Staatsloterij kortingscode februari 2024

3.25% korting
Nederlandseloterij.nl korting

Staatsloterij - Officiële website | Staatsloterij

https://staatsloterij.nederlandseloterij.nl/

Staatsloterij is de loterij waar je de Allergrootste prijzenpot van Nederland kunt winnen. Speel nu en maak kans op de Jackpot, de extra geldprijs, de Straatje en meer. Word abonnee en ontdek de acties en extra's van Staatsloterij.

Bezoek Nederlandseloterij.nl met korting
3.25% korting
Nederlandseloterij.nl korting

Mijn Staatsloterij | Nederlandse loterij

https://www.nederlandseloterij.nl/klantenservice/mijn-overzicht/mijn-staatsloterij

Bekijk en beheer je loten, abonnement en groepsspelen in Mijn Staatsloterij. Ontdek de voordelen van Club Staatsloterij, de extra kans op mooie prijzen en meer.

Bezoek Nederlandseloterij.nl met korting
3.25% korting
Nederlandseloterij.nl korting

Nederlandse Loterij: Waar heel Nederland wint

https://www.nederlandseloterij.nl/

Nederlandse Loterij is de grootste kansspelorganisatie van Nederland, die ook Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel en andere spellen aanbiedt. Met meespelen biedt je kans op geldprijzen, maar ook op het steunen van sport, de samenleving en 18 goede doelen.

Bezoek Nederlandseloterij.nl met korting
3.25% korting
Nederlandseloterij.nl korting

Mijn Staatsloterij | Staatsloterij

https://staatsloterij.nederlandseloterij.nl/mijn-staatsloterij

Bekijk je lotnummers, abonnement, trekkingsuitslag en Groepsspelen op Mijn Staatsloterij. Je kunt ook naar Club Staatsloterij en Groepsspelen doen en punten inzetten voor exclusieve prijzen en voordeelacties.

Bezoek Nederlandseloterij.nl met korting
3.25% korting
Nederlandseloterij.nl korting

Home | Club Staatsloterij

https://club-staatsloterij.nederlandseloterij.nl/

Club Staatsloterij is een club waar je je kans maakt om te winnen met je kaarten. Bekijk hier de winnaars van de week en de Superprijs, die elke week een waanzinnige geldprijs of een leuke cadeaukaart is.

Bezoek Nederlandseloterij.nl met korting
3.25% korting
Nederlandseloterij.nl korting

Staatsloterij trekking | Nederlandse loterij

https://www.nederlandseloterij.nl/trekkingen/staatsloterij

Ontdek hoe je de Staatsloterij trekking kunt bijwonen, wat de trekking bestaat uit en hoe je de winnende lotnummers kunt bekijken. Leer meer over het Jackpotspel, de trekking van winnende lotnummers en de speciale trekkingen van de Staatsloterij.

Bezoek Nederlandseloterij.nl met korting
3.25% korting
Nederlandseloterij.nl korting

Oudejaarstrekking 2023 | Staatsloterij

https://staatsloterij.nederlandseloterij.nl/oudejaarstrekking

Oudejaarstrekking 2023. Groot feest bij een speler die in een winkel in de gemeente Woensdrecht het Oudejaarslot met lotnummer EF44384 kocht. Op dit hele lot is de Hoofdprijs van €30 miljoen, belastingvrij, gevallen. Wat een begin van 2024…. Van harte gefeliciteerd!

Bezoek Nederlandseloterij.nl met korting
3.25% korting
Nederlandseloterij.nl korting

Trekkingen | Nederlandse loterij

https://www.nederlandseloterij.nl/trekkingen

Ontdek hoe de Staatsloterij trekking plaatsvindt, hoe de winnaars worden bepaald en welke andere loterijspellen er zijn. Staatsloterij is een van de vijf loterijspellen die elke 10e van de maand deel uitmaken van de trekkingen van Nederlandse loterij.

Bezoek Nederlandseloterij.nl met korting
3.25% korting
Nederlandseloterij.nl korting

Het spel met de Allergrootste prijzenpot van Nederland - Staatsloterij

https://staatsloterij.nederlandseloterij.nl/spel

Speel mee met Staatsloterij en maak kans op fantastische geldprijzen, zoals de Allergrootste prijzenpot van Nederland, de Koningsdagtrekking en de speciale trekkingen. Ontdek hoe het spel werkt, hoe je meespelt, hoe je punten krijgt en hoe je de trekkingsuitslag kunt bekijken.

