Thuisgekookt.nl kortingscode juni 2024

€ 0,50 korting
PLUS korting

Goed eten voor de hele buurt | PLUS

https://www.plus.nl/goed-eten/voor-elkaar/thuisgekookt
Gevonden in: PLUS kortingscode

Lukt het niet meer om voor jezelf een warme en gezonde maaltijd op tafel te zetten? Meld je dan aan als maaltijdontvanger. Stichting Thuisgekookt koppelt je aan een passende thuiskok die één of twee keer per week voor je kookt. Aanmelden als maaltijdontvanger

Bezoek PLUS met korting
€ 0,75 korting
Uitgekookt.nl korting

Uitgekookt.nl maaltijdservice: gezonde maaltijden aan huis

https://uitgekookt.nl/

Stel je eigen proefpakket samen! Geniet van lekkere, gezonde en verse kant en klaar maaltijden aan huis, met onze maaltijdservice. Gratis thuisbezorgd. Bestel voordelig een proefpakket!

Bezoek Uitgekookt.nl met korting
€ 3,75 korting

Hulp bij de warme maaltijd van Stichting Thuisgekookt

https://thuisgekookt.nl/

Onze sociale maaltijdservice is er voor iedereen die niet meer in staat is om zelf te koken. Stichting Thuisgekookt heeft in heel Nederland ruim 20.000 vrijwillige thuiskoks klaarstaan die met liefde een portie extra voor je maken. Wij gaan op zoek naar een vaste thuiskok bij jou in de buurt.

Bezoek Thuisgekookt.nl met korting
€ 3,75 korting

Help je buur: wordt thuiskok bij Stichting Thuisgekookt

https://thuisgekookt.nl/thuiskok

Thuisgekookt.nl is een stichting die mensen met een sociale maaltijdservice helpt door hen te verbinden met vrijwillige thuiskoks. Als thuiskok kook je een gezonde avondmaaltijd voor een buurtgenoot die koken lastig is, en geniet je van een gezellig praatje.

Bezoek Thuisgekookt.nl met korting
€ 3,75 korting

Over Stichting Thuisgekookt

https://thuisgekookt.nl/over-thuisgekookt

Stichting Thuisgekookt is een CBF erkend Goed Doel. Eenzaamheid tegengaan door te delen. Stichting Thuisgekookt brengt mensen die hulp nodig hebben in contact met een thuiskok in de buurt. Zo proberen wij gezonde voeding en sociaal contact voor iedereen bereikbaar te maken.

Bezoek Thuisgekookt.nl met korting
€ 3,75 korting

Koken lukt me niet meer - Stichting Thuisgekookt

https://thuisgekookt.nl/maaltijden

Stichting Thuisgekookt bemiddelt tussen mensen die graag koken en mensen die via een sociale maaltijdservice wat hulp bij de avondmaaltijd kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld omdat je chronisch ziek bent, een beperking hebt, je eenzaam voelt, of omdat je vanwege een hoge leeftijd of psychische aandoening weinig energie overhoudt om te koken.

Bezoek Thuisgekookt.nl met korting

Thuisgekookt.nl - Mijn Kwaliteit van Leven

https://www.mijnkwaliteitvanleven.nl/tips/bijzonder-thuisafgehaald-nl

Thuisgekookt is er voor mensen die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken omdat ze tijdelijk of langer in een lastige situatie zitten. De organisatie kan je koppelen aan een thuiskok bij jou in de buurt of je kiest zelf een thuiskok op de website van Thuisgekookt.

Stichting Thuisgekookt, 17.000 buurtgenoten koken graag ... - alleszelf.nl

https://www.alleszelf.nl/diensten-voor-ouderen/maaltijd-voorziening/stichting-thuisgekooktcomma-17000-buurtgenoten-koken-graag-vrijwillig-voor-jou

Alle koks hebben aangegeven graag, tegen kostprijs, voor een buurtgenoot te willen koken. Deze thuiskoks deelden de afgelopen 8 jaar al meer dan 550.000 maaltijden. Wij van Thuisgekookt zorgen dat jij in contact komt met een kok bij jou in de buurt die bij jou past.

