Powerpeers.nl kortingscode februari 2024

€ 14,00 korting

Powerpeers - 100% groene stroom delen met anderen

https://powerpeers.nl/

Kies nu voor zekerheid met een vast contract bij Powerpeers. Bij ons krijg je standaard 100% groene stroom uit Nederland en CO2-gecompenseerd gas. Zo profiteer je van vaste lage tarieven en zet je ook een groene stap vooruit. Meld je vandaag nog aan en verzeker je de komende winter- en zomermaanden van een vaste prijs. Ben je al klant?

Bezoek Powerpeers.nl met korting
€ 14,00 korting

Onze tarieven - Powerpeers

https://powerpeers.nl/energietarieven

Kies voor de zekerheid van een vast contract. Verzeker je komende winter- en zomermaanden van vaste tarieven, kies voor een vast contract bij Powerpeers. Binnen 2 minuten bereken je eenvoudig je maandbedrag. Je krijgt altijd 100% groene stroom uit Nederland en CO2-gecompenseerd gas.

Bezoek Powerpeers.nl met korting
€ 14,00 korting

Over ons - Powerpeers

https://powerpeers.nl/over-ons/

Powerpeers is een kleine energieleverancier, onderdeel van Vattenfall. Met een klein team streven we ernaar onze impact op het klimaat zo klein mogelijk te maken. Niet alleen krijg je bij ons 100% groene stroom en compenseren we je CO2-uitstoot.

Bezoek Powerpeers.nl met korting
€ 14,00 korting

Groene energie - Powerpeers

https://powerpeers.nl/groene-energie/

100% groene stroom. Bij Powerpeers krijg je standaard 100% groene stroom uit Nederland. Dat is stroom die is opgewekt uit schone energiebronnen zoals zon, water en wind. De zonne-energie die onze klanten met zonnepanelen over hebben, delen we met elkaar.

Bezoek Powerpeers.nl met korting
€ 14,00 korting

Veelgestelde vragen | Powerpeers

https://powerpeers.nl/veelgestelde-vragen/voor-welke-periode-geldt-het-noodfonds/

[email protected]. Whatsapp. Stel je vraag eenvoudig via WhatsApp. Stuur een bericht. Bellen. Onze collega's staan je graag te woord (maandag t/m vrijdag 09:00 - 15:00 uur). 020 22 02 300. Groene stroom uit Nederland. Geen gedoe, wij regelen je overstap. Inzicht in je verbruik. Direct naar

Bezoek Powerpeers.nl met korting
€ 8,50 korting

Powerpeers | Tarieven 2024 en aanbiedingen | Overstappen.nl

https://www.overstappen.nl/energie/leveranciers/powerpeers/

Alle informatie over energieleverancier Powerpeers. Vergelijk de huidige aanbiedingen en tarieven van 2024.

Bezoek Overstappen.nl met korting
€ 8,00 korting
EasySwitch korting

Powerpeers l Tarieven, Beoordelingen & Cashback l EasySwitch

https://www.easyswitch.nl/energieleveranciers/powerpeers/

Powerpeers Tarieven. Powerpeers biedt contracten met vaste en variabele energieprijzen aan. Bij een contract met een vaste energieprijs, blijft het tarief gedurende de contractperiode gelijk. Dit kan voor één of meerdere jaren het geval zijn. Het getoonde tarief voor stroom en gas is inclusief energiebelasting en 21% btw.

Bezoek EasySwitch met korting
€ 3,75 korting
Gaslicht.com korting

Powerpeers reviews & ervaringen 2023 - Gaslicht.com

https://www.gaslicht.com/energieleveranciers/powerpeers/klantervaringen

Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Powerpeers achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken. Vergelijk alle pakketten van Powerpeers. Het voordeligste actiepakket van Powerpeers! 100% Groene Stroom & C02-gecompenseerd Gas 1 Jaar Vast. korting € 260.

Bezoek Gaslicht.com met korting
€ 3,75 korting
Gaslicht.com korting

Powerpeers | Tarieven & aanbiedingen 2023 - Gaslicht.com

https://www.gaslicht.com/energieleveranciers/powerpeers

Hieronder vindt u de leveranciersgegevens, informatie over de facturering en de tarieven van Powerpeers. Twijfelt u nog? Bekijk dan de totale leveranciersscore, lees de klantervaringen of bekijk de beschikbare pakketten van Powerpeers.

Bezoek Gaslicht.com met korting

Powerpeers - 9 reviews en ervaringen

https://www.reviews.nl/powerpeers

Powerpeers is een heel innoverend energiebedrijf en dat is wat we in deze tijd nodig hebben. Het is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ze dragen met hun innovativiteit ook hun steentje bij om de energiecrisis op te lossen. update 02-09-2022: terugleververgoeding is per 1-9 nu zelfs verhoogd met 10 ct/kWh.

Keuze.nl | Welke energieleverancier rekent geen terugleverkosten?

https://www.keuze.nl/nieuws/welke-energieleverancier-rekent-geen-terugleverkosten

Energieleveranciers zonder terugleverkosten. Er zijn op dit moment méér energieleveranciers die (nog) geen terugleverkosten rekenen met zonnepanelen, dan die dat wel doen. De volgende energieleveranciers brengen (nog) geen terugleverkosten in rekening: Alle dynamische leveranciers. Clean Energy. Coolblue Energie.

