Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

AB Car Rental coupon code

Een pickup of andere auto huren op Bonaire tegen voordelige tarieven? Dat kan bij AB Car Rental. Op Bonaire kan je dan heerlijk in je eigen tijd de omgeving verkennen. Bij AB Car Rental huur je eenvoudig een auto en natuurlijk gebruik je de AB Car Rental coupon code om korting op je autohuur te ontvangen. Wanneer je de couponcode gebruikt kun je al snel lekker besparen op je autoritjes. En als je lid bent van 24/7 Discount ontvang je regelmatig een couponcode of andere aanbieding. Meld je daarom snel aan en mis geen enkele aanbieding of actie meer.

Bonaire auto huren aanbieding

AB Car Rental biedt je de meest complete autoverzekering op Bonaire met het Full Coverage Plan en maar liefst 10% korting op de autohuur op een Dive en Drive special. En je huurt via AB Car Rental een auto op Bonaire zonder eigen risico. En daarmee is AB Car Rental uniek te noemen. Bekijk de aanbiedingen voor autohuur op de pagina van AB Car Rental.

AB Car Rental review & ervaring

Een auto huren op Bonaire doe je natuurlijk niet dagelijks. Daarom is het fijn om ervaringen van anderen te lezen. Op deze manier lees je tips en tricks die je goed kunt gebruiken voor je eigen trip naar Bonaire. Reviews en ervaringen van AB Car Rental vind je online.

AB Car Rental eigen risico

Wanneer je een auto huurt wil je natuurlijk dat alles goed geregeld is en dat je ook precies weet waar je aan toe bent. Waar kan je je huurauto ophalen en inleveren bijvoorbeeld en hoe zit het eigenlijk met schade en het eigen risico? Bij het afsluiten van een CDW verzekering is het eigen risico US $ 550,-. Je hebt geen eigen risico wanneer je het AB Full Coverage Plan afsluit. Je vindt informatie over eigen risico en antwoorden op andere vragen bij AB Car Rental.

Tarieven jeep 4x4 huren

Wanneer je op Bonaire bent is het geen overbodige luxe dat je in een 4x4 rondrijdt. Een krachtige auto waarbij alle vier wielen worden aangedreven. Zo kan je over het strand en over wegen die niet toegankelijk zijn voor andere auto’s. Om te weten wat je betaalt voor zo’n 4x4 kijk je op de site van AB Car Rental. Hier vind je alle huurauto’s met bijbehorende tarieven. Zo huur je al een handgeschakelde Single Cabin Pick up Truck, voor maar US $ 29,50 per dag. De prijzen bij AB Car Rental zijn inclusief onbeperkt aantal kilometers en gratis taxi en bagageservice. En sluit je het AB Full Coverage plan af, dan heb je ook nog eens 24/7 gratis wegenwacht service.

Reserveren huurauto

Reserveer heel eenvoudig online je huurauto op Bonaire bij AB Car Rental. Je vult volgens het schema de ophaaldatum en je gewenste ophaaltijd in. Ook de datum van inlevering met de tijd vul je hier in. Vervolgens kies je voor de ophaalplaats. Dit kan zijn op het AB kantoor, de luchthaven of op een ander door jou zelf gekozen adres, wat jij het makkelijkst vindt. Bij de volgende stap selecteer je de gewenste auto die je wilt huren met eventuele extra uitrusting en services. Je krijgt nu je reservering samenvatting te zien met de prijs. Nog even je naam en adresgegevens invullen en je reservering is klaar.

Korting AB Car Rental

AB Car Rental

4.25% korting
Bezoek AB Car Rental met korting