Rebuy.nl kortingscode februari 2024

1.25% korting
Rebuy.nl korting

rebuy - Europa's marktleider voo Refurbished elektronica

https://www.rebuy.nl/

Niet te combineren met andere acties. Telefoons, tablets of game consoles gereviseerd kopen. Kwalitatief refurbished met 3 jaar garantie. Bekijk het nu op rebuy.nl!

Bezoek Rebuy.nl met korting
1.25% korting
Rebuy.nl korting

Over rebuy

https://www.rebuy.nl/s/over-rebuy

Wie wij zijn? Wij zijn Europees marktleider op het gebied van tweedehands elektronica. Wij bieden onze klanten een snelle, veilige en makkelijke manier om gebruikte elektronica te kopen en verkopen en zo een tweede leven te geven. rebuy heeft meer dan 10 jaar ervaring in de refurbishmarkt.

Bezoek Rebuy.nl met korting
1.25% korting
Rebuy.nl korting

Gebruikte Telefoon Verkopen | Snel, Makkelijk en Veilig! | rebuy

https://www.rebuy.nl/verkopen/telefoons

Waarom zou je voor rebuy kiezen? Het verkopen van je telefoon bij rebuy is makkelijk, transparant en snel. Verzending van en naar rebuy is gratis en bovendien verzekerd. Is iets niet helemaal duidelijk of heb je ergens hulp bij nodig? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bezoek Rebuy.nl met korting
1.25% korting
Rebuy.nl korting

Refurbished Apple kopen | 3 jaar garantie | rebuy

https://www.rebuy.nl/kopen/apple

Bij rebuy kun je een refurbished Apple kopen, waarbij je veel minder betaalt dan je zou doen voor een nieuw apparaat. Je krijgt de garantie dat je apparaat 100% functioneert. Je garantietermijn bedraagt bij ons drie jaar.

Bezoek Rebuy.nl met korting
1.25% korting
Rebuy.nl korting

Sony PlayStation 5 DualSense Edge Wireless Controller weiß - rebuy.nl

https://www.rebuy.nl/i,13290040/playstation-5/sony-playstation-5-dualsense-edge-wireless-controller-wei

Kwaliteitscontrole. Om er zeker van te zijn dat alles 100% in orde is, testen we alles nog een keer. ♼ Refurbished Sony PlayStation 5 DualSense Edge Wireless Controller weiß kopen | Bespaar tot wel 50% op een refurbished PlayStation 5 | REFURBISHED Gratis levering 21 dagen tevredenheidsgarantie 3 jaar garantie.

Bezoek Rebuy.nl met korting

Rebuy.nl reviews - Ervaringen.nl

https://www.ervaringen.nl/rebuy.nl

76 21 De klantenservice van Rebuy.nl krijgt veel lof voor de snelheid van afhandeling en de kwaliteit van de service (44%). Dit aspect van de bedrijfsvoering lijkt goed te functioneren, hoewel er ook enkele klanten zijn die minder tevreden zijn over de snelheid en kwaliteit van de klantenservice (11%).

Ervaringen met het retourbeleid van Rebuy.nl

https://www.ervaringen.nl/rebuy.nl/retourbeleid

Het retourbeleid van Rebuy.nl ontvangt gemengde reacties. Er zijn klanten die problemen ervaren met schade en de retourmogelijkheden (10%), maar er zijn ook klanten die positieve ervaringen melden over hoe schade wordt afgehandeld en de geboden retourmogelijkheden (6%).

Ervaringen met de website van Rebuy.nl

https://www.ervaringen.nl/rebuy.nl/website

De website van Rebuy.nl wordt geprezen om zijn gebruiksgemak, wat een positieve online ervaring voor de gebruikers creëert (15%). De algemene ervaring met Rebuy.nl via de website wordt ook positief beoordeeld (3%), wat aangeeft dat de website een sterk punt is voor het bedrijf.

ReBuy NL ervaringen en beoordelingen - Ervaringen Review 2024

https://www.ervaringenreview.nl/rebuy/

ReBuy.nl is de Europese marktleider wat betreft tweedehands elektronica. Op de site kan je dan ook je gebruikte elektronica verkopen om het een tweede leven te schenken bij een andere koper. Daarbij kan je op reBuy terecht voor de verkoop en aankoop van producten als smartphones, consoles, tablets, camera†s en nog heel wat meer.

Rebuy reviews lezen? • Review Betrouwbaar

https://www.reviewbetrouwbaar.nl/elektronica/rebuy-ervaringen/

ReBuy is een Europese marktleider op het gebied van tweedehands (refurbished) elektronica. Zij bieden hun klanten een snelle, veilige en makkelijke manier om gebruikte elektronica te kopen en verkopen! Geef je elektronica een tweede leven en draag je steentje bij aan een duurzame wereld met ReBuy! Wat verkoopt ReBuy?

Ervaringen met de prijzen van Rebuy.nl

https://www.ervaringen.nl/rebuy.nl/prijzen

Prijzen zijn een sterk punt voor Rebuy.nl, met veel klanten die tevreden zijn over de prijsstelling en de inruilwaarde die ze ontvangen (36%). Hoewel er een klein aantal klanten is dat minder tevreden is over de prijzen (5%), lijkt het erop dat de meerderheid van de klanten de prijs-kwaliteitverhouding waardeert.

