Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Regenlaarzen

Eenmaal een paar gekocht voor je kind, wil je kind niet meer zonder ze naar buiten als het regent: regenlaarzen, want dan kan hij/zij lekker stampen in de plassen en nat worden, dat is iets wat ze fantastich vinden. Ook wanneer je festivals bezoekt zijn regenlaarzen ideaal, want negen van de tien keer is het niet zo heel lekker weer.  

Regenlaarzen vind je voor zowel dames, heren als kinderen. Voor kinderen in diverse felle kleuren en met leuke prints, voor dames en heren wat stijlvoller, zelf met hakken en in sportieve en casual modellen. De casual modellen zitten over het algemeen iets strakker en de rubberen regenlaarzen zijn meer geschikt voor het werken in de tuin. De functie van regenlaarzen is dat je droge voeten houdt en dat modder geen kans krijgt.  

De leukste regenlaarzen gevonden bij één van de aangesloten webshops van 24/7 Discount? Kijk dan snel hoeveel ledenkorting jij krijgt bij die webshop en bestel direct online. Blijf ook op 24/7 Discount op de hoogte van leuke acties zodat jij nog extra kunt besparen op jouw regenlaarzen.