Parcelparcel.com kortingscode februari 2024

3.50% korting

ParcelParcel - Het #1 verzendplatform voor internationaal versturen

https://www.parcelparcel.com/

ParcelParcel biedt hoge kortingen op de verzendtarieven van FedEx, DHL, DPD en TNT en levert totaalservice: van het verzekeren van de zending tot het opstellen van douaneformulieren. Je kunt het versturen van een pakket naar het buitenland volledig uit handen geven aan experts van ParcelParcel.

Bezoek Parcelparcel.com met korting
3.50% korting

Track&Trace | Traceer je zending | ParcelParcel.com

https://www.parcelparcel.com/nl_NL/klantenservice/track-en-trace/

Track & Trace. Klik op één van de onderstaande links en vul jouw Track&Trace nummer in om een zending te traceren. Het Track&Trace nummer staat in jouw boekingsbevestiging die je van ons hebt ontvangen per e-mail.

Bezoek Parcelparcel.com met korting
3.50% korting

Easy international shipping | ParcelParcel.com

https://www.parcelparcel.com/nl_EN/en-home/

The #1 platform for international shipping 🌎. Book your international shipment on a simple shipping platform. We support you throughout the entire shipping process. Calculate Shipping Costs. Register for Free. 💡 You don't need an account to calculate shipping costs.

Bezoek Parcelparcel.com met korting
3.50% korting

Douanewaarde berekenen? Zo werkt het | ParcelParcel.com

https://www.parcelparcel.com/nl_NL/douanewaarde/

Douanewaarde berekenen. Hier zijn elementen die worden meegenomen bij het berekenen van de douanewaarde: · De basis voor het bepalen van de douanewaarde is vaak de transactiewaarde, wat de prijs is die daadwerkelijk is betaald of moet worden betaald voor de goederen wanneer deze voor het eerst worden verkocht voor uitvoer naar het land van invoer.

Bezoek Parcelparcel.com met korting
3.50% korting

Certificate of Origin: alles wat je moet weten over ... - parcelparcel.com

https://www.parcelparcel.com/nl_NL/certificate-of-origin/

Een certificate of origin, oftewel een "Certificaat van Oorsprong" (CO), is een document dat de oorsprong van goederen certificeert. Lees hier hoe het werkt. Chantal van Thiel. Chantal schrijft al bijna twee decennia over onderwerpen in de logistieke wereld en heeft gewerkt bij grote internationale vervoerders. 📅 Gepubliceerd op: 23-01-2024.

Bezoek Parcelparcel.com met korting
3.50% korting

Vragen? Neem vandaag nog contact op! | ParcelParcel.com

https://www.parcelparcel.com/nl_NL/contact/

Start chat. Vragen over het versturen van pakketten naar binnen- en buitenland? Neem vandaag nog contact op met een van de logistieke specialisten van ParcelParcel!

Bezoek Parcelparcel.com met korting
3.50% korting

ParcelParcel Helpcentrum

https://support.parcelparcel.com/nl

ParcelParcel Helpcentrum. Ga naar ParcelParcel.com. Nederlands. Ga naar ParcelParcel.com. Nederlands. Advies en antwoorden van het ParcelParcel.com-team. Algemeen. De meest gestelde vragen en de bijbehorende antwoorden. Door Leroy 1 auteur 14 artikelen. Tarieven.

Bezoek Parcelparcel.com met korting
3.50% korting

NEA-index 2024? Lees hier over de NEA-index 2024 | ParcelParcel.com

https://www.parcelparcel.com/nl_NL/nea-index/

Nea-index 2024. Panteia schrijft dat de verwachte kostenstijging, exclusief de ontwikkeling van brandstofkosten, voor 2024 varieert tussen de plus 3,8% en plus 5,3%. Lees hier meer over de kostenontwikkeling voor wegvervoer en transport. Wat betekent dit voor jouw verzending met ParcelParcel?

Bezoek Parcelparcel.com met korting
3.50% korting

ParcelParcel - Inloggen

https://my.parcelparcel.com/

Inloggen Gebruikersnaam Wachtwoord Nieuw bij ParcelParcel? Open jouw gratis account Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Bezoek Parcelparcel.com met korting
3.50% korting

In transit

https://www.parcelparcel.com/nl_NL/in-transit/

In de context van verzending, tracking van pakketten of logistiek, wordt de term in transit vaak gebruikt om aan te geven dat een bepaald item, zoals een pakket of een zending, zich momenteel in het proces van transport bevindt van het ene punt naar het andere. Wanneer je bijvoorbeeld de trackinginformatie van een pakket bekijkt en ziet dat het ...

