Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Niets is ellendiger dan dat jouw trouwe viervoeten of andere huisdier last heeft van beestjes, parasieten. Ze kunnen er goed ziek van worden en daarom kun je beter voorkomen en genezen. Bij Petduka.nl vind je diverse producten voor het verwijderen en voorkomen van teken, parasieten, vlooien en meer zodat jij lieve huisdier gewoon ongewenste dieren van zijn lijf houdt.  

Petduka.nl heeft voor zowel honden als katten de juiste medicijnen en middelen om vlooien, teken, wormen en andere dieren tegen te gaan. Ook kun je bij Petduka terecht voor voeding voor jouw huisdier zodat jouw huisdier altijd lekker in zijn vel zit. Bestel online via Petduka jouw anti-vlooien, anti-teken en andere middelen en profiteer van een snelle verzending.  

Jouw dier verdient het allerbeste en helaas zijn diertjes als vlooien en teken als snel opgelopen. Kijk daarom snel op 24/7 Discount waar jij het beste voor jouw huisdier kunt shoppen en bestel direct online met ledenkorting op jouw account en blijf op de hoogte van fijne kortingsacties zodat jij kunt shoppen bij Petduka.nl met extra korting.

Korting Petduka.nl

Petduka.nl

2.50% korting
Bezoek Petduka.nl met korting