PlatteTV kortingscode september 2023

1.00% korting
PlatteTV korting

PlatteTV

https://www.plattetv.nl/account

Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe.

HelloTV - Dé tv-winkel van Nederland

https://www.hellotv.nl/

HelloTV is erkend dealer van onder andere Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, Sonos en Denon met populaire formaten zoals de 55 -, 65 - en 75 -inch modellen. Behalve tv’s kun je ook terecht voor alle bijbehorende apparatuur en accessoires en een professionele installatie. Ook prettig; je kunt bij ons je oude tv inruilen, je krijgt altijd ...

Raadsel opgelost: dit is er met PlatteTV aan de Hoge ... - indebuurt

https://indebuurt.nl/leiden/winkelen/mysterie-opgelost-dit-is-er-met-plattetv-aan-de-straat-van-de-vestiging-gebeurd~145630/

7 sep '22. Aangeboden door HelloTV Zoeterwoude. Misschien heb je het al wel online of in Leiden voorbij zien komen: op 4 juli is de naam van PlatteTV is veranderd in HelloTV. Gelukkig blijven de fijne service, de goede adviezen van de specialisten en het grote aanbod vanzelfsprekend. Het enige dat verandert, is de naam.

winkel PlatteTV Naarden - HiFi.nl - Muziek - Film - Lifestyle

https://hifi.nl/winkel/2718/PlatteTV-Naarden.html

10:00 - 18:00. zondag. 12:00 - 18:00. FOTO'S. Over HelloTV Naarden. HelloTV Naarden: kom binnen in dé tv-winkel van Nederland – voorheen PlatteTVHelloTV is dé Tv-winkel van Nederland. Wat de beste TV voor jou is, hangt af van je wensen, je kijkgedrag en natuurlijk van de plek waar je TV kijkt.

Televisiewinkel - New Retail Company

https://www.newretailcompany.nl/televisiewinkel/

Televisiewinkel, sinds begin 2019 onderdeel van PlatteTV, is een gespecialiseerde (web)winkel op het gebied van TV en audio. De winkel in Naarden is maar liefst 300m2 groot en biedt je 7 dagen per week de mogelijkheid de televisies en audio van bijvoorbeeld Samsung, Sony, LG, Philips, Sonos en Denon te bekijken en te beluisteren.

HelloTV Breda - indebuurt Breda

https://indebuurt.nl/breda/gids/hellotv/

HelloTV Breda: kom binnen in dé tv-winkel van Nederland – voorheen PlatteTV. HelloTV is dé tv-winkel van Nederland. Wat de beste TV voor jou is, hangt af van je wensen, je kijkgedrag en natuurlijk van de plek waar je TV kijkt. Daarom gaan onze HelloTV-specialisten graag met je in gesprek.

Read Customer Service Reviews of www.plattetv.nl - Trustpilot

https://www.trustpilot.com/review/www.plattetv.nl

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met 11 fysieke winkels in Amsterdam, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Eindhoven, Groningen, Naarden, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht ...

Bij deze winkel is een nieuwe tv uitzoeken echt een uitje

https://indebuurt.nl/arnhem/winkelen/platte-tv-nieuwe-tv-uitzoeken-echt-een-uitje~134923/

Bij PlatteTV vind je televisies in alle soorten en maten. Van gigaschermen voor een bioscoopgevoel tot middelgrote schermen met sfeerverlichting. “We hebben televisies van onder andere Samsung , LG , Sony en Philips .

PlatteTV folder - Alle aanbiedingen uit de nieuwe PlatteTV folders

https://www.folderz.nl/winkels/platte-tv/folders-aanbiedingen

PlatteTV heeft een groot aantal aantrekkelijke aanbiedingen! De PlatteTV aanbiedingen van deze week vind je gemakkelijk terug in de folder van 28-08-2023 tot en met 03-09-2023, ook kun je de waanzinnige acties online in de webshop of op de PlatteTV website.

plattetv-discounter.nl

http://www.plattetv-discounter.nl/

PlatteTV.nl. Utrecht. Nijmegen. Aarnhem. Breda. Doetinchem. ZAKELIJK. LEARNING CENTER. KLANTENSERVICE.

