Monuta kortingscode mei 2024

€ 8,25 korting

Monuta uitvaartverzekering | Alle informatie + premies 2024

https://www.overstappen.nl/uitvaartverzekering/monuta/

Over Monuta. Monuta werd in 1923 opgericht en is gespecialiseerd in uitvaartverzorging met daarbij uitvaartverzekeringen. Met 1,4 miljoen verzekerden in Nederland zijn ze één van de marktleiders. Sinds een paar jaar zijn ze ook actief op de Duitse uitvaartverzekeringsmarkt.

Bezoek Overstappen.nl met korting
€ 49,00 korting
Monuta korting

Monuta | De steun bij ieder afscheid

https://www.monuta.nl/

Monuta helpt u bij het regelen van een uitvaart, het afsluiten van een uitvaartverzekering en het vastleggen van uw uitvaartwensen. U kunt ook online een voorgesprek aanvragen, een uitvaartcake bestellen of een verzekering berekenen.

Bezoek Monuta met korting
€ 49,00 korting
Monuta korting

Mijn Monuta inloggen

https://www.monuta.nl/mijn-monuta-login/

In Mijn Monuta ziet u uw verzekeringsoverzicht van Monuta. Hier kunt u uw verzekering wijzigen, familieleden bijschrijven of uw gegevens aanpassen. Ook legt u hier eenvoudig uw uitvaartwensen vast.

Bezoek Monuta met korting
€ 49,00 korting
Monuta korting

Mijn Monuta

https://www.monuta.nl/mijnmonuta/

Voordelen van een Mijn Monuta account. Uw persoonlijke gegevens bekijken en direct aanpassen. Uw uitvaartwensen opslaan en bewerken. Uw verzekeringen bekijken. Account aanmaken. Heeft u een vraag of wilt u iets regelen? Wij staan voor u klaar.

Bezoek Monuta met korting
€ 49,00 korting
Monuta korting

Contact | Monuta

https://www.monuta.nl/contact/

Monuta is een uitvaartverzekeraar en verzorger in Nederland. Hier vindt u de telefoonnummers, contactformulier en adres om contact op te nemen met Monuta voor vragen, overlijdensmeldingen of feedback.

Bezoek Monuta met korting
€ 49,00 korting
Monuta korting

Uitvaartverzekering afsluiten | Bereken premie | Monuta

https://www.monuta.nl/uitvaartverzekering-afsluiten/

Monuta biedt een uitvaartverzekering met een vrij te besteden bedrag en een Monuta uitvaartverzorger. Bereken uw premie, lees klantenverhalen en vind antwoorden op veelgestelde vragen.

Bezoek Monuta met korting
€ 49,00 korting
Monuta korting

Bankzaken regelen na overlijden: Dit moet er gebeuren - monuta.nl

https://www.monuta.nl/uitvaart/na-de-uitvaart/praktische-nazorg/bankzaken-regelen-na-overlijden/

Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart, en alle zaken daarna. Daarom heeft Monuta een compleet overzicht gemaakt van alles wat u moet doen nadat iemand is overleden. Met Monuta Zorgen Erna voorkomt u nare verrassingen en begint u zonder stress aan de lastige periode na het overlijden van een dierbare.

Bezoek Monuta met korting
€ 49,00 korting
Monuta korting

Het laatste hoofdstuk - Monuta - Start de chat!

https://hetlaatstehoofdstuk.monuta.nl/

Monuta is een online platform voor persoonlijke uitvaarten. Je kunt hier chatten met Ronald GiphA.I.rt, een kunstmatige intelligentie die je helpt met het maken van je laatste hoofdstuk.

Bezoek Monuta met korting
€ 15,00 korting

De beste uitvaartverzekering bij DELA, Monuta of ASR? - Keuze.nl

https://www.keuze.nl/beste-keuze/beste-uitvaartverzekering
Gevonden in: Keuze.nl kortingscode

Monuta is naast DELA en ASR één van de marktleiders binnen de uitvaartverzekeringen. Bij Monuta kun je alleen een combinatieverzekering afsluiten. Standaard gaat € 2.000,- naar de Monuta uitvaartverzorger.

Bezoek Keuze.nl met korting

Monuta Stories | Een afscheid zoals jij het wilt. Dat geeft een goed ...

https://www.instagram.com/monutastories/reel/C6EAb4QtoXb/

26 likes, 0 comments - monutastories on April 22, 2024: "Een afscheid zoals jij het wilt. Dat geeft een goed gevoel. Daarom zorgen wij altijd voor een persoonlijk draaiboek.".