ReBuy reviews & ervaringen - Januari 2024 - NederlandReview

https://nederlandreview.nl/algemeen/rebuy-ervaringen-beoordelingen-reviews

ReBuy is Europees een leider op de markt voor wat betreft tweedehands gebruikte elektronica. Zij zijn opgericht in 2005 en hebben al ruim tien jaar ervaring en kopen en verkopen een ruim assortiment producten zoals tablets, gameconsoles, smartphones, camera’s, etc. Er worden bij reBuy zo’n 100.000 producten per dag verwerkt door vijfhonderd ...

reBuy review & ervaringen | ReviewGo

https://www.reviewgo.nl/rebuy/

Aanbod en producten bij reBuy.nl Verkopen aan reBuy Is reBuy betrouwbaar? Conclusie Plus & minpunten Werkwijze reBuy De werkwijze van reBuy is eenvoudig. Het bedrijf koopt gebruikte elektronische apparaten op van bedrijven en particulieren, repareert en reset ze wanneer dat nodig is en biedt ze dan opnieuw ter verkoop aan in de eigen webwinkel.

Ervaringen met de betrouwbaarheid van Rebuy.nl

https://www.ervaringen.nl/rebuy.nl/betrouwbaarheid

Ervaringen met de betrouwbaarheid van Rebuy.nl. Betrouwbaarheid is een belangrijk aspect voor Rebuy.nl, waarbij klanten de eerlijkheid en betrouwbaarheid van het bedrijf overwegend positief beoordelen (12%). De garantie die het bedrijf biedt, draagt bij aan deze perceptie (4%).

reBuy - Facebook

https://www.facebook.com/reBuy.nl/

reBuy. 113,739 likes · 3 talking about this. reBuy is hét adres voor iedereen die snel en gemakkelijk gebruikte elektronica wil verkopen en refurb reBuy

reBuy Reviews | Read Customer Service Reviews of rebuy.nl - Trustpilot

https://www.trustpilot.com/review/rebuy.nl

VERIFIED COMPANY rebuy.nl Visit this website Write a review 3.3 3,072 total Filter Sort: Most relevant Cas Thomassen 1 review NL Dec 15, 2023 No fast charger? I ordered a xiaomi mi11t pro from rebuy and was very excited.

Politie waarschuwt voor rebuy-online.com - AVRO

https://opgelicht.avrotros.nl/alerts/artikel/politie-waarschuwt-voor-rebuy-onlinecom/

Het Landelijk Meldpunt Internetoplichting waarschuwt voor de webshop rebuy-online.com. Naar aanleiding van een melding van Opgelicht?! heeft de politie deze website bekeken. Met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid betreft het een malafide webwinkel.

reBuy ervaringen en reviews. Is reBuy.nl betrouwbaar? - 123Klantervaringen

https://123klantervaringen.nl/reviews/rebuy/

ReBuy.nl is Europees marktleider op het gebied van tweedehands elektronica. Het bedrijf startte in 2005 en is van Duitse origine. Tot nu toe heeft het al meer dan 200 miljoen euro aan haar klanten uitbetaald. Er worden meer dan 100.000 producten per dag verwerkt en er zijn hebben meer dan 2.5 miljoen producten op voorraad.

reBuy reviews | Bekijk consumentenreviews over rebuy.nl - Trustpilot

https://nl-be.trustpilot.com/review/rebuy.nl

Meerdere goede ervaringen, aanrader! Meerdere goede ervaringen met dit bedrijf en mede door de scherpe prijzen komen we steeds bij ze terug. Telefoons waren steeds in topconditie en zo goed als nieuw! Wij kiezen altijd de op één na beste categorie qua uiterlijk. Goede voorwaarden ook met 21 dagen bedenktijd en 3 jaar garantie. Aanrader!

reBuy - Pricewatch Shopreviews - Reviews - Tweakers

https://tweakers.net/shopreview/10714/rebuy/shopreviews/

Algemeen: Verzending: Klantenservice: Motivatie Uit eigen beweging Algemeen 2x Surface Pro 5 Core i7 tablets opgestuurd. Naar eigen beoordeling à 276 euro p/s. - 3 Augustus bij Rebuy...

reBuy reviews | Bekijk consumentenreviews over rebuy.nl

https://nl.trustpilot.com/review/rebuy.nl

Rebuy,voor verkoop en inkoop. Dit is een goed bedrijf die gangbare producten een nieuwe leven geven. Is goed voor milieu en herbruikbaar beter dan deze in een of andere la blijf liggen terwijl je zelf er nog wat voor krijg en andere zo een goed bruikbare product aanbied.

Tot €997 voordeel op de Galaxy S24, Galaxy S24+ of Galaxy S24 Ultra bij ...

https://nl.pepper.com/aanbiedingen/tot-eur997-voordeel-op-de-galaxy-s24-galaxy-s24-of-galaxy-s24-ultra-bij-vodafone-302533

Totale voordeel volgens Vodafone oplopend tot €997. Dat is inclusief extra inruilwaarde bovenop deinruilwaarde van je huidige toestel en upgrade cashback via Samsung. Naast de hoge kortingen op de toestellen krijg je ook nog €2,50 korting op het Red Unlimited abonnement van Vodafone. Deze kost daardoor als je Ziggo hebt €22,50 per maand.