€ 1,75 korting

PlatteTV neemt failliete webwinkels Tom Coronel over

https://www.totaaltv.nl/nieuws/plattetv-neemt-failliete-webwinkels-tom-coronel-over/

Tom Coronel is blij dat PlatteTV de activiteiten van Create2Fit overneemt. PlatteTV is een nog steeds groeiende speler in het marktsegment televisies. De winkel in Naarden wordt door New Retail Company in stand gehouden. Het wordt de negende fysieke winkel van PlatteTV in Nederland.

PlatteTV is nu HelloTV - Dé tv-winkel van Nederland

https://www.hellotv.nl/info/plattetv-is-nu-hellotv

Kan ik jullie straks nog vinden via www.plattetv.nl? Jazeker. PlatteTV.nl blijft in de lucht. We linken je automatisch door naar onze nieuwe website op hellotv.nl. Moet ik nog actie ondernemen? Bijvoorbeeld voor de garantie? Nee. Dat hoeft niet. Alle papieren en voorwaarden blijven gewoon geldig. Oók als de naam PlatteTV erop staat.

Platte TV » Ervaringen voor en door klanten in 2023 - NederlandReview

https://nederlandreview.nl/online-shoppen/platte-tv-ervaringen-beoordelingen-reviews

Via hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen deze klanten je helpen een beter beeld te krijgen van Platte TV. Platte TV is een winkel die televisies verkoopt. Ze willen je graag voorzien van het beste beeld en geluid voor jouw favoriete programma’s en dvd’s.

HelloTV reviews | Bekijk consumentenreviews over hellotv.nl

https://nl.trustpilot.com/review/hellotv.nl

Kom binnen in dé tv-winkel van Nederland – Voorheen PlatteTV. Wat de beste TV is hangt af van wat je wensen zijn, van je kijkgedrag en natuurlijk van de plek waar je TV kijkt. Daarom gaan onze TV-specialisten graag met je in gesprek.

Televisieverkoper PlatteTV heet vanaf nu HelloTV - Hifi.nl

https://hifi.nl/artikel/31334/Televisieverkoper-PlatteTV-heet-vanaf-nu-HelloTV.html

Televisieverkoper PlatteTV heet vanaf nu HelloTV. PlatteTV verkoopt televisies en vooral televisies en is gespecialiseerd in de verkoop van de nieuwste modellen televisies. Het bedrijf heeft momenteel elf winkels (binnenkort opent de twaalfde winkel zijn deuren) en verkoopt natuurlijk ook via een overzichtelijke webshop.

PlatteTV reviews| Bekijk consumentenreviews over www.plattetv.nl

https://nl.trustpilot.com/review/www.plattetv.nl

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires.

Tv kopen? - Coolblue - Voor 23.59u, morgen in huis

https://www.coolblue.nl/televisies

Start de keuzehulp. Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd. Gratis ruilen. Bekijk televisies in 13 winkels.

Nederlandse tv-winkel PlatteTV wijzigt naam in HelloTV

https://tweakers.net/nieuws/198764/nederlandse-tv-winkel-plattetv-wijzigt-naam-in-hellotv.html

Televisieverkoper PlatteTV gaat vanaf woensdag door het leven als HelloTV. Zowel de webwinkel als de elf fysieke winkels krijgen de nieuwe naam. Met HelloTV wil de verkoper naar eigen zeggen ...

Bezoek onze 12 winkels - HelloTV - Dé tv-winkel van Nederland

https://www.hellotv.nl/winkels

Bezoek onze 12 winkels - HelloTV, dé tv-specialist van NL - HelloTV - Dé tv-winkel van Nederland. 12 winkels van c.a. 1000m2. Installatie & montage. Gratis bezorgd. Klantbeoordeling 9.5 / 10.

Failliet bedrijf Tom Coronel (Create2Fit) overgenomen door PlatteTV

https://www.deondernemer.nl/financien/bedrijfsoverdracht/bedrijf-tom-coronel-overgenomen-door-plattetv~298567

Per direct draagt Create2Fit, het webwinkelbedrijf van Marc Koster en Tom Coronel, hun onderneming over aan PlatteTV. Dat meldt New Retail Company, het moederbedrijf van PlatteTV. Het webwinkelbedrijf van oud-coureur Tom Coronel werd begin deze maand failliet verklaard. Create2Fit leed naar verluidt al jaren verlies.