MonutaNet

https://atp.monutanet.nl/

MonutaNet is het online platform voor medewerkers en partners van Monuta, de uitvaartverzorger en -verzekeraar in Nederland. Hier kunt u inloggen met uw persoonlijke gegevens en toegang krijgen tot diverse diensten en informatie.

Monuta - Memoria

https://www.monuta.memoria.nl/

Memoria. “Elk afscheid betekent de geboorte van een herinnering" - Salvador Dalí -.

Nabestaandendesk

https://monuta.nabestaandendesk.nl/nl/#!

Are you dealing with the aftermath of a loved one's death? Nabestaandendesk is a digital platform that helps you handle the inheritance and inform various parties about the loss. Find out how Nabestaandendesk can support you in this difficult time.

De Nieuwe Monuta Uitvaartverzekering Biedt Keuzevrijheid En Financiële ...

https://alleverzekeringenopeenrij.nl/monuta-uitvaartverzekering-natura/

De nieuwe Monuta Uitvaartverzekering in natura bestaat uit twee delen: ontzorging door een Monuta-uitvaartverzorger en een vrij besteedbaar bedrag. Monuta bood altijd al naturaverzekeringen aan. Die bestonden uit een vast pakket van producten en diensten.

Monuta Uitvaartverzekering? Dit Moet Je Weten In 2024

https://www.uitvaartplein.com/monuta-uitvaartverzekering/

Van plan een Monuta Uitvaartverzekering af te sluiten? Hier kun je uitgebreide informatie over de uitvaartverzekering van Monuta vinden.

Monuta Uitvaart Reviews - Klanten Vertellen

https://www.klantenvertellen.nl/location-group/monuta_uitvaart?lang=nl

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen.

Monuta Reviews - Klanten Vertellen

https://www.klantenvertellen.nl/reviews/1033331/monuta

Monuta is een online verzekeraar die verschillende soorten verzekeringen aanbiedt, zoals auto, huis, reis en leven. Lees de ervaringen van klanten die Monuta hebben gekozen en hoe ze de dekking, het gemak en de service beoordelen.

Monuta - Klantenservicecontact.nl

https://klantenservicecontact.nl/monuta/

De Klantenservice van Monuta. Monuta streeft ernaar om klanten uitstekende service en ondersteuning te bieden op elk moment dat ze het nodig hebben. De klantenservice van Monuta is bereikbaar via verschillende kanalen, waaronder telefoon, e-mail en sociale media.

Monuta uitvaartverzekering | Alle informatie (2024)

https://www.uitvaartverzekeringen.tips/monuta/

Monuta is een van de grootste uitvaartverzekeraars in Nederland met meer dan 100 uitvaartcentra. Met Monuta krijgt u een vrij te besteden bedrag, een uitvaartverzorger en keuzevrijheid voor uw uitvaart.

Monuta Uitvaartverzekering | Lage premie - Complete dekking

https://www.uitvaartdirekt.nl/monuta-uitvaartverzekering/

Monuta biedt een complete combinatie uitvaartverzekering aan met een waarde van €9.500,-, opgedeeld in een verzekerd bedrag voor de uitvaartverzorger en een vrij te besteden bedrag voor de uitvaart. Monuta is ook een uitvaartverzorger met ruim 100 uitvaartcentra in Nederland en helpt de nabestaanden bij het afscheid nemen.

Monuta - Facebook

https://www.facebook.com/MonutaNL/

Monuta. 12,655 likes · 889 talking about this · 351 were here. We zijn open over afscheid. En zorgen al ruim 100 jaar voor afscheid met een goed gevoel.

Monuta - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Monuta

Monuta is een Nederlandse uitvaartonderneming en uitvaartverzekeraar. Monuta werd opgericht in 1923. Het hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn. Monuta staat voor: Mors Ianua Vitae; Latijn voor: De dood is de poort van het leven. Het woord houdt verband met de protestants-christelijke beginselen die leidraad waren bij de oprichting ...

Rob de Nijs nieuwe naam in top 10 uitvaartmuziek

https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/rob-de-nijs-nieuwe-naam-in-top-10-uitvaartmuziek/ar-BB1kwt2c

Monuta voerde dit jaar een onderzoek uit naar de vraag welke muziek Nederlanders over tien of twintig jaar op hun eigen uitvaart zouden willen horen. Namen die vaak worden genoemd in deze lijst ...