Rebuy.nl kortingscode juni 2024

1.25% korting
Rebuy.nl korting

rebuy - Europa's marktleider voo Refurbished elektronica

https://www.rebuy.nl/

Bij rebuy.nl kun je kwalitatief refurbished telefoons, tablets, consoles en meer kopen met 3 jaar garantie en 21 dagen bedenktijd. Je kunt ook je oude elektronica verkopen en verdienen met een prijsvoorstel.

Bezoek Rebuy.nl met korting
1.25% korting
Rebuy.nl korting

Gebruikte Telefoon Verkopen | Snel, Makkelijk en Veilig! | rebuy

https://www.rebuy.nl/verkopen/telefoons

Bij rebuy kun je eenvoudig je oude telefoon verkopen tegen een eerlijke prijs zonder onderhandelen. Kies het merk en model, stuur het gratis en verzekerd naar ons op en ontvang het bedrag.

Bezoek Rebuy.nl met korting
1.25% korting
Rebuy.nl korting

Apple iPhon Refurbished kopen - duurzaam en voordelig | 3 jaar garantie

https://www.rebuy.nl/kopen/telefoons-apple

Kwalitatie Refurbished Apple iPhones - bespaar nu tot 50% bij rebuy! 21 dagen retourneren Refurbished door onze gespecialiseerde techneuten. Top conditie.

Bezoek Rebuy.nl met korting
1.25% korting
Rebuy.nl korting

Over rebuy

https://www.rebuy.nl/s/over-rebuy

rebuy is de Europees marktleider op het gebied van refurbished smartphones, tablets, consoles en camera’s. Ontdek hoe rebuy werkt, wat de voordelen zijn en wie het team is.

Bezoek Rebuy.nl met korting
1.25% korting
Rebuy.nl korting

Refurbished generatie 4 kopen | 3 jaar garantie | rebuy

https://www.rebuy.nl/kopen/apple-tablets-ipad-air-generatie-4

Als we in de machinekamer van de iPad Air 4 kijken, zien we grote verschillen met zijn voorganger, de iPad Air 3. De vorige generatie is immers uitgerust met de Apple A12-bionic-chip, terwijl de iPad Air 4 de zeer snelle A14-bionic-chip als motor heeft.

Bezoek Rebuy.nl met korting
1.25% korting
Rebuy.nl korting

Refurbished generatie 9 kopen | 3 jaar garantie | rebuy

https://www.rebuy.nl/kopen/tablets-apple-ipad-generatie-9

Denk eens aan een refurbished iPad 2021 van rebuy. Het standaardmodel uit 2021 is alweer de negende generatie van deze zeer succesvolle tablet, die eigenlijk de standaard in de markt is. Als je besluit om een refurbished iPad 2021 te kopen via ons, dan beloven we je naast een scherpe prijs ook een volledig functionele tablet met drie jaar garantie.

Bezoek Rebuy.nl met korting
1.25% korting
Rebuy.nl korting

Apple iPad Air 201 Refurbished kopen | rebuy.nl

https://www.rebuy.nl/kopen/apple-tablets-ipad-air-generatie-2

Ook kreeg hij de inmiddels bekende TouchID, die Apple bij meer smartphones en tablets invoerde. De hardware van de iPad Air 2 was grotendeels hetzelfde als die van de zeer succesvolle iPhone 6-serie. Zowel de backcamera als de frontcamera hadden een duidelijke upgrade gekregen. Je kunt een 100% functionele refurbished ipad Air 2 kopen bij reBuy.

Bezoek Rebuy.nl met korting
1.25% korting
Rebuy.nl korting

Refurbished generatie 5 kopen | 3 jaar garantie | rebuy

https://www.rebuy.nl/kopen/apple-tablets-ipad-air-generatie-5

Verkoop eenvoudig de elektronica die je niet meer gebruikt. Ontvang een prijsvoorstel. Gratis verzending. Al meer dan 75 miljoen producten gekocht. Makkelijk verkopen. Kwalitatief refurbished en 3 jaar garantie. Koop nu een refurbished generatie 5 en bespaar tot wel 50%!

Bezoek Rebuy.nl met korting
1.25% korting
Rebuy.nl korting

Apple iPad Air 201 Refurbished kopen | rebuy.nl

https://www.rebuy.nl/kopen/tablets-apple-ipad-air-generatie-3

iPad Air 201 Refurbished kopen bij rebuy en flink besparen. Daarbij beperk je de impact op het milieu! 3 jaar GARANTIE en 21 dagen retourneren. 21 dagen bedenktijd 3 jaar garantie Kwalitatief refurbished

Bezoek Rebuy.nl met korting

reBuy reviews | Bekijk consumentenreviews over rebuy.nl | 4 van 152

https://nl.trustpilot.com/review/rebuy.nl?page=4

reBuy Reviews. 3.436 • Gemiddeld. 3,6. GEVERIFIEERD BEDRIJF. rebuy.nl. Bezoek de website. Een review schrijven. Reviews 3,6. 3.436 in totaal. 5 sterren. 61% 4 sterren. 13% 3 sterren. 4% 2 sterren. 4% 1 ster. 18% Filter. Sorteer: Meest relevante. LC. Laura Cardenas. 1 review. NL. 17 apr. 2024. Op uitnodiging. Vreselijke service.

