Oxfamnovib.nl kortingscode april 2024

3.25% korting

Oxfam Novib Homepage

https://www.oxfamnovib.nl/

Groen. Wij eisen eerlijk klimaatbeleid. Omdat de klimaatcrisis kwetsbare mensen extra hard treft. Veilig. Wij dragen bij aan een veilige wereld. Want iedereen heeft evenveel recht op noodhulp. Eerlijk. Wij vechten samen voor een rechtvaardige wereld waarin welvaart en invloed gelijk zijn verdeeld. Nieuws. Foto: Pablo Tosco.

Bezoek Oxfamnovib.nl met korting
3.25% korting

Wat is Oxfam Novib - Oxfam Novib

https://www.oxfamnovib.nl/dit-doen-wij/over-oxfam-novib

Oxfam Novib is onderdeel van Oxfam International, een confederatie van organisaties. Samen zijn we de grootste internationale beweging tegen ongelijkheid en werken we in ruim 80 landen. Bekijk waar we werken. Foto: John Ferguson / Oxfam.

Bezoek Oxfamnovib.nl met korting
3.25% korting

Actueel - oxfamnovib.nl

https://www.oxfamnovib.nl/actueel

Actueel. Alle blogs, nieuwsberichten en persberichten van Oxfam Novib op een rij. Oxfam Novib nieuws. 20 maart 2024 Blog. Oxfam Novib steunt boeren in een eerlijke en duurzame transitie. De boerenprotesten die we de afgelopen maanden in Europa zagen komen voort uit de vrees voor het verlies van land, inkomen, werk en bestaansrecht.

Bezoek Oxfamnovib.nl met korting
3.25% korting

BN’ers laten hun stem horen: klaar met geweld Gaza, tijd...

https://www.oxfamnovib.nl/persberichten/bn-ers-laten-hun-stem-horen-klaar-met-geweld-gaza-tijd-voor-actie

Honger, geweld, en veel te weinig hulp: de afschuwelijke situatie waarin miljoenen Gazanen zich op dit moment bevinden grijpt ons collectief bij de keel. Maar stilzwijgend toekijken, zoals veel van onze Westerse leiders doen, is geen optie. Tientallen bekende Nederlanders, onder wie Georgina Verbaan, S10, Hanneke Groenteman, Sahil Amar Aïssa en Veronica van Hoogdalem, bundelen de krachten en ...

Bezoek Oxfamnovib.nl met korting
3.25% korting

Nieuws - Oxfam Novib

https://www.oxfamnovib.nl/nieuws

Nieuws. Blijf op de hoogte van al het nieuws over onderwerpen zoals gendergelijkheid, belastingontwijking en klimaatverandering. Nieuwsberichten. (Zie elders voor de persberichten van Oxfam Novib) 26 maart 2024 Nieuws. Munish Ramlal nieuwe voorzitter Raad van Toezicht Oxfam Novib.

Bezoek Oxfamnovib.nl met korting
3.25% korting

Doe met ons mee - Oxfam Novib

https://www.oxfamnovib.nl/doe-mee

Doe je mee? Teken de petitie. Meer over ons werk voor gelijkheid. Samen met jou strijden we voor gelijkheid. Dat doen we door ons te richten op vier kernthema's, vier voorwaarden voor een rechtvaardige wereld: Geweldig dat je een goed doel wilt steunen en wilt helpen armoede te verslaan! Zo kun jij meedoen.

Bezoek Oxfamnovib.nl met korting
3.25% korting

Opzeggen Oxfam Novib

https://www.oxfamnovib.nl/donatie-opzeggen

Opzeggen Oxfam Novib. Wil je je donatie opzeggen? Wij zijn dankbaar voor jouw steun. Wat horen we nu, ga je ons misschien verlaten? Wij zijn natuurlijk heel erg dankbaar voor alle steun tot nu toe. Wist je dat je jouw periodieke bijdrage ook heel eenvoudig kunt wijzigen? Bijvoorbeeld door je bijdrage te halveren.

Bezoek Oxfamnovib.nl met korting
3.25% korting

Bevolking Noord Gaza moet overleven van minder dan een...

https://www.oxfamnovib.nl/persberichten/honger-noord-gaza

De inwoners van Noord Gaza worden sinds januari gedwongen te overleven op gemiddeld 245 calorieën per persoon per dag, vergelijkbaar met een blikje tuinbonen, dat nog geen 10 procent is van de dagelijks aanbevolen 2100 calorieën. Ondertussen gaat de oorlog door en laat de Israëlische regering hulpkonvooien van de VN-organisatie UNRWA niet langer in het noorden van Gaza toe. Hulporganisaties ...

Bezoek Oxfamnovib.nl met korting
3.25% korting

Klantenservice | Oxfam Novib Shop

https://shop.oxfamnovib.nl/over-deze-shop/klantenservice

Klantenservice | Oxfam Novib Shop. Heb je vragen over hoe de webshop werkt dan vind je hier het antwoord. Staat jouw vraag er niet bij? Mail ons dan je vraag of bel 070-3421777 (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur). Inloggen webshop Oxfam Novib. Account aanmaken. Vul je hier naam en e-mailadres in om je als klant te registreren.

