Thuisgekookt.nl kortingscode oktober 2023

€ 0,50 korting
PLUS korting

Goed eten is goed voor de buurt | PLUS - PLUS Supermarkt

https://www.plus.nl/info-goed-eten-is-goed-voor-de-buurt
Gevonden in: PLUS kortingscode

PLUS steunt Stichting Thuisgekookt. Soms maakt je leeftijd, je gezondheid of een beperking het lastig om elke dag zelf te koken. Stichting Thuisgekookt brengt mensen die (tijdelijk) niet voor zichzelf kunnen of willen koken in contact met een buurtgenoot die een extra portie kookt.

€ 0,50 korting
PLUS korting

PLUS steunt Stichting Thuisgekookt | PLUS

https://www.plus.nl/info-thuisgekookt
Gevonden in: PLUS kortingscode

iedereen goed kan eten. Soms is dat lastig. Bijvoorbeeld door leeftijd, gezondheid of een beperking. Daarom steunen wij Stichting Thuisgekookt. Zij brengen mensen die (tijdelijk) niet voor zichzelf kunnen koken in contact met een buurtgenoot die met liefde een extra portie voor hen kookt.

€ 1,25 korting
Uitgekookt.nl korting

Uitgekookt.nl maaltijdservice: gezonde maaltijden aan huis

https://uitgekookt.nl/

Echt lekker en gezond etenzonder te koken. Echt lekker en gezond eten. zonder te koken. Maaltijden met liefde bereid door chefs. Altijd een gezonde maaltijd in je koelkast. Binnen 4 minuten op tafel. Elke dag vers gekookt & aan huis bezorgd. Zonder toegevoegde kleur- en smaakstoffen.

€ 1,25 korting
Uitgekookt.nl korting

Hoe werkt het? Uitgekookt.nl | Lekkere en gezonde maaltijden aan huis

https://uitgekookt.nl/hoe-werkt-het

Stap 1: bestellen Maaltijden bestellen bij Uitgekookt is heel eenvoudig. Bestel online, telefonisch of via je vaste bezorger, tot wel vier weken vooruit. Online - Hier vind je alle beschikbare maaltijden plus informatie over ingrediënten en allergenen. Voer je postcode in en kies je bezorgmoment.

€ 3,75 korting

Thuisgekookt

https://thuisgekookt.nl/

Ruim 20.000 vrijwillige thuiskoks sloten zich al bij Stichting Thuisgekookt aan. Wij gaan op zoek naar een thuiskok bij jou in de buurt Een thuiskok kookt vrijwillig, één of twee keer per week, een warme maaltijd die gehaald of gebracht kan worden.

€ 3,75 korting

Hulp bij de warme maaltijd van Stichting Thuisgekookt

https://thuisgekookt.nl/mijn-thuisgekookt/cook-dashboard

Stichting Thuisgekookt biedt verse maaltijden aan huis voor en door buurtgenoten. 20.000 thuiskoks €3 - €6 per maaltijd Binnen 2 werkdagen gekoppeld

€ 3,75 korting

Praatje Pot | Stichting Thuisgekookt

http://praatjepot.thuisgekookt.nl/

Als iedere dag zelf koken lastig is, kan een thuiskok uitkomst bieden. Onze thuiskoks koken vers, op maat én komen het thuis brengen. Plan een gratis proefmaaltijd in en ontdek of het bij jou past! Gratis proefmaaltijd aanvragen.

Stichting Thuisgekookt | LinkedIn

https://nl.linkedin.com/company/thuisgekookt

Hoofdkantoor Utrecht Type Non-profit Opgericht 2012 Specialismen connect, food, care en volunteering Locaties Primair Oudenoord 330 Utrecht, 3513 EX, NL Routebeschrijving Stichting Thuisgekookt...