Ervaringen met de klantenservice van Rebuy.nl

https://www.ervaringen.nl/rebuy.nl/klantenservice

Ervaringen met de klantenservice van Rebuy.nl. De klantenservice van Rebuy.nl krijgt veel lof voor de snelheid van afhandeling en de kwaliteit van de service (44%). Dit aspect van de bedrijfsvoering lijkt goed te functioneren, hoewel er ook enkele klanten zijn die minder tevreden zijn over de snelheid en kwaliteit van de klantenservice (11%).

Rebuy.nl reviews - Ervaringen.nl

https://www.ervaringen.nl/rebuy.nl

De website van Rebuy.nl wordt geprezen om zijn gebruiksgemak, wat een positieve online ervaring voor de gebruikers creëert (15%). De algemene ervaring met Rebuy.nl via de website wordt ook positief beoordeeld (3%), wat aangeeft dat de website een sterk punt is voor het bedrijf.

ReBuy reviews & ervaringen - Mei 2024 - NederlandReview

https://nederlandreview.nl/algemeen/rebuy-ervaringen-beoordelingen-reviews

ReBuy. 4.6. Schrijf een review. Ga naar de site. 4.8. Bestellen. 4.3. Service. 4.6. Prijs. 4.5. Levering. 30.7% Zou hier weer kopen. ReBuy is Europees een leider op de markt voor wat betreft tweedehands gebruikte elektronica.

reBuy reviews | Bekijk consumentenreviews over rebuy.nl - Trustpilot

https://nl-be.trustpilot.com/review/rebuy.nl

reBuy reviews | Bekijk consumentenreviews over rebuy.nl. Elektronica en technologie. reBuy Reviews. 3.438 • Gemiddeld. 3,6. GEVERIFIEERD BEDRIJF. rebuy.nl. Bezoek de website. Een review schrijven. Reviews 3,6. 3.438 in totaal. 5 sterren. 61% 4 sterren. 13% 3 sterren. 4% 2 sterren. 4% 1 ster. 18% Filter. Sorteer: Meest relevante. AK. A.J. Kooijman.

reBuy - Facebook

https://www.facebook.com/reBuy.nl/

reBuy. 113,739 likes · 3 talking about this. reBuy is hét adres voor iedereen die snel en gemakkelijk gebruikte elektronica wil verkopen en refurb.

reBuy - Pricewatch Shopreviews - Reviews - Tweakers

https://tweakers.net/shopreview/10714/rebuy/shopreviews/

reBuy bedrijfsinformatie en koperservaringen door expertgebruikers van Tweakers.

reBuy ervaringen en reviews. Is reBuy.nl betrouwbaar? - 123Klantervaringen

https://123klantervaringen.nl/reviews/rebuy/

Klantenservice. 90. Prijs/Kwaliteit. 100. Verzending. 80. Redelijk snelle verzending en goed product ontvangen. Iphone X voor nog geen 700 euro vond ik een prima deal en deze prijzen heb ik nergens anders gezien. Ook krijg ik er 3 jaar garantie op. De staat was goed met gebruikerssporen, maar ik draag toch altijd een hoesje er omheen. Lees meer...

reBuy reviews | Bekijk consumentenreviews over rebuy.nl | 2 van 152

https://nl-be.trustpilot.com/review/rebuy.nl?page=2

rebuy.nl. Bezoek de website. Een review schrijven. Reviews 3,6. 3.438 in totaal. 5 sterren. 61% 4 sterren. 13% 3 sterren. 4% 2 sterren. 4% 1 ster. 18% Filter. Sorteer: Meest relevante. Dans Paleis. 2 reviews. NL. 16 apr. 2024. Geen klantenservice. Communicatie alleen in het Duits. 2 defecte adapters geleverd.

reBuy reviews | Bekijk consumentenreviews over rebuy.nl

https://nl.trustpilot.com/review/rebuy.nl

Lees wat klanten vinden van reBuy, een online platform voor het kopen en verkopen van tweedehands elektronica. Bekijk de positieve en negatieve ervaringen, de prijzen, de service en de levering van reBuy.

Politie waarschuwt voor rebuy-online.com - AVRO

https://opgelicht.avrotros.nl/alerts/artikel/politie-waarschuwt-voor-rebuy-onlinecom/

21-11-2017. Het Landelijk Meldpunt Internetoplichting waarschuwt voor de webshop rebuy-online.com. Naar aanleiding van een melding van Opgelicht?! heeft de politie deze website bekeken. Met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid betreft het een malafide webwinkel. Exacte kopie.