Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

In de officiële webwinkel van Teva Nederland kun je zowel heren als dames schoenen / sandalen vinden. Het wereldwijd bekende merk heeft een waanzinnige missie voor haar klanten: Live Better Stories! Iedereen kent momenten van avontuur, iedereen op zijn eigen manier. Teva stimuleert deze momenten door je confortabel op pad te sturen.

Bij Teva vind je comfortabele sandalen en goede schoenen voor een stevige wandeling. Of je nu een strandwandeling gaat maken of veel door natte stukken heen loopt, de Teva schoenen bieden uitkomst. Door een goed voetbeden een comfortabele sluiting, en schoenen die gemaakt worden van rubber, leer en stof heb je niet het idee dat je schoenen aan hebt. Ga voor goede schoenen voor zowel winter, zomer en de andere seizoenen naar Teva en bekijk de opties voor mannen, vrouwen en kinderen.

Comfortabele en fijne schoenen shop je online via 24/7 Discount. Bij 24/7 Discount blijf je op de hoogte van leuke kortingsacties als sale, nieuwe collectie en meer. Kijk snel of er een kortingsactie online staat voor Teva en bestel direct online zodat jij ledenkorting ontvang op jouw account van 24/7 Discount. 

Korting Teva

Teva

2.00% korting
Bezoek Teva met korting