Thuisgekookt - Koppl.nl

https://www.koppl.nl/organisaties/thuisgekookt/

Koppel met maaltijdservice: Een voorbeeld: Stel je bent minder mobiel, bijvoorbeeld door een fysieke aandoening. Of je wilt het huis niet uit in verband met de COVID-19 pandemie. Thuisgekookt koppelt jou aan een buurtgenoot die het bereiden van een maaltijd voor jou verzorgt. Je kan zelfs je eigen dieet wensen met je buurtgenoot delen.

home | thuis gekookt

https://www.thuisgekookt.eu/

Het Thuis Gekookt team is bijzonder dankbaar om u te mogen verwelkomen op onze website. Wij koken en creëren op maat van wat de seizoenen te bieden hebben. Laten ons inspireren door het rijke aanbod van de lokale boeren uit de Westhoek en de vissers uit Oostende. Hiervoor kan u terecht in onze take-away winkel in Diest (momenteel Schaffen door ...

Vrijwilligerswerk in druk leven: ‘Je kookt een portie ... - Tubantia.nl

https://www.tubantia.nl/koken-en-eten/vrijwilligerswerk-in-druk-leven-je-kookt-een-portie-extra-geeft-het-af-en-maakt-even-een-praatje~aee7386a/235780172/

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de week | tubantia.nl

Thuisgekookt Nederland - 309 updates van — Nextdoor

https://nextdoor.nl/agency-detail/zh/delft/thuisgekookt-nederland/

Wil jij mevrouw uit de brand helpen? Je kan op dit bericht reageren of een mailtje sturen naar info@thuisgekookt.nl (o.v.v. nummer # 62867). Stichting Thuisgekookt verbindt buurtgenoten met elkaar door middel van een warme maaltijd. Hierdoor kunnen buurtgenoten in een kwetsbare positie genieten van een vers bereide maaltijd van iemand uit de buurt.

Thuisgekookt.nl: lokaal maaltijden afhalen tegen kostprijs

https://eten-en-drinken.infonu.nl/diversen/194084-thuisgekooktnl-lokaal-maaltijden-afhalen-tegen-kostprijs.html

Thuisgekookt.nl is een landelijk concept en thuiskoks zijn vertegenwoordigd in vele regio's. Het concept is bedoeld voor particulieren. Commerciële bedrijven, cateraars of andere bedrijven zijn niet welkom op het platform. Voor horecabedrijven is de commerciële tegenhanger Thuisbezorgd.

Vrijwilligerswerk in druk leven: ‘Je kookt een portie extra ... - AD.nl

https://www.ad.nl/koken-en-eten/vrijwilligerswerk-in-druk-leven-je-kookt-een-portie-extra-geeft-het-af-en-maakt-even-een-praatje~aee7386a/

Zo’n 12.000 kwetsbare mensen krijgen elke week een maaltijd van een buurman of buurvrouw. Zo hebben ze een praatje aan de deur én hoeven ze die dag niet zelf te koken. Stichting Thuisgekookt ...

Thuisgekookt.nl | Utrecht - Facebook

https://www.facebook.com/ThuisgekooktNL/

Thuisgekookt.nl, Utrecht (stad). 25,858 likes · 132 talking about this · 87 were here. Stichting Thuisgekookt koppelt enthousiaste hobbykoks aan buurtgenoten voor de warme maaltijd.

Maaltijdbezorging - UGids

https://www.ugids.nl/zelfstandig-blijven-wonen/zorg-in-huis/voeding/

Kunt u door ziekte, ouderdom of een beperking niet (elke dag) voor uzelf koken? Stichting Thuisgekookt zoekt een buurtgenoot voor u die graag een bordje extra kookt. Zo kunt u op één of meerdere dagen in de week een vers gekookte maaltijd ontvangen en meteen iemand in de buurt beter leren kennen. Telefoon 06 83447197 E-mail info@thuisgekookt.nl

€ 3,75 korting

Praatje Pot | Stichting Thuisgekookt

https://praatje-pot.thuisgekookt.nl/

Stichting Thuisgekookt biedt graag een helpende hand door jou of degene voor wie je zorgt te koppelen aan een vrijwillige thuiskok. Nieuwsgierig? Vraag nu direct een gratis proefmaaltijd aan.