Bezoek Parcelparcel.com met korting
3.50% korting

Certificaat van oorsprong? Lees hier meer over dit certificaat

https://www.parcelparcel.com/nl_NL/certificaat-van-oorsprong/

Een certificaat van oorsprong is een officieel document dat bevestigt uit welk land een bepaald product afkomstig is. Het wordt vaak gebruikt in internationale handelstransacties om de oorsprong van goederen aan te geven en kan van belang zijn voor verschillende doeleinden, zoals handelsbeleid, douanevoorschriften en tariefbehandeling.

Bezoek Parcelparcel.com met korting
3.50% korting

Hoe kan ik mijn pakket volgen in MyParcelParcel?

https://support.parcelparcel.com/nl/articles/469239-hoe-kan-ik-mijn-pakket-volgen-in-myparcelparcel

U kunt uw pakketje volgen door op onderstaande knop te klikken: Volg mijn zending Was dit een antwoord op uw vraag? Track&Trace MyParcelParcel

Bezoek Parcelparcel.com met korting
3.50% korting

Hoe volg ik mijn pakket? | ParcelParcel Helpcentrum

https://support.parcelparcel.com/nl/articles/463568-hoe-volg-ik-mijn-pakket

Klik hier om naar de ParcelParcel Track&Trace pagina te gaan om uw pakket te volgen. Kies de vervoerder en vul het tracking nummer in dat u van ons per e-mail hebt ontvangen. Vervolgens wordt u naar de pagina geleidt waar u de status van het pakket kunt bekijken.

Bezoek Parcelparcel.com met korting
3.50% korting

Zending aanmelden (Particulieren) | ParcelParcel Helpcentrum

https://support.parcelparcel.com/nl/articles/1070729-zending-aanmelden-particulieren

Via de onderstaande knop kunt u het digitale boekingsformulier invullen om uw zending aan te melden. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u altijd op het informatie icoontje bij het invoerveld klikken. Bovendien kunt u natuurlijk ook de Live Chat openen (rechtsonder).

Bezoek Parcelparcel.com met korting
3.50% korting

Tarieven | ParcelParcel Helpcentrum

https://support.parcelparcel.com/nl/collections/441415-tarieven

Hoe bereken ik een tarief? Wat zit er inbegrepen in de prijs die ik betaal? Waarom zegt de website “geen tarief gevonden” voor mijn zending? Zijn de getoonde tarieven inclusief bijkomende kosten? Waarom kan ik geen tarief berekenen voor mijn bestemming? De meest gestelde vragen over tarieven

Bezoek Parcelparcel.com met korting
3.50% korting

HS code search tool | ParcelParcel Helpcentrum

https://support.parcelparcel.com/nl/articles/5361768-hs-code-search-tool

Klik op de knop HS-code zoeken in MyParcelParcel: Zoek op HS-code of omschrijving Als je de HS-code wilt opzoeken, voer dan een omschrijving in van het item dat je gaat versturen: Heb je de HS-code al, maar wil je bijbehorende omschrijving opzoeken, typ dan de HS-code in het zoekveld:

Bezoek Parcelparcel.com met korting
3.50% korting

Waar is het dichtstbijzijnde afgiftepunt (zelf afleveren ...

https://support.parcelparcel.com/nl/articles/463502-waar-is-het-dichtstbijzijnde-afgiftepunt-zelf-afleveren

Middelweg 27, 6191 NC Beek DHL - Nederland De DHL afgiftepunten in Nederland zijn: DHL Amsterdam Van Baerlestraat 114, 1071 BC Amsterdam DHL Amsterdam Anchoragelaan 32, 1118 LD Schiphol DHL Apeldoorn Antillen 19, 7333 PE Apeldoorn DHL Den Haag Noordeinde 94, 2514 GM Den Haag DHL Eindhoven Jan Hilgersweg 12, 5657 ES Eindhoven DHL Maastricht

Bezoek Parcelparcel.com met korting
3.50% korting

Mijn zendingen - ParcelParcel

https://my.parcelparcel.com/#!/shipment/list

Inloggen | Registreren Nederlands Mijn zendingen

Bezoek Parcelparcel.com met korting

ParcelParcel reviews - Trustpilot

https://nl.trustpilot.com/review/www.parcelparcel.com

Goede en snelle service voor een nette prijs. - Eenvoudig om het pakket vervoerd te krijgen. - Duidelijk prijsoverzicht van de verschillende. koeriers diensten. - Benodigd douane formulier via de site in te vullen, met een duidelijke handleiding. - Overgebleven vraag op korte termijn via de site. beantwoord.

MyParcel - Hét nr. 1 verzendplatform voor e-commerce.

https://www.myparcel.nl/

Het systeem van MyParcel is zeer betrouwbaar. Het aanmaken van labels voor verzending/retournering van pakketten verloopt dan ook vlekkeloos, evenals het volgen van zendingen. Ook zijn we enthousiast over de bereikbaarheid van de klantenservice. We treffen altijd vriendelijke medewerkers die de tijd nemen om onze vragen te beantwoorden.