Thuisgekookt - NLvoorelkaar

https://www.nlvoorelkaar.nl/organisatie-profiel/thuisgekookt/

Maakt de leeftijd, je gezondheid of een handicap het lastig om elke dag zelf te koken? Stichting Thuisgekookt gaat graag op zoek naar een buurtgenoot die speciaal voor jou een extra portie kookt. De maaltijd kan gebracht of gehaald worden, je betaalt slechts de kostprijs en je zit nergens aan vast.

Thuisgekookt.nl: Niet zelf koken, wel gezond eten - ZilverSchild

https://www.zilverschild.nl/welzijn/thuisgekookt-nl-niet-zelf-koken-wel-gezond-eten/

Vers van de thuiskok in uw buurt. We eten allemaal, elke dag. Maar soms is zeven dagen in de week een verse maaltijd op tafel toveren best een opgave. Via Thuisgekookt.nl kunt u eenvoudig meegenieten van de kookkunsten van iemand uit de buurt. Juist in deze coronatijd biedt het veel mensen uitkomst.

Eten verbindt bij Thuisgekookt - Een tegen eenzaamheid

https://www.eentegeneenzaamheid.nl/lokale-aanpak/eten-verbindt-bij-thuisgekookt/

Samenwerking Thuisgekookt en gemeente. Mensen die een maaltijd nodig hebben en mensen die voor een buurtgenoot willen koken – één keer in de week of een paar keer – kunnen zich zelf op de website van Stichting Thuisgekookt melden. Maar Thuisgekookt werkt ook samen met gemeenten.

Stichting Thuisgekookt verbindt inwoners | Gemeente Súdwest-Fryslân

https://sudwestfryslan.nl/publicatie/stichting-thuisgekookt-verbindt-inwoners-met-lekkere-maaltijden/

Stichting Thuisgekookt kan in zo’n geval helpen. Zij koppelen al meer dan tien jaar buurtbewoners aan elkaar voor een fijn sociaal contact en het delen van een lekkere gezonde maaltijd. Sinds januari doen zij dit ook in Súdwest-Fryslân. Inmiddels hebben al 20 maaltijdzoekers en 72 thuiskoks zich aangemeld. Er zijn 19 koppels gemaakt.

In de spotlight: Stichting Thuisgekookt | CBF

https://cbf.nl/nieuws/in-de-spotlight-stichting-thuisgekookt

Ontdek hoe Stichting Thuisgekookt de eenzaamheid bestrijdt en gemeenschappen versterkt met thuisgekookte maaltijden. Bekijk hun hartverwarmend verhaal in onze 'In the Spotlight' serie.

€ 3,75 korting

Inloggen - Stichting Thuisgekookt

https://thuisgekookt.nl/login

Je logt in op je eigen account met gebruik van een eigen e-mail en een uniek wachtwoord.

Bezoek Thuisgekookt.nl met korting
€ 3,75 korting

Team van Stichting Thuisgekookt

https://thuisgekookt.nl/thuisgekookt-team

Met ons jonge, enthousiaste team zetten we ons iedere dag in om zoveel mogelijk mensen in Nederland die hulp kunnen gebruiken bij de warme maaltijd te koppelen aan een thuiskok in de buurt. Wist je dat er zelfs verschillende teamleden zijn die zelf iedere week voor iemand koken?

Bezoek Thuisgekookt.nl met korting
€ 3,75 korting

Thuisgekookt

https://thuisgekookt.nl/registreren

Thuisgekookt

Bezoek Thuisgekookt.nl met korting

Een lekkere, verse maaltijd van een buurtgenoot | Thuisgekookt

https://www.t-helpt.nl/detail/een-lekkere-verse-maaltijd-van-een-buurtgenoot-thuisgekookt/

Wil jij regelmatig maaltijden ontvangen van een vaste thuiskok? Omdat je hulp rondom de warme maaltijd kunt gebruiken of omdat je mensen in de buurt wilt leren kennen? Dan zoeken wij voor jou een geschikte thuiskok die past bij jouw wensen en brengen je met die buurtgenoot in contact.

Thuisgekookt.nl | Utrecht - Facebook

https://www.facebook.com/ThuisgekooktNL/

Thuisgekookt.nl, Utrecht (stad). 26,297 likes · 262 talking about this · 91 were here. Stichting Thuisgekookt koppelt vrijwillige thuiskoks aan buurtgenoten die door ziekte, leeftijd of een beperking...

Stichting Thuisgekookt | CBF

https://cbf.nl/organisaties/stichting-thuisgekookt

Stichting Thuisgekookt maakt precies passende één-op-één koppelingen op maat tussen vrijwillige thuiskoks en buren in een kwetsbare positie. Voor maaltijdzoekers die de kostprijs van de maaltijden niet kunnen betalen werken we met een donatiepot beheerd door de matchmakers.

Sociale kaart Nederland | Stichting Thuisgekookt

https://landelijk.socialekaartnederland.nl/organisaties/stichting-thuisgekookt

Stichting Thuisgekookt is er voor iedereen die (soms tijdelijk) niet meer goed in staat is om dagelijks voor zichzelf te koken. Bijvoorbeeld omdat de leeftijd dat lastig maakt, omdat er sprake is van ziekte of een handicap, of omdat iemand zich in een andere lastige situatie bevindt.

'Een maaltijd die met liefde is gemaakt, smaakt altijd beter'

https://rtvrondevenen.nl/2024/06/20/een-maaltijd-die-met-liefde-is-gemaakt-smaakt-altijd-beter/

Deel dit bericht! ‘Een maaltijd die met liefde is gemaakt, smaakt altijd beter’. Regio, 20 juni 2024 om 10:54 uur, geschreven door Joss Siebers. Als thuiskok bij Stichting Thuisgekookt kun je echt een verschil maken in iemands leven. Door een eenvoudige, huisgemaakte maaltijd te delen, bied je niet alleen voeding, maar ook zorg en aandacht.

Thuisgekookt op Buurtkiep.nl

https://buurtkiep.nl/pagina/thuisgekookt

Aandacht voor eten en steun aan elkaar! Thuisgekookt laat buurtgenoten elkaar ontmoeten door het delen van eten. Niet iedereen vindt het leuk om te koken en soms lukt het gewoon niet om (iedere dag) een lekkere, verse en vooral gezonde maaltijd voor jezelf te maken... Lees meer.

Kook eens voor een buurtgenoot via Thuisgekookt.nl

https://www.eentegeneenzaamheid.nl/initiatieven/kook-voor-een-buurtgenoot/

Marloes is ‘thuiskok’: “Het is dankbaar om iets te doen voor een ander. Wij zijn met z’n vijven, het maakt niet uit of ik er één bordje bij kook.”. Stichting Thuisgekookt koppelt je graag aan een buurtgenoot die deze hulp goed kan gebruiken. Kijk op www.thuisgekookt.nl hoe het werkt.

Thuisgekookt.nl: lokaal maaltijden afhalen tegen kostprijs

https://eten-en-drinken.infonu.nl/diversen/194084-thuisgekooktnl-lokaal-maaltijden-afhalen-tegen-kostprijs.html

Thuisgekookt.nl verbindt thuiskoks die tegen kostprijs extra porties koken met afhalers die gezonde en verse maaltijden willen. Het is een deeleconomie die persoonlijk contact en interactie bevordert. Lees meer over de doelgroep, de bestelmogelijkheden en de organisatie.