Bezoek Oxfamnovib.nl met korting
3.25% korting

Abonnementen | Oxfam Novib Shop

https://shop.oxfamnovib.nl/abonnementen

Ontdek het voordeel van een Oxfam Novib abonnement. Je kunt kiezen uit het Inspiratie Abonnement of het agenda-abonnement of het kalenderabonnement. Wat zijn de voordelen? Je steunt het werk van Oxfam Novib. Je kunt opzeggen wanneer je wilt. De extra voordelen van het Inspiratie Abonnement.

Bezoek Oxfamnovib.nl met korting
3.25% korting

Cadeaukaarten | Oxfam Novib Shop

https://shop.oxfamnovib.nl/originele-cadeaus

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef iets bijzonders aan je dierbare én de wereld. Kies één van onze originele cadeaukaarten en voeg er je persoonlijke boodschap aan toe. De opbrengst gaat naar een van onze projecten wereldwijd. Toon. Jij maakt de wereld mooier. Bekijk product. Vanaf € 10,00. Op de groei gekocht.

Bezoek Oxfamnovib.nl met korting
3.25% korting

ATLAS | The Oxfam project browser

https://atlas.oxfamnovib.nl/

Back to map Back to results Clear {{obj.length}} {{plural[key]}} {{result.prefix}} {{result.label}}

Bezoek Oxfamnovib.nl met korting
3.25% korting

Kalenders | Oxfam Novib Shop

https://shop.oxfamnovib.nl/kalenders

Combipakket kalender en wenskaarten 2024. € 16,50 € 32,90. Wissellijst 2024. € 29,95. Verjaardagskalender. € 15,95. Toon per pagina. De Oxfam Novib kalender verrijkt elke kamer in huis! Bekijk de kalender voor 2021 en andere producten, zoals de agenda.

Bezoek Oxfamnovib.nl met korting
3.25% korting

Sale | Oxfam Novib Shop

https://shop.oxfamnovib.nl/sale

Sale. Agenda’s, kalenders, kookboeken, kinderboeken, fotoboeken, romans, wenskaarten: je vindt het allemaal in onze webshop, en ook nog eens in de aanbieding!

Bezoek Oxfamnovib.nl met korting
3.25% korting

Boeken | Oxfam Novib Shop

https://shop.oxfamnovib.nl/boeken

Wereldliteratuur. Kookboeken. Kinderboeken. Fotoboeken. Lezen - Kijken - Koken. Mijn boekhandel in Cairo. Nadia Wassef. € 22,50. De dagen komen en gaan. Hemley Boum. € 22,50. Un buku. Eveline Stoel (tekst familieverhalen), Harold Pereira (concept+fotografie), Mirjam van der Rijst (concept+styling) € 15,00 € 34,99.

Bezoek Oxfamnovib.nl met korting
3.25% korting

About Oxfam Novib NL

https://jobs.oxfamnovib.nl/content/About-Oxfam-Novib-NL/?locale=nl_NL

Vacature database. Alle vacatures van Oxfam Novib zijn te vinden in de speciale vacature database, waar je gericht kunt zoeken naar de banen die het beste passen bij jouw wensen. Stage en onderzoek. De Oxfam Novib Academy brengt kennis, energie en expertise van young professionals samen.

Bezoek Oxfamnovib.nl met korting

Oxfam Novib - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Oxfam_Novib

Oxfam Novib is een Nederlandse medefinancieringsorganisatie en niet-gouvernementele organisatie voor ontwikkelingssamenwerking die deel uitmaakt van Oxfam International . Geschiedenis. Ten gevolge van de watersnood van 1953 veranderde in Nederland het politieke klimaat met betrekking tot internationale bijstand.

Oxfam Novib | LinkedIn

https://nl.linkedin.com/company/oxfamnovib

Tegen Klimaatverandering. Jij ook? Support heeft namelijk de kracht om de wereld te veranderen. Website. http://www.oxfamnovib.nl. Branche. Non-profitorganisaties. Bedrijfsgrootte. 201 - 500...

Oxfam Novib reviews | Bekijk consumentenreviews over shop.oxfamnovib.nl

https://nl.trustpilot.com/review/shop.oxfamnovib.nl

Meest relevante. KL. klant. 4 reviews. NL. 16 mrt. 2024. Geverifieerd. FOTOBOEK VAN VROUWEN op de site van Wereld van Vrouwen. Kwam prachtig FOTOBOEK VAN VROUWEN tegen op de site van Wereld van Vrouwen en heb direct besteld en samen met DONATIE betaald. Binnen 3 dagen kwam het boek, wat met zeer veel zorg was verpakt, aan in goede staat!

Bevolking Noord Gaza moet overleven op minder dan een blikje tuinbonen ...

https://persportaal.anp.nl/artikel/20a6af26-ef7b-4e47-b2ab-de0ae6619b65/bevolking-noord-gaza-moet-overleven-op-minder-dan-een-blikje-tuinbonen-per-dag

Bevolking Noord Gaza moet overleven op minder dan een blikje tuinbonen per dag. Den Haag 4 april 2024 - De inwoners van Noord Gaza worden sinds januari gedwongen te overleven op gemiddeld 245 calorieën per persoon per dag, vergelijkbaar met een blikje tuinbonen, dat nog geen 10 procent is van de dagelijks aanbevolen 2100 calorieën.