Youbahn.nl kortingscode oktober 2023

€ 17,50 korting

Youbahn | Youbahn | Het uitzendplatform voor flexibel werk.

https://www.youbahn.nl/

Starten: heel simpel. Via Youbahn bepaal je altijd je eigen agenda. Ga voor de flexibiliteit van shifts of de zekerheid van langlopende vacatures. Hier ben je geen freelancer, maar werk je in loondienst. Wij regelen alles voor jou rondom verzekeringen, vakantiegeld en pensioen. Maak een account. Reageer op werk. Gekozen? Ga aan de slag.

€ 17,50 korting

Youbahn | Youbahn | Over ons

https://www.youbahn.nl/over-ons

Youbahn is hét eerste uitzendplatform in Nederland waar vraag en aanbod simpel wordt samengebracht.

€ 17,50 korting

Youbahn | Bepaal zelf waar en wanneer je werkt via uitzendplatform…

https://www.youbahn.nl/mijn-account

Ga aan de slag bij meer dan 100+ opdrachtgevers bij jou in de buurt. Vandaag in een callcenter en morgen werken als orderpicker? Jij bepaalt het zelf.

€ 17,50 korting

Youbahn | Dashboard

https://www.youbahn.nl/mijn-account/dashboard

Youbahn | Dashboard. Ga aan de slag bij meer dan 100+ opdrachtgevers bij jou in de buurt. Vandaag in een callcenter en morgen werken als orderpicker? Jij bepaalt het zelf.

€ 17,50 korting

Youbahn | Youbahn | Werken bij

https://www.youbahn.nl/werken-bij

ONZE MISSIE. Elke dag werken we keihard om ons platform beter te maken. Want wij geloven dat wanneer je meer te zeggen hebt over je werk, dit ook meteen veel leuker wordt. Ons uitzendplatform zet de arbeidsmarkt op z’n kop en is dé toekomst van werk.

€ 17,50 korting

Helpdesk home - help.youbahn.nl

https://help.youbahn.nl/nl

Leer alle ins en outs van Youbahn. Zo ga je succesvol aan de slag met ons platform.

€ 17,50 korting

Ik ben een Youbahner / Account - Helpdesk home

https://help.youbahn.nl/nl/ik-ben-een-youbahner-account

Mijn account en instellingen. Hoe lang is mijn VOG geldig? Wat betekent het opkomstpercentage? Hoe kan ik mijn contactgegevens aanpassen? Hoe verwijder ik mijn account?

€ 17,50 korting

Hoe werkt Youbahn voor Youbahners? - help.youbahn.nl

https://help.youbahn.nl/nl/360010957840-hoe-werkt-youbahn-voor-youbahners-

Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Je bent tijdens het werk altijd verzekerd, krijgt vakantiegeld en bouwt pensioen op. Het minimum uurloon is € 12,79 en kan soms wel oplopen tot € 21,-. Zo ga je aan de slag. Maak een account aan en upload een geldig identiteits­bewijs.

€ 17,50 korting

Snelheid - Youbahn

https://info.youbahn.nl/snel-personeel

Snelle communicatie. Makkelijk op- en afschalen. Snel flexibel personeel vinden van 4 uur tot 18 maanden. Ben je op zoek naar fulltimers, parttimers of misschien wel beide? Via Youbahn is het mogelijk om voor een korte of langere periode personeel in te huren.

€ 17,50 korting

Youbahn: altijd binnen 1 week je vacatures gevuld.

https://info.youbahn.nl/voor-werkgevers/info

Youbahn is dé innovatieve oplossing voor jouw vacatures. Met ons uitzendplatform heb je de flexibiliteit van een platform met de zekerheden van een uitzendbureau. Bekijk hoe het werkt. Plaats je eerste vacature. Contact opnemen. Bepaal je eigen kosten. 24/7 toegankelijk. Kandidaten werken op uitzendbasis. Bouw een flexpool. Hoe werkt het? Stap 1.

€ 17,50 korting

Hoe neem ik contact op met Youbahn?

https://help.youbahn.nl/nl/360017001719-hoe-neem-ik-contact-op-met-youbahn-

Hoe neem ik contact op met Youbahn? Heb je een vraag of kom je ergens niet helemaal uit? Kijk eerst of je het antwoord kan vinden in onze helpdesk. Hier vind je antwoorden op bijna al je vragen. Je antwoord niet gevonden? Stuur een e-mail naar info@youbahn.nl. We doen ons best om zo snel mogelijk op je e-mail te reageren.

€ 17,50 korting

Snelheid - Youbahn

https://info.youbahn.nl/og-usp-snelheid-plaatsen-shift/vacature-b

Snelheid. Plaats binnen 5 minuten jouw functie. Ben je snel op zoek naar kwalitatief personeel? Via Youbahn vind je in no-time personeel voor ieder moment. Plaats nu jouw shift en zie de reacties binnenstromen. Vind binnen 24 uur on demand personeel. Een openstaande vacature die je maar niet ingevuld krijgt?

