Pranayur.nl kortingscode september 2023

4.00% korting

Pranayur.nl

https://www.pranayur.nl/

Pranayur biedt de beste Ayurvedische producten online. Zowel traditionele Ayurvedische formules als moderne voedingssupplementen. Bestel onze 100% natuurlijke Ayurveda en biologische producten direct in onze webshop!

4.00% korting

Over ons - Pranayur.nl

https://www.pranayur.nl/over-ons

Pranayur is onderdeel van Holisan Health Products en is een Ayurveda webshop speciaal voor consumenten. Je vindt bij ons volop natuurlijke verzorgingsproducten, de fijnste producten voor wellness bij jou thuis, yoga spullen en veel meer ayurvedische producten.

4.00% korting

Pranayur.nl - Pranayur blog

https://blog.pranayur.nl/

AYURVEDA: MEER LEVENSENERGIE, MEER MENS. PRANAYUR plaza biedt Ayurvedische en Biologische gezondheidsproducten en voedingsupplementen voor een vitaal en gezond leven. Ayurveda is een oude Indiase traditie waarbij de gezondheid van geest, ziel en lichaam doormiddel van kruiden, voeding, lichaamsbeweging en geestelijke harmonie in balans worden ...

4.00% korting

Natuurlijke wierook online bestellen - Pranayur.nl

https://www.pranayur.nl/aromatherapie/natuurlijke-wierook

Het gebruik van natuurlijke wierook is een wezenlijk onderdeel van aromatherapie. Bestel uw natuurlijke wierookstokjes via de Pranayur-webshop. 0320-289835.

4.00% korting

Veelgestelde vragen - Pranayur.nl

https://www.pranayur.nl/faq/

Pranayur biedt de beste Ayurvedische producten online. Zowel traditionele Ayurvedische formules als moderne voedingssupplementen. Bestel onze 100% natuurlijke Ayurveda en biologische producten direct in onze webshop!

4.00% korting

Triphala churna (poeder) bio - Pranayur.nl

https://www.pranayur.nl/triphala-churna-bio

Art.nr: 8714226011178. Triphala churna is het Ayurvedische kruid “Triphala” in biologische poedervorm. Triphala is een bekende Ayurvedische combinatie van de vruchten van Terminalia chebula (Haritaki), Terminalia belerica (Bibhitaki) en Emblica officinalis (Amalaki). Lees meer.

4.00% korting

De lekkerste Ayurvedische recepten - Pranayur.nl

https://blog.pranayur.nl/de-lekkerste-ayurvedische-recepten/

Gelukkig vind je in de webshop van Pranayur Ayurvedische kookboeken met de lekkerste gezonde Ayurvedische recepten. Deze recepten zijn geschikt voor ieder dosha-type en volgen allemaal de klassieke Ayurvedische leer. Wij van Pranayur zochten vast de lekkerste gezonde recepten voor je uit. Lees snel verder!

4.00% korting

Ayurveda voor iedereen - Pranayur.nl

https://blog.pranayur.nl/ayurveda-voor-iedereen/

Op onze Pranayur website vind je de Ayurvedische producten die het beste passen bij jou als kapha, pitta of vata persoon! Artikelen die je vandaag vóór 12 uur besteld, heb je morgen al in huis. Ga snel kijken in de webshop van Prayanur voor de fijnste Ayurvedische producten! ayurveda, dosha's. Bookmark. Welk Ayurveda type ben jij?

4.00% korting

Ayurveda en geluk - Pranayur.nl

https://blog.pranayur.nl/ayurveda-en-geluk/

Je lichaam zal je dankbaar zijn! Vind ayurveda producten bij Pranayur Wil jij ook aan de slag gaan met ayurveda? Bestel alles wat je nodig hebt, van voedingsmiddelen tot yoga benodigdheden, op één plek: bij Pranayur!

4.00% korting

Een avondroutine ontwikkelen met ayurveda - Pranayur.nl

https://blog.pranayur.nl/een-avondroutine-ontwikkelen-met-ayurveda/

Een avondroutine ontwikkelen met ayurveda 2 juni 2020 Ayurveda Vind je ritme Binnen de ayurveda is het hebben van een bepaalde balans en een ritme heel erg belangrijk. Dan hebben we het niet alleen over een lichamelijke balans, maar ook een balans in je dagelijks leven.

4.00% korting

Over Ayurveda en Liefde - Pranayur.nl

https://blog.pranayur.nl/over-ayurveda-en-liefde/

Over Ayurveda en Liefde 12 april 2022 Ayurveda Wist je dat Ayurveda ook veel te vertellen heeft over de liefde? Zo kan kennis over jouw dosha en de dosha van jouw geliefde meer begrip en inzicht geven over jullie relatie. En dat is altijd mooi meegenomen, nietwaar? Ayurveda en dosha’s

4.00% korting

Neem / Azadirachta Indica - Lees alles over de neemboom! - Pranayur.nl

https://blog.pranayur.nl/neem-de-wonderboom-uit-de-ayurveda/

8 mei 2018 Kennisbank Je spreekt Neem uit als [niem], maar deze wonderboom staat ook bekend als Nimba of Azadriachta Indica. Neem is één van de belangrijkste en oudst bekende kruiden uit de Ayurvedische leer. Uit opgravingen blijkt dat Neem in de Indiase deelstaat Sindh al bekend was in de Induscultuur, 3.000 jaar vóór onze jaartelling.

Pranayur reviews | Bekijk consumentenreviews over pranayur.nl - Trustpilot

https://nl.trustpilot.com/review/pranayur.nl

7 reviews NL 22 mei 2023 Geverifieerd Duidelijke site Duidelijke site. Snelle levering. Doen wat ze zeggen 👍 Top. Datum van ervaring: 14 mei 2023 Nuttig Delen

Pranayur - Facebook

https://www.facebook.com/pranayur/

Pranayur, Lelystad. 1,182 likes · 7 were here. Pranayur biedt ayurvedische gezonheidsproducten en aanvullende voedingssupplementen voor een vitaal e

Home page [holisanshop.nl]

https://holisanshop.nl/

Holisanshop is de Ayurvedische webwinkel van Holisan Health Products BV waar wij u een uitgebreid assortiment van hoogwaardige gezondheidsproducten aanbieden. Holisan Health Products BV bestaat al sinds 1985 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een van de beste importeurs en distributeurs van Ayurvedische kruiden, kruidenpreparaten en ...