Monuta kortingscode februari 2024

€ 8,50 korting

Monuta uitvaartverzekering | Alle informatie + premies 2024

https://www.overstappen.nl/uitvaartverzekering/monuta/

Monuta is een marktleider in uitvaartverzorging met een combinatiepolis aan. Je kan zelf de hoogte van het vrij te besteden bedrag aanpassen, maar je hebt alleen een combinatiepolis. De premie per leeftijd is afhankelijk van de dekking en de diensten van Monuta. Vergelijk de premie's en voor- en nadelen van Monuta met andere uitvaartverzekeraars.

Bezoek Overstappen.nl met korting
€ 7,00 korting
Dvhn.nl korting

Harries Bakker neemt afscheid van Monuta: “Elk afscheid is bijzonder”

https://dvhn.nl/weekbladengroningen/hskrant/Harries-Bakker-neemt-afscheid-van-Monuta-%E2%80%9CElk-afscheid-is-bijzonder%E2%80%9D-28864277.html
Gevonden in: Dvhn.nl kortingscode

Harries Bakker (l) en Tim Huizeling. Foto: Cindy Vaessen-Houwen. Na 35 jaar neemt Harries Bakker per 1 februari afscheid van Monuta en gaat hij met pensioen. Hij wordt opgevolgd door Tim Huizeling ...

Bezoek Dvhn.nl met korting
€ 49,00 korting
Monuta korting

Monuta | De steun bij ieder afscheid

https://www.monuta.nl/

Monuta is een uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar die u helpt bij het regelen van uw afscheid. U kunt online een uitvaart regelen, een uitvaartverzekering afsluiten, uw uitvaartwensen invullen en meer.

Bezoek Monuta met korting
€ 49,00 korting
Monuta korting

Mijn Monuta

https://www.monuta.nl/mijnmonuta/

Voordelen van een Mijn Monuta account. Uw persoonlijke gegevens bekijken en direct aanpassen. Uw uitvaartwensen opslaan en bewerken. Uw verzekeringen bekijken. Account aanmaken.

Bezoek Monuta met korting
€ 49,00 korting
Monuta korting

Uitvaartverzekering Monuta | vanaf € 4,13 per maand

https://www.monuta.nl/uitvaartverzekeringen/

Monuta biedt je een uitvaartverzekering die je helpt bij het regelen van de uitvaart. Je betaalt maandelijks een premie die hangt af van je leeftijd en verzekerde bedrag. Je krijgt ook de hulp van een uitvaartverzorger en de professionele ondersteuning van Monuta. Ontdek de voordelen, de kosten en de voorwaarden van Monuta Uitvaartverzekering.

Bezoek Monuta met korting
€ 49,00 korting
Monuta korting

Uw uitvaartwensen vastleggen. Online via Monuta.nl | Monuta

https://www.monuta.nl/uitvaart/uitvaartwensen/

Monuta Uitvaartwensen is een online platform waar u uw wensen voor uw uitvaart kunt vastleggen en later aanpassen. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden voor uw uitvaart, zoals crematie, kist, rouwvervoer, bloemen en meer. U krijgt ook gratis en vrijblijvend opslag in MijnMonuta en een Monuta Afscheidswensenboek om uw nabestaanden te informeren.

Bezoek Monuta met korting
€ 49,00 korting
Monuta korting

Gaan zoals je bent | Monuta

https://www.monuta.nl/uitvaart/gaanzoalsjebent/

Op verschillende Monuta-locaties in het land vindt de bijeenkomst 'Gaan zoals je bent" plaats. Hieronder kun je bekijken welke locatie het beste past voor jou. De bijeenkomst is van 18.00 tot 20.30 uur. Meld je nu aan voor de bijeenkomst ‘Gaan zoals je bent’ op een locatie naar keuze. Klik hieronder voor een locatie bij jou in de buurt.

Bezoek Monuta met korting
€ 49,00 korting
Monuta korting

Communicatiemedewerker Apeldoorn (28 – 32 uur) | Monuta

https://www.monuta.nl/over-monuta/werken-bij-monuta/vacatures/communicatiemedewerker-apeldoorn-28-32-uur/

Communicatiemedewerker Apeldoorn (28 – 32 uur) Na een fijn weekend start je maandag, jouw vaste thuiswerkdag, de laptop om te zien wat de week brengt. Om 9 uur heb je de online weekstart met jouw team. Nadat je weer op de hoogte bent van de belangrijkste zaken voor deze week ga je aan de slag met onze interne digitale nieuwsbrief, de Monuta ...