Bezoek Nederlandseloterij.nl met korting
3.25% korting
Nederlandseloterij.nl korting

Inwoner uit Rosmalen wint 10 jaar lang 100.000 euro bij Staatsloterij

https://www.nederlandseloterij.nl/nieuws/2024/inwoner-uit-rosmalen-wint-10-jaar-lang-100-000-euro-bij-staatsloterij

Inwoner uit Rosmalen wint 10 jaar lang 100.000 euro bij Staatsloterij. Rijswijk, 11 februari 2024 - Bij de Staatsloterij-trekking van zaterdag 10 februari is de extra geldprijs van 10 jaar lang, 100.000 euro per jaar gevallen op een heel lot. Het gaat om een online speler uit Rosmalen. "Het carnavalsweekend kan niet meer stuk voor deze winnaar.

Bezoek Nederlandseloterij.nl met korting
3.25% korting
Nederlandseloterij.nl korting

Hoe werkt het? | Staatsloterij

https://staatsloterij.nederlandseloterij.nl/spel/hoe-werkt-het

Bij Staatsloterij speel je met met de allergrootste prijzenpot van Nederland! Maar hoe werkt de Jackpot, wat is XL en hoeveel eindcijfers kun je kiezen? Bekijk de video of lees de uitleg.

Bezoek Nederlandseloterij.nl met korting
€ 4,25 korting

‎Staatsloterij in de App Store

https://apps.apple.com/nl/app/staatsloterij/id489165009

Club Staatsloterij. Speciaal voor spelers extra kans op mooie prijzen en meer. - Meld je gratis aan en maak elke maand kans op mooie prijzen en extra’s. - Ontvang bij ieder Staatslot punten (online, in de winkel en bij automatisch meespelen) en speel mee. - Staatsloten uit de winkel scan je met deze app. Onze app is compatible met iOS 11 of ...

Bezoek Apple.com met korting

Staatsloterij on Instagram: "Dit was 'm dan, de eerste 𝗦𝘁𝗮𝗮𝘁𝘀𝗹𝗼𝘁𝗲𝗿𝗶𝗷 𝗡𝗞 ...

https://www.instagram.com/staatsloterij/reel/C3VX9PrMnJQ/

73 likes, 9 comments - staatsloterij on February 14, 2024: "Dit was 'm dan, de eerste 헦혁헮헮혁혀헹헼혁헲헿헶헷 헡헞 헞헹 ..."

Man claimt dat schoonvader winnend staatslot heeft gestolen, eist ... - MSN

https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/man-claimt-dat-schoonvader-winnend-staatslot-heeft-gestolen-eist-miljoenen/ar-AA1mvm3W

Een man uit Rijswijk claimt dat dit hem is overkomen, maar de rechter in Den Haag oordeelt nu dat de Staatsloterij hem niks verschuldigd is. Bij de trekking op 1 oktober 2023 viel de hoofdprijs ...

Na twee weken is-ie daar: de winnaar van 30 miljoen meldt zich - MSN

https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/na-twee-weken-is-ie-daar-de-winnaar-van-30-miljoen-meldt-zich/ar-AA1mNZK5

De Staatsloterij meldde op 1 januari dat het lot van de hoofdprijs was verkocht in de Brabantse gemeente Woensdrecht. De hoofdprijs van 30 miljoen was op een heel staatslot gevallen.

Wet Stichting Exploitatie Nederlandse Staatsloterij - Wetten.nl

https://wetten.overheid.nl/1.3:c:BWBR0005510&g=2024-01-01&z=2024-02-20

Alzo Wij in overweging genomen hebben, dat het wenselijk is tot verzelfstandiging van de Nederlandse Staatsloterij over te gaan, daartoe de Wet op de kansspelen te wijzigen en de Minister van Financiën te machtigen tot de oprichting van een stichting waaraan de organisatie van de Staatsloterij kan worden opgedragen en waarin de vermogensbestanddelen van de Staat, welke kunnen worden ...

Staatsloterij uitslag Oudejaarstrekking 2023 | Check je lotnummer ...

https://www.loten.nl/staatsloterij-oudejaarstrekking-2023/

De Staatsloterij en Publia zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van onvolledige en/of onjuiste informatie en/of trekkingsuitslagen afkomstig van de website Loten.nl. Staatsloterij uitslag Oudejaarstrekking 2023

Een week na Oudejaarstrekking wacht 30 miljoen euro nog op winnaar - MSN

https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/een-week-na-oudejaarstrekking-wacht-30-miljoen-euro-nog-op-winnaar/ar-AA1mCHUy

DEN HAAG (ANP) - Een week na de zogenoemde Oudejaarstrekking van de Staatsloterij heeft de winnaar van de hoofdprijs van 30 miljoen zich nog niet bij de Staatsloterij gemeld. Een woordvoerder van ...