Powerpeers review: ruim 1500 ervaringen! - energiebespareninfo.nl

https://energiebespareninfo.nl/powerpeers-review/

In deze Powerpeers review zetten we beoordelingen van (ex-)klanten voor je op een rij. Op basis van ruim 1500 Powerpeers ervaringen kunnen we een rapportcijfer uitdelen. Hiermee kan je goed inschatten hoe Powerpeers functioneert. We vertellen je ook over de meest genoemde positieve en negatieve punten die door de schrijvers van de ervaringen ...

Alles over energieleverancier Powerpeers | Pricewise.nl

https://www.pricewise.nl/energieleverancier/powerpeers/

1102 BR Amsterdam Powerpeers vergelijken met andere energieleveranciers Bij Pricewise vergelijk je Powerpeers makkelijk met andere leveranciers van energie. Wij laten je de beste energiedeals zien. Vul je gegevens in en zie meteen wat jij kunt besparen! Meteen zien of Powerpeers de goedkoopste is?

Powerpeers tarieven en ervaringen vergelijken - Energievergelijker

https://www.energievergelijker.nl/energieleveranciers/powerpeers

Energievergelijker.nl geeft je de mogelijkheid om aan te geven of je binnenkort gaat verhuizen, of onlangs bent verhuisd. Hierbij kun je bijvoorbeeld een datum in de toekomst opgeven, waarop Greenchoice energie moet gaan leveren op je nieuwe adres. Contactgegevens en telefoonnummer Powerpeers. E-mail: [email protected] Telefoonnummer: 020 ...

Powerpeers contact klantenservice: alle contactgegevens

https://selectra.nl/energie/energieleverancier/powerpeers/contact

Energie-expert Laatste update op 11/12/2023 2 minuten lezen De klantenservice van Powerpeers is telefonisch te bereiken op: 020 22 02 300. Dit nummer is te bereiken van maandag t/m donderdag van 9:00 tot 15:00 uur. Het e-mailadres van de klantenservice is: [email protected]. Daarnaast kun je de klantenservice ook via WhatsApp contacteren.

Belangrijke stap in verduurzaming voor energieleverancier Powerpeers ...

https://group.vattenfall.com/nl/newsroom/persbericht/2021/belangrijke-stap-in-verduurzaming-voor-energieleverancier-powerpeers

Powerpeers, onderdeel van Vattenfall, is een duurzaam gedreven energiebedrijf waar mensen samen groene stroom delen. Powerpeers verdeelt de stroom, veelal afkomstig van zonnepanelen, en zorgt ervoor dat deze terechtkomt bij andere klanten van Powerpeers in Nederland.

Powerpeers: stroom van je buren - Vattenfall NL

https://group.vattenfall.com/nl/newsroom/achtergrondartikel/2016/stroom-van-je-buren

Powerpeers is een onafhankelijke nieuwe energieleverancier in Nederland. Het is een nieuw merk dat door Vattenfall, naast Nuon en Feenstra, in de markt wordt gezet. "Ons doel is om energie persoonlijker, transparanter en duurzamer te maken, omdat we zien dat hier behoefte aan is.

Powerpeers energie: Vergelijk de prijs en kwaliteit - Consumentenbond

https://www.consumentenbond.nl/energie-vergelijken/aanbieder/powerpeers

Powerpeers is een energieleverancier waarbij klanten stroom met elkaar kunnen delen. Als klant zonder zonnepanelen krijg je bijvoorbeeld stroom van klanten met zonnepanelen. Dit wordt aangevuld met andere lokale energiebronnen zoals zonneparken of windmolens. Powerpeers is een dochteronderming van Vattenfall.

Powerpeers - Tarieven & aanbiedingen - 2024 | Keuze.nl

https://www.keuze.nl/energie/energieleveranciers/powerpeers

3.5 totaalscore Energietarieven 2.5 Duurzaamheid 5.0 Klantenscore 3.0 Vergelijkbare leveranciers: Over Powerpeers Powerpeers is in 2016 opgericht als dochteronderneming van energieleverancier Vattenfall. Deze energieleverancier levert 100% groene stroom aan al zijn klanten.

Powerpeers tarieven, ervaringen + reviews (2024) - Energievergelijk.nl

https://www.energievergelijk.nl/energieleverancier/powerpeers

Powerpeers is een relatief nieuwe duurzame energieleverancier in Nederland. Alle opgewekte stroom wordt in Nederland opgewekt. Klanten kunnen bovendien energie die door ze zelf wordt opgewekt delen met anderen. De klant kan zelfs kiezen uit welke bron hij de opgewekte stroom wilt afnemen (zonnestroom, of windenergie).

Powerpeers reviews | Bekijk consumentenreviews over www.powerpeers.nl

https://nl.trustpilot.com/review/www.powerpeers.nl

Powerpeers heeft een leuk concept om duurzame energie te delen. Helaas laat de technologie het afweten. Regelmatig werken delen van de website niet of niet naar behoren.

Vattenfall ondersteunt Noodfonds Energie ook in 2024 - Vattenfall NL

https://group.vattenfall.com/nl/newsroom/achtergrondartikel/2024/vattenfall-ondersteunt-noodfonds-energie-ook-in-2024

Het idee kwam van Schuldenlab NL, de Nederlandse Schuldhulproute en de energieleveranciers Eneco, Essent, Greenchoice en Vattenfall (inclusief Powerpeers en DELTA). In 2023 hebben ruim 50.000 huishoudens steun vanuit het Noodfonds ontvangen.