Bezoek Monuta met korting
€ 49,00 korting
Monuta korting

Het laatste hoofdstuk - Monuta - Start de chat!

https://hetlaatstehoofdstuk.monuta.nl/

Monuta is een online platform waar je het laatste hoofdstuk van je dierbaren kunt schrijven en bekijken. Ronald GiphA.I.rt helpt je met het maken van jouw laatste hoofdstuk en geeft je inspiratie voor je persoonlijke uitvaart.

Bezoek Monuta met korting

Monuta - Memoria

https://www.monuta.memoria.nl/

Memoria. “Elk afscheid betekent de geboorte van een herinnering" - Salvador Dalí -. Bezoek herdenkingspagina.

Nabestaandendesk

https://monuta.nabestaandendesk.nl/nl/#!

Are you dealing with the aftermath of a loved one's death? Nabestaandendesk is a digital platform that helps you handle the inheritance and inform various parties about the loss. Find out how Nabestaandendesk can support you in this difficult time.

Monuta Uitvaart Reviews - Klanten Vertellen

https://www.klantenvertellen.nl/location-group/monuta_uitvaart?lang=nl

Over Monuta Uitvaart. Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen.

Monuta: reviews + premie (2024) - Uitvaartverzekering.nl

https://www.uitvaartverzekering.nl/vergelijken/monuta

Monuta biedt sinds begin april een nieuw type combinatie uitvaartverzekering. Deze verzekering bestaat uit: Een verzekerde som van 2.000 euro voor een Monuta uitvaartverzorger; Een te besteden bedrag aan uitvaart gerelateerde zaken tussen de 4.500 en 15.000 euro; Maak je geen gebruik van een Monuta uitvaartverzorger?

Monuta Reviews - Klanten Vertellen

https://www.klantenvertellen.nl/reviews/1033331/monuta

Reviews voor. Monuta. Totaal score 8.5. Totaal aantal beoordelingen 7,288. Beveelt ons aan 96%. Aantal keer bekeken 52,206. De dekking van de polis. Gemak van afsluiten van het product. De gebruiksvriendelijkheid van de website.

MonutaNet

https://atp.monutanet.nl/

Gebruikersnaam. Wachtwoord

Monuta - Klantenservicecontact.nl

https://klantenservicecontact.nl/monuta/

Op zoek naar een telefoonnummer van Monuta. Bekijk hier de actuele contactgegevens van Monuta klantenservice, zoals telefoonnummer, emailadres en sociale media.

Monuta - Facebook

https://www.facebook.com/MonutaNL/

Monuta. 12,529 likes · 49 talking about this · 307 were here. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel

Monuta Uitvaartverzekering | Lage premie - Complete dekking

https://www.uitvaartdirekt.nl/monuta-uitvaartverzekering/

Monuta is een uitvaartverzekeraar en uitvaartverzorger met een complete combinatie uitvaartverzekering aan. U kunt kiezen uit een verzekerd bedrag van €9.000,- of een vrij te besteden bedrag van €6.800,- en een bedrag tussentijds aanpassen. Monuta biedt ook een dekking uitvaartverzekering met een waarde van €9.000,-, een vrij te besteden bedrag van €6.800,- en een bedrag tussentijds aanpassen.

Monuta uitvaartverzekering | Alle informatie ( 2024 )

https://www.uitvaartverzekeringen.tips/monuta/

Monuta is een van de grootste en meest betrouwbare uitvaartverzekeraars van Nederland, met meer dan 100 uitvaartcentra en een lange geschiedenis. Monuta biedt een complete en goede verzorgde uitvaart, met een vrij te besteden bedrag en een uitvaartverzorger. Lees meer over de premie, de diensten en de missie van Monuta.

Monuta - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Monuta

Monuta is een Nederlandse uitvaartonderneming en uitvaartverzekeraar. Monuta werd opgericht in 1923. Het hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn. Monuta staat voor: Mors Ianua Vitae; Latijn voor: De dood is de poort van het leven. Het woord houdt verband met de protestants-christelijke beginselen die leidraad waren bij de oprichting van Monuta.

MonutaNL reviews | Bekijk consumentenreviews over monuta.nl

https://nl.trustpilot.com/review/monuta.nl

Monuta is als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar de steun bij ieder afscheid. Het is onze missie om voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk te maken. Monuta neemt voor u de zorg uit handen en helpt u bij het regelen van de uitvaart.