Thuisgekookt.nl - Mijn Kwaliteit van Leven

https://www.mijnkwaliteitvanleven.nl/tips/bijzonder-thuisafgehaald-nl

Bijzonder Thuisafgehaald is een initiatief van Thuisafgehaald.nl. Een online platform waarop 10.000 thuiskoks door heel Nederland zich hebben aangemeld. Dagelijks koken zij maaltijden die – tegen een schappelijke prijs – afgehaald kunnen worden. Ook bij jou in de buurt. Foto via thuisgekookt - het verhaal van Elize.

Thuisgekookt - Maaltijdbutler Maaltijdservice

https://www.maaltijdbutler.nl/thuisgekookt/

Thuisgekookt is een stichting die verse maaltijden aan huis biedt voor en door buurtgenoten. Het is bedoeld voor mensen die het lastig vinden om elke dag zelf te koken, bijvoorbeeld vanwege leeftijd, gezondheid of een handicap. Er zijn inmiddels meer dan 20.000 thuiskoks die tussen de €3-€6 per maaltijd vragen.

Coronahulp door thuiskoks van Thuisgekookt

https://www.eentegeneenzaamheid.nl/initiatieven/coronahulp-door-thuiskoks-van-thuisgekookt/

Als je naar thuisgekookt.nl gaat, kom je automatisch op de speciale coronahulp-pagina terecht. Hier staat voor alle situaties uitgelegd waar je terechtkunt. Het is fijn als je je gegevens achterlaat, want er zijn veel ’thuiskoks’ die graag willen helpen, maar nu niet actief een maaltijd aanbieden op de site.

Thuisgekookt - NLvoorelkaar

https://www.nlvoorelkaar.nl/organisatie-profiel/thuisgekookt/

Omschrijving Verse maaltijden aan huis voor en door buurtgenoten. Maakt de leeftijd, je gezondheid of een handicap het lastig om elke dag zelf te koken? Stichting Thuisgekookt gaat graag op zoek naar een buurtgenoot die speciaal voor jou een extra portie kookt.

Thuisgekookt.nl bezorgt maaltijden bij kwetsbare mensen

https://www.oranjefonds.nl/project/thuisgekooktnl-bezorgt-maaltijden-bij-kwetsbare-mensen

“Thuisgekookt.nl zorgt tijdens de coronacrisis voor maaltijden voor kwetsbare mensen. Normaal gesproken is het platform lokaal en voor buurtgenoten onderling. Mensen die een pan nasi over hebben, kunnen die met elkaar delen.

Sociale kaart Nederland | Stichting Thuisgekookt

https://landelijk.socialekaartnederland.nl/organisaties/stichting-thuisgekookt

Op dit moment worden zijn er meer dan 20.000 thuiskoks bij ons aangesloten en worden er via Stichting Thuisgekookt per jaar ruim 100.000 maaltijden gedeeld. In 2022 hebben we 6.000 mensen aan elkaar gekoppeld, dat betekend dat we 12.000 mensen blij hebben kunnen maken. Lees meer op de website.

Thuisgekookt.nl: Niet zelf koken, wel gezond eten - ZilverSchild

https://www.zilverschild.nl/welzijn/thuisgekookt-nl-niet-zelf-koken-wel-gezond-eten/

Via Thuisgekookt.nl kunt u eenvoudig meegenieten van de kookkunsten van iemand uit de buurt. Juist in deze coronatijd biedt het veel mensen uitkomst. Thuisgekookt koppelt buurtbewoners aan elkaar voor een gezonde warme maaltijd.

Vind een MMV-kok met Thuisgekookt.nl | MMV

https://www.mmv.nl/nieuws/vind-een-mmv-kok-met-thuisgekookt-nl/

Om voor anderen herkenbaar te zijn als iemand die ‘Moermanproof’ voedsel bereidt, hoeft u maar een ding te doen: zich op www.thuisgekookt.nl registreren met de naam ‘Moerman’. De zoekfunctie van het platform selecteert behalve op postcode, plaats en locatie namelijk ook op ‘koksnaam’.