€ 17,50 korting

Uitzendplatform Youbahn

https://blog.youbahn.nl/

Uitzendplatform Youbahn matcht bedrijven met gen-z. Opdrachtgevers plaatsen on demand shifts. Studenten werken waar en wanneer zij willen.

€ 17,50 korting

Ontvang gratis 5 kandidaat profielen. - Youbahn

https://info.youbahn.nl/personeelsoplossingen

Met het slimme algoritme Youbahn zijn jouw vacatures binnen 1 week gevuld. Ontvang 5 gratis profielen.

€ 4,25 korting

‎Youbahn – Uitzendplatform in de App Store

https://apps.apple.com/nl/app/youbahn-uitzendplatform/id1491313088

Youbahn is geen uitzendbureau, maar het eerste uitzendplatform van Nederland. Via Youbahn ben je geen freelancer, maar werk je in loondienst. Wij regelen alles voor jou rondom verzekeringen, vakantiegeld en pensioen. Op welke vacature reageer jij? De voordelen: • Verdien gemiddeld € 14,95 per uur. • Werk waar jij wil. • Vergroot je vaardigheden.

€ 17,50 korting

Horeca - info.youbahn.nl

https://info.youbahn.nl/nl-nl/horeca

Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk. Wij geloven en ervaren dat als je zelf kan bepalen waar en wanneer je werkt, dit leidt tot hogere motivatie en de beste prestatie. Via ons uitzendplatform plaats je eenvoudig shifts en kies je uit alle reacties de juiste Youbahner.

€ 17,50 korting

Hoe lees ik mijn loonstrook? - Youbahn

https://help.youbahn.nl/nl/hoe-lees-ik-mijn-loonstrook

Bij Youbahn krijg je wekelijks uitbetaald (chill!). Daarbij krijg je ook je loonstrook met daarbij een (of meerdere) salarisspecificatie (s). Er staat veel informatie op deze documenten en we snappen dat het lastig kan zijn om je loonstrook te lezen. Daarom hebben we de belangrijkste punten voor je uitgelegd in deze blog.

€ 17,50 korting

Hoe verwijder ik mijn account? - Youbahn

https://help.youbahn.nl/nl/hoe-verwijder-ik-mijn-account

Ik ben een Youbahner / Account. Mijn account en instellingen. Hoe verwijder ik mijn account? Wat jammer dat je je account wil verwijderen. Je kan dit regelen door een mail te sturen naar info@youbahn.nl. Geef hierin aan met welk mailadres je staat ingeschreven op ons platform. Dan regelen we 't meteen voor je.

Gelukkig is het helemaal legaal | TikTok

https://www.tiktok.com/@youbahn.nl/video/7134996454334090501

youbahn.nl · 2022-8-23. Volgen. Gelukkig is het helemaal legaal. locked up - coinyes. Inloggen om te reageren. Bekijk de video van youbahn.nl.

Youbahn zoekt een Office Manager in Amsterdam, Noord-Holland ... - LinkedIn

https://nl.linkedin.com/jobs/view/office-manager-at-youbahn-3630978493

Youbahn is het grootste uitzendplatform van Nederland. Op professionele wijze willen wij in contact staan met onze klanten en relaties. Voor onze HQ zijn wij op zoek naar een office manager die...

Youbahn zoekt een Account Manager in Amsterdam, Noord-Holland ...

https://nl.linkedin.com/jobs/view/account-manager-at-youbahn-3676868573

Account Manager. Youbahn Amsterdam. Zojuist 39 sollicitanten. Bekijk wie Youbahn heeft aangenomen voor deze functie. Vacature opslaan. Sla deze vacature op met uw huidige LinkedIn-profiel of...

Youbahn zoekt een Sales Manager in Amsterdam Area | LinkedIn

https://nl.linkedin.com/jobs/view/sales-manager-at-youbahn-3676866761

Youbahn is de challenger in het uitzendlandschap, dit uitzendplatform brengt vraag en aanbod bij elkaar zonder tussenkomst van intercedenten. Kortom voor iedere organisatie die flexibel personeel...

€ 17,50 korting

Hoe neem ik contact op met Youbahn?

https://help.youbahn.nl/nl/hoe-neem-ik-contact-op-met-youbahn

Hoe neem ik contact op met Youbahn? Heb je een vraag of kom je ergens niet helemaal uit? Kijk eerst of je het antwoord kan vinden in onze FAQ. Hier vind je antwoorden op bijna al je vragen. Je antwoord niet gevonden? Stuur ons een bericht via de live chat. Via de chat kunnen wij je het snelste helpen.

Youbahn | LinkedIn

https://www.linkedin.com/company/youbahn

Youbahn | LinkedIn. De eerste vacatures op ons platform waren van Builddocs en deze vielen erg in de smaak bij onze Youbahners. De reacties stroomden binnen en de vacatures waren binnen 24 uur...