Whappbook.com kortingscode oktober 2023

3.50% korting

Whappbook

https://www.whappbook.com/

Een whappbook is precies wat de naam al zegt: een boekje met daarin de WhatsApp-chat die jij graag wilt bewaren. Herinneringen uit een digitale chat op je telefoon getransformeerd tot een écht boekje! Leuk om te geven, te krijgen of om simpelweg te bewaren voor later. Maak jouw whappbook!

3.50% korting

Prijzen | Whappbook

https://www.whappbook.com/pricing

De prijs van je whappbook hangt af van de gekozen kaft en het aantal pagina's, dus de lengte van je chat. Je kan al een Whappbook bestellen vanaf 29,95. Deze prijs is inclusief verzendkosten en de eerste 100 pagina's. Daarna betaal je 0,08 per pagina. In ieder boekje passen maximaal 500 pagina's.

3.50% korting

Whappbook aanmaken

https://www.whappbook.com/order

Wat Leuk dat je een whappbook gaat bestellen 😁. Om jouw whappbook te bestellen moet je een paar stappen doorlopen. Deze leggen we nu aan je uit. Selecteer hieronder eerst het bestuuringssysteem van je telefoon.

Bundel je gekste, leukste en waanzinnige Whatsapp-gesprekken in een boek!

https://puntgaafdrukwerk.nl/bundel-gekste-leukste-en-waanzinnige-whatsapp-gesprekken-boek/

Klanten sturen hun Whatsapp-gesprekken naar make@whappbook.com. Een contactpersoon neemt dan de vormgeving voor zijn of haar rekening en stuurt voor het afronden van de bestelling een preview. Daarbij waarborgen ze de privacy. Je hoeft je dus – hoogstwaarschijnlijk – geen zorgen te maken dat een ander jouw gesprekken uitgebreid zit te lezen.

Wat gebeurt er met WhatsApp berichten, foto’s en video’s na overlijden ...

https://www.dela.nl/inspiratie/weet-jij-wat-er-met-je-whatsapp-berichten-fotos-en-videos-gebeurt-na-je-overlijden

De WhatsApp-chats worden dan verstuurd naar Whappbook en zij maken er een PDF-document van of zelfs een gedrukt boekwerk. Inclusief chatberichten voorzien van datum en tijd, maar ook de foto’s en emoticons in dezelfde opmaak als het origineel. Alleen filmpjes worden niet geëxporteerd.

Whappbook.com Affiliate programma | LinkPizza

https://linkpizza.com/nl/app/affiliate-program/whappbook.com

Whappbook.com Affiliate programma, vind uit waar je Whappbook.com kunt promoten en welke commissies geboden worden

Wat gebeurt er met je WhatsApp-account en chats als je overlijdt?

https://digitallifelegacy.nl/wat-gebeurt-er-met-je-whatsapp-account-en-chats-als-je-overlijdt/

Whappbook.com. Voor een mooier resultaat kun je ook gebruik maken van de diensten van het Nederlandse Whappbook, waarmee je vanaf je eigen telefoon een chatgeschiedenis kunt uploaden en er een mooi boekwerk van wordt gemaakt, inclusief originele opmaak van de berichten, datum & tijd, emoticons en zelfs de foto’s.

Verdien geld met - ipay.nl

https://www.ipay.nl/review/whappbook.php

Whappbook - Maak van je dierbare WhatsApp-chats een tastbare herinnering Meld je aan en ontvang direct 1,25 Inloggen

ONDERNEMERS ‘MONITIZEN’ VERBORGEN E-MAILKNOP WHATSAPP - Whappbook ...

https://d21buns5ku92am.cloudfront.net/48423/pdf/pressdocs/100812-20150430060006-ondernemers-monitizen-verborgen-e-mailkno.pdf

Whappbook. Een digitale toepassing waarmee WhatsApp-minnend Nederland haar favoriete chats naar make@whappbook.com kan e-mailen en v.a. € 9,95 in boekvorm kan printen. Om het WhatsApp-gedrag van Nederlanders nader te definiëren deed www.whappbook.com onderzoek onder 1.041 respondenten en kwam zij tot opmerkelijke inzichten.

HCC - Whappbook met 20% korting

https://www2.hcc.nl/vereniging/ledenvoordeel/3683-whappbook-met-20-korting

Een Whappbook maak je in drie eenvoudige stappen, waarbij je kan kiezen om er een e-book van te maken of een echt gedrukt exemplaar op A5-formaat. Het e-book is gratis voor iedereen, op het papieren boek krijgen HCC-leden 20% korting.

