Adresboeken online kopen

2.75% korting
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl korting

Adresboeken - KantoorArtikelen.nl

https://www.kantoorartikelen.nl/c/papier/schrijfblokken-albums-en-notitiepapier/adresboeken/

Adresboek Oxford Office Essentials A5 72vel dubbelspiraal assorti. * Oxford Office adresboek met dubbelspiraal. * Optik Paper laat geen inkt door en is extra wit. * Schrijft prettig en snel door het extra gladde oppervlak. * 72vel. * Met alfabet voorzien van geplastificeerde letters.

Bezoek Goedkoopste-kantoorartikelen.nl met korting
1.00% korting
Bol.com korting

Adresboek kopen? Alle Adresboeken online | bol

https://www.bol.com/nl/nl/l/adresboeken/51816/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Adresboeken. Met een adresboekje vergeet je nooit meer een belangrijk contact, telefoonnummer of adres. De meeste adresboekjes hebben een indeling op alfabet, waardoor je nooit lang naar een contact hoeft te zoeken.

Bezoek Bol.com met korting
2.00% korting
Bruna korting

Adresboeken kopen? | Bruