Topticketshop.nl kortingscode oktober 2023

2.75% korting

Gemakkelijk online concert en musical tickets bestellen - TopTicketShop.nl

https://www.topticketshop.nl/

Hieronder ziet u een overzicht van alle concerten, evenementen en andere voorstellingen die wij beschikbaar hebben. Via deze pagina blijft u altijd op de hoogte van de leukste concerten en evenementen. Concerten. Cabaret & theater. Musicals. Evenementen. Aanbiedingen. Verkoop je tickets. FILTEREN.

2.75% korting

Over Ons - TopTicketShop.nl

https://www.topticketshop.nl/over-ons

Topticketshop is uniek in Nederland. Bij ons is bestellen snel en gemakkelijk, geen wachtrijen dus. Wij streven ernaar alle evenementen op een website aan te bieden en we bieden onze klanten service op maat. Je kunt ons altijd bellen met speciale wensen of om je bestelling aan te passen.

2.75% korting

Gemakkelijk online concert en musical tickets bestellen - TopTicketShop.nl

https://www.topticketshop.nl/inloggen/

Inloggen. Als u bestelt bij TopTicketshop.nl kunt u de status van uw bestelling volgen door in te loggen met uw e-mailadres en het ordernummer dat u krijgt bij de bestelling. U kunt dan zien of uw betaling bij ons is verwerkt en of de tickets al verzonden zijn.

2.75% korting

Contactgegevens TopTicketshop.nl - TopTicketShop.nl

https://www.topticketshop.nl/contact

Contact. Website: https://www.topticketshop.nl/. E-mail: klantenservice@topticketshop.nl. Telefoon: 085 744 144 7 (Werkdagen 9:00 - 17:00 uur) : Contactgegevens opslaan.

2.75% korting

Verkoop je tickets - TopTicketShop.nl

https://www.topticketshop.nl/verkoop-je-tickets/

Verkoop je tickets. Kan je niet meer gaan naar het concert of evenement? of heb je tickets over? Laat het ons weten! Misschien willen wij de tickets van je overnemen. Om tickets aan ons aan te bieden vermeld duidelijk om welke tickets het gaat.

2.75% korting

Anouk tickets kopen? - TopTicketShop.nl

https://www.topticketshop.nl/anouk/login.php/

100+ laatste 30 minuten. De 3 Biggetjes Met K3. TopticketShop | Anouk tickets bestellen Veilig, makkelijk en betrouwbaar Al 15 jaar de beste klantenservice. Geen wachtrijen. Alle evenementen en alle tickets op 1 website.

2.75% korting

Het Zwanenmeer tickets kopen? - TopTicketShop.nl

https://www.topticketshop.nl/het-zwanenmeer/concerten-op-locatie-poppodium-underground-in-stad-lelystad/

Cabaret en theater. TopticketShop | Het Zwanenmeer tickets bestellen Veilig, makkelijk en betrouwbaar Al 15 jaar de beste klantenservice. Geen wachtrijen. Alle evenementen en alle tickets op 1 website.

Klacht over TopTicketshop? Meld nu, wij helpen oplossen! KLACHT.nl

https://www.klacht.nl/topticketshop/

10 stemmen TopTicketshop Complimenten Filter op: Alle Klachten reservering musical Scheveningen op 26 april 2023 Klacht van Tessa Roos op 22 april 2023 over TopTicketshop in de categorie Ticketbedrijven Geachte lezer, Ik weet zeker dat ik voor de avondvoorstelling een ticket heb besteld bij Topticketshop.

Topticketshop reviews | Bekijk consumentenreviews over www ...

https://nl.trustpilot.com/review/www.topticketshop.nl?page=4

Topticketshop is een "wederverkoper" en vraagt 2x de gangbare prijs. Ik had al moeten nadenken over waarom een kaartje voor Sjaak Bral ineens zo duur is, Topticketshop verkoopt die kaartjes dus voor 2x de reguliere prijs, zonder daar iets extra's voor te bieden.

Klacht Topticketshop: topticketshop oplichters | Klachtenkompas

https://www.klachtenkompas.nl/bedrijf/topticketshop/klachten/topticketshop-oplichters/details?complaintId=0d4e8741-a075-41a8-bd36-18edca1e40fd

Als je binnen 7 dagen nadat je je kaartje hebt gekocht, je beroept op de wet koop op afstand, is topticketshop verplicht om je bestelling te annuleren. Hoe? Beroep je op een uitspraak van de kantonrechter in Amsterdam, onder nummer NJF 2011/480 te vinden op rechtspraak.nl, met als datum uitspraak op 2 mei 2011.

