Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Hoe leuk is het dat je jouw eigen foto kunt bestellen als schilderij of muurdecoratie om op te hangen in jouw woonkamer of misschien wel slaapkamer. Een te gekke foto gemaakt van je kids terwijl ze heerlijk zitten te genieten op het strand of een mooie familiefoto die je wel aan jouw ouders wil geven, het kan bij Actiecanvas. Je upload daar jouw eigen foto en Actiecanvas maakt daar een mooie canvas van. De kwaliteit van Actiecanvas is zeer goed, heel strak gespannen en daarnaast is het doek met vocht afneembaar zodat je het ook goed schoon kunt houden.

De canvas die jij bestelt via Actiecanvas is kleurvast en er wordt garantie gegeven op product en transport. Ben je niet tevreden, dan krijg jij je geld terug en de verzending van Actiecanvas is ongelooflijk snel, soms binnen 3 werkdagen. Leg de mooiste herinneringen vast op canvas en kies uit diverse formaten waarop jij jouw foto kunt laten afdrukken. 

Bij 24/7 Discount vind je diverse webshops waar jij jouw canvas kunt laten drukken. Kijk snel waar jij jouw canvas wilt laten afdrukken en bekijk de voorwaarden zoals bij Actiecanvas de snelle levering en een goede prijs. Shop jouw canvas online via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw account. 

Korting Actiecanvas

Actiecanvas

4.00% korting
Bezoek Actiecanvas met korting