewerker (Yardman) bij LOXAM ben je verantwoordelijk voor de orde en netheid op het buitenterrein en in de loods. Alle machines die verhuurd worden of retour komen, gaan langs jou. Je helpt Chauffeurs dagelijks met laden en lossen en controleert machines die retour komen.

Bezoek Loxam.nl met korting

Loxam Nederland | LinkedIn

https://nl.linkedin.com/company/loxam-nederland

Loxam is de duurzame partner in het verhuren van professioneel materieel. De kracht van Loxam ligt in de vloot van 650.000 machines die veilig en milieuvriendelijk zijn. Loxam is méér dan...

Loxam - Verhurend Nederland

https://verhurendnederland.nl/leden/loxam/

Adres: Dokwerkerstraat 4. 2984 BJ Ridderkerk. Telefoonnummer: 088-570220. E-mailadres: [email protected]. Website: https://www.loxam.nl/ Wil je ook lid worden? Wil je in contact komen met verhuurbedrijven, je naamsbekendheid vergroten en up-to-date blijven over de ontwikkelen in de verhuurbranche?

LOXAM Nederland | Ridderkerk - Facebook

https://nl-nl.facebook.com/loxamnl/

LOXAM Nederland, Ridderkerk. 913 vind-ik-leuks · 27 personen praten hierover · 22 waren hier. De duurzame partner in materieelverhuur! LOXAM Rental |...

LOXAM Nederland | Ridderkerk - Facebook

https://www.facebook.com/loxamnl/

LOXAM Nederland | Ridderkerk. LOXAM Nederland, Ridderkerk. 913 likes · 27 talking about this · 22 were here. De duurzame partner in materieelverhuur! LOXAM Rental | LOXAM Access |...

5.25% korting

Verhuurmedewerker | LOXAM

https://werkenbij.loxam.nl/verhuurmedewerker-2/

Afdeling HR. [email protected]. 0180-441699. Vacature. Als Verhuurmedewerker bij LOXAM ben je verantwoordelijk voor de verhuur van machines en ander materieel. Je bent het aanspreekpunt voor klanten die machines ophalen of inleveren, waar jij hen ontvangt en goed op weg helpt.

Bezoek Loxam.nl met korting
5.25% korting

Contact | Info | LOXAM - Loxam

https://www.loxam.nl/contactus

Contact LOXAM. LoxCall: 088 570 2222 . Debiteuren: 0546 806870 . Crediteuren: 088 570 2270 . Zoek uw LOXAM vestiging

Bezoek Loxam.nl met korting

Verhuur en verkoop van materieel voor de bouw, OW, industrie - Loxam

https://www.loxam.be/nl

01. Nieuw. Ontdek ons nieuwe verhuurgamma. 02. Elektrische energie en vloeistoffen. Compressor, bouwdroger, verwarming, stroomgroep... 03. Transport en laden en lossen. Vorklift, aanhangwagen, takel, plafondplatenlift ... 04. Professioneel gereedschap. Zandstraler, hogedrukreiniger, boormachine, betonzaag, schuurmachine, felsmachine ... 05.