Koop je kaarten op Ticketmaster.nl - Tickets voor Concerten, Festivals ...

https://www.ticketmaster.nl/

Róisín Murphy. Op 8 maart 2024 speelt de Ierse electropopzangeres in de Gashouder met haar Hit Parade Tour. Tickets. Officiële Ticketmaster website. Koop hier je tickets voor concerten, poppodia, festivals, sportevenementen, beurzen, tentoonstellingen en meer.

Topticketshop - Kassa

https://kassa.bnnvara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vrije-tijd-tuin/topticketshop

Topticketshop Beste Kassa, Ik heb een klacht over Topticketshop. Zij bieden kaartjes voor evenementen voor een veel hogere prijs aan dan gewoon rechtstreeks bij de theaters. Mensen betalen zo nietsvermoedend veel te veel!! Wij hebben kaartjes voor Maaike Ouboter gekocht voor 39,- per stuk, waar vervolgens ook nog 12,50 aan servicekosten bij kwam.

Topticketshop reviews | Bekijk consumentenreviews over www ...

https://nl.trustpilot.com/review/www.topticketshop.nl?page=2

Kun je je vinden in de 4-sterrenscore van Topticketshop? Bekijk wat 6.799 anderen hebben geschreven en deel je eigen ervaring. | Bekijk 21-40 van de 6.437 reviews

Topticketshop review & ervaringen | ReviewGo

https://www.reviewgo.nl/topticketshop/

Topticketshop is een online platform waarop je tickets kunt kopen voor allerlei evenementen. Je kunt hier niet alleen terecht voor de aanschaf van tickets, maar ook jezelf op de hoogte houden van aanstaande evenementen.

topticketshop.nl betrouwbaar? Check meer dan reviews! - Webshopchecker

https://webshopchecker.nl/shop/topticketshop-nl/

Is topticketshop.nl goedgekeurd door een keurmerk? De shop topticketshop.nl is niet goedgekeurd door een bekend keurmerk. Je kunt daarom geen gebruik maken van bijvoorbeeld geschilbemiddeling. Dit betekent niet dat de webshop onbetrouwbaar hoeft te zijn, maar je hebt wel minder zekerheden als consument.

Reviews en ervaringen Topticketshop - feedbackcompany.com - English

https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/topticketshop/

Snel mooie site om te verkopen van kaarten,alleen niet nadat je hebt betaald. Sterke punten

Topticketshop Reviews | Read Customer Service Reviews of www ...

https://www.trustpilot.com/review/www.topticketshop.nl

Topticketshop Reviews 6,791 • Great 3.8 VERIFIED COMPANY www.topticketshop.nl Visit this website Write a review 3.8 6,791 total 56% 1-star 20% Filter Sort: Most relevant MO Momo 3 reviews NL Jul 24, 2023 Trustworthy! It is trustworthy! I have used it more than once and I have never had a problem.

TopTicketShop weigert terugbetalen - Radar

https://radar.avrotros.nl/forum/algemeen-f162/topticketshop-weigert-terugbetalen-t193208.html

Twee tickets besteld bij de TopTicketShop voor 138 euro. Al snel een bevestiging gekregen en de kaartjes zouden 10 dagen voor de avond per post naar ons worden verstuurd. Inmiddels is de wereld totaal veranderd en is de dartavond geannuleerd.

TopTicketshop » Klantervaringen met online tickets kopen - NederlandReview

https://nederlandreview.nl/vakantie/topticketshop-ervaringen-beoordelingen-reviews

TopTicketshop Schrijf een review Ga naar de site Bestellen Service Prijs Levering 42% Zou hier weer kopen Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan.

Topticketshop reviews | Bekijk consumentenreviews over www.topticketshop.nl

https://nl.trustpilot.com/review/www.topticketshop.nl

Ben je het eens met de TrustScore van Topticketshop? Geef jouw mening en bekijk wat 6.894 andere klanten vinden.

Topticketshop.nl ervaringen en reviews - Ervaringen Review 2023

https://www.ervaringenreview.nl/topticketshop/

Over Topticketshop. Topticketshop.nl vind het belangrijk dat iedereen een live evenement kan bijwonen. Helaas kan het weleens gebeuren dat een evenement volledig uitverkocht is. Het is dan lastig om als nog aan kaartjes te komen. Topticketshop.nl koopt de tickets op van Nederlanders die ineens onverwacht niet naar een evenement kunnen gaan.