Reclames van Toyota en Hema in de race voor Gouden Loeki, oud ... - AD.nl

https://www.ad.nl/show/reclames-van-toyota-en-hema-in-de-race-voor-gouden-loeki-oud-winnaar-staatsloterij-valt-buiten-de-boot~a9137c58/

Reclames van Toyota en Hema in de race voor Gouden Loeki, oud-winnaar Staatsloterij valt buiten de boot . met video's Tv-commercials van onder andere Calvé, Hema, Lidl en Alzheimer Nederland ...

Heeft een Belg de Nederlandse Staatsloterij gewonnen? - MSN

https://www.msn.com/nl-nl/entertainment/nieuws/heeft-een-belg-de-nederlandse-staatsloterij-gewonnen/ar-AA1mNowj

De Staatsloterij vraagt zich nu af of de winnaar misschien een Belg is? Het winnende lot is immers gekocht in Woensdrecht. Dat is heel erg dicht bij Belgische plaatsen als Stabroek, Kalmthout en ...

Staatsloterij uitslag 10 februari 2024 | Check je lotnummer - Loten.nl

https://www.loten.nl/staatsloterij/

Check op 10 februari 2024 vanaf 22:00 uur de Staatsloterij uitslag van de 10 februari trekking. Heb jij de Jackpot van € 7,5 Miljoen gewonnen? Check hier je Staatslot!

Loten checken Staatsloterij trekking 10 februari 2024 | Loten.nl

https://www.loten.nl/loten-checken-staatsloterij/

Voer je lotnummer(s) in om te checken of je een Staatslot hebt gewonnen in de 10 januari trekking van de Staatsloterij. Loten.nl is een initiatief van Publia en de Staatsloterij heeft geen rechten op de bron van deze trekkingsuitslagen.

Staatsloterij Trekking Uitslag 10 februari 2024

https://www.staatsloterijuitslag.nl/vorige-trekkingen/10-februari-2024/

De 1 miljoen euro op het XL-lot is gavellen: EJ 80943. Met deze maand een extra prijs van 10 duizend euro elke maand weer voor 10 jaar. De volgende Staatsloterij trekking is op 10 maart 2024. Ga voor uw Staatsloten even naar uw sigarenboer op de hoek. Staatsloterij Uitslag. De winnende lotnummers van 10 februari 2024. Ga direct naar uw eindcijfer.

Staatsloterij - Primera

https://www.primera.nl/staatsloterij

Staatsloterij is de oudste loterij van Nederland met elke 10 e van de maand een trekking waar prachtige prijzen te winnen zijn. Bij Primera kun je verschillende soorten Staatsloterij producten kopen, zoals Straatjes, Boulevardjes, Straat, heel Staatslot en 1/5 Staatslot, en profiteren van de 6 garanties van de Staatsloterij.

Staatsloterij B.V. - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Staatsloterij_B.V.

Staatsloterij B.V. is een van de dochtervennootschappen van Nederlandse Loterij B.V. [1] De rechtsvoorganger Stichting Exploitatie Nederlandse Staatsloterij ( SENS) [2] is in 1992 opgericht en heeft tot 2018 de Staatsloterij georganiseerd. Op dit moment wordt dat gedaan door Staatsloterij B.V. De Staatsloterij is de grootste loterij van ...

Staatsloterij Uitslag - Iedere maand de Staatsloterij trekkingsuitslag

https://www.staatsloterijuitslag.nl/

De Staatsloterij is de eerste nationale loterij in Nederland. In 1726 werd de Generaliteitsloterij opgericht door de bestuurders van De Zeven Provinciën De primaire doelstelling was uiteraard om extra inkomsten voor de staatskas te verwerven en tevens een eind te maken aan allerlei illegale loterijen.

Staatsloterij uitslagen | Bekijk de laatste Staatsloterij trekkingen ...

https://www.loten.nl/staatsloterij-uitslagen/

Staatsloterij uitslagen | Bekijk de laatste Staatsloterij trekkingen - Loten.nl. Bekijk hier de laatste Staatsloterij uitslagen, overzichtelijk onder elkaar. Heb jij de jackpot gewonnen? Check hier je Staatsloten.

Lot van hoofdprijs oudejaarstrekking verkocht in Woensdrecht - MSN

https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/lot-van-hoofdprijs-oudejaarstrekking-verkocht-in-woensdrecht/ar-AA1mhUh8

RIJSWIJK (ANP) - Het lot van de hoofdprijs voor de oudejaarstrekking van de Staatsloterij is verkocht in het Brabantse Woensdrecht. De Staatsloterij meldt dat de hoofdprijs van 30 miljoen euro op ...