Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ook wanneer je 50 plusser bent en single wil je weer de ware liefde vinden of gewoon op zoek gaan naar vriendschap. Via 50plusmatch kom je in contact met andere 50 plus singles bij jou uit de buurt. 50plusmatch is winnaar van de Thuiswinkel Awards in de categorie datingsites.

Ben je op zoek naar een nieuwe liefde? Ga vandaag nog naar 50plusmatch en schrijf je gratis in. Je kan kiezen uit een gratis lidmaatschap of een betaald lidmaatschap. Je kan anoniem mailen en chatten totdat je zeker weet dat je iemand in het echt wilt ontmoeten. Wist je dat: Van de mensen tussen de 50 en 65 jaar die gingen samenwonen meer dan een derde elkaar online ontmoette? Ga ook naar 50plusmatch en wie weet ontmoet jij je ware liefde!

Via 24/7 Discount blijf je altijd op de hoogte van kortingsacties en aanbiedingen van datingsites en vriendschapssites. Wil je daten en ben je 50 plus? Kijk of er een kortingscode van 50plusmatch tussen staat die je kunt gebruiken voor korting op je lidmaatschap. Via 24/7 Discount ontmoet je de leukste mensen online en profiteer je van ledenkorting.

Korting 50plusmatch

50plusmatch

€ 2.50 korting
Bezoek 50plusmatch met korting