3.50% korting

whappbook.com

https://whappbook.com/home-2020/

Redirecting to https://www.whappbook.com/home-2020/

3.50% korting

202204 Privacy Policy Whappbook

https://www.whappbook.com/privacy-policy-whappbook.pdf

Whappbook vindt het respecteren van jouw privacy van groot belang. Jouw persoonlijke gegevens worden dan ook heel zorgvuldig behandeld en goed beveiligd. Whappbook houdt zich aan de Nederlandse privacywetgeving. In dit privacy statement leggen wij verder uit hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan. Samenvatting

3.50% korting

www.whappbook.com

https://www.whappbook.com/privacy/

www.whappbook.com ... /privacy

€ 4,25 korting

‎whBOOK on the App Store

https://apps.apple.com/us/app/whbook/id1340317105

Sort your results ascending or descending from the order number, storage compartment or date of creation. Choose the book you want and click on the add images icon on the toolbar. Capture pictures from your camera and click on 'upload images' to upload them to your whBOOK library stock! whBOOK - Your specialist for antiquarians.

Whappbook - Home - Facebook

https://www.facebook.com/whappbook/

Geweldige Whatsapp-gesprekken. Iedereen heeft er wel eentje. Maak een GRATIS e-book van de foto’s en berichten uit je favoriete WhatsApp gesprekken. 443 peoplelike this 435 people follow this http://www.whappbook.com/ Product/service Photos See all Page transparency See all

Whappbook | LinkedIn

https://www.linkedin.com/company/whappbook

Whappbook maakt van je mooiste WhatsApp-chats een boek. Het enige wat je hoeft te doen is je chat uploaden via onze web-app. Wij doen de rest! Rotterdam, Zuid Holland. Vlaardingen, Zuid-Holland ...

Telefoon van de overledene | Brenda Tijmes Uitvaartbegeleiding

https://brendatijmesuitvaart.nl/blog/telefoon-van-de-overledene/

Gratis Whappbook Een goede tip is om via de site Whappbook.com een e-book met whatsapp-berichten, foto’s en emoji’s te maken. Het e-book is gratis te downloaden in pdf-formaat. M aar tegen een kleine vergoeding kunnen de berichtjes ook in een fysiek boekje afgedrukt worden. Een dierbare herinnering! Code

Whappbook, een fotoalbum van je leukste chats! - iDees online

https://www.ideesonline.nl/whappbook-fotoalbum-leukste-chats/

Whappbook, een fotoalbum van je leukste chats! Alles, Whatsapp / Door Desiree Boerema / 5 mei 2016 / 2 minutes of reading Alle Whatsappers onder onder hebben verschillende appgroepen. Uitje met vrienden of vriendinnen gepland? BAM! Er wordt een appgroep aangemaakt. Met een groep op vakantie? BAM! Weer een appgroep! Teamsporter? BAM!

Whappbook: Nederlands bedrijf drukt boek van WhatsApp-chats - DroidApp

https://www.droidapp.nl/nieuws/whappbook-boek-whatsapp-berichten/

Whappbook is een Nederlands bedrijf welke vanaf nu het mogelijk maakt om je WhatsApp-conversaties te laten drukken in een boek. Op deze manier kan je altijd nagenieten van de conversaties die je had met je vriend of vriendin. DroidApp mag je daarnaast een erg leuke korting aanbieden! Whappbook

Je WhatsApp chats in boekvorm met WhappBook • tech365

https://www.tech365.nl/je-whatsapp-chats-in-boekvorm-met-whappbook/

Inclusief unieke gebruikersstatistieken is www.whappbook.com zo een leuke manier om je ‘digitale dagboek’ her te beleven of cadeau te doen. [ Arnoud Haverlag, mede-oprichter Whappbook] Meer informatie over Whappbookkun je vinden op www.whappbook.com. Momenteel geldt een introductiekorting van 10%. chatapplicatie Whappbook WhatsApp Martijn

Whappbook: Vereeuwig je WhatsApp-gesprekken in een boekje

https://www.frankwatching.com/nieuws/whappbook/

Wat is het? “Met Whappbook kun je je WhatsApp-gesprekken vastleggen in een boekje. Zo kun je ze altijd teruglezen, wanneer je wilt. Je favoriete chats zijn het namelijk waard om te vereeuwigen. Denk aan het gesprek voor de weekendtrip met je vriendin, of dat ene festival met je vrienden.

HCC - Whappbook met 20% korting

https://hcc.nl/vereniging/vereniging/ledenvoordeel/whappbook-met-20-korting

Whappbook met 20% korting. Vereeuwig jouw WhatsApp-chat en maak er binnen één minuut een mooi geïllustreerd Whappbook van. HCC-leden krijgen 20% korting op de aanschafprijs. We appen wat af met onze vrienden en familieleden. Hele conversaties schieten, compleet met foto’s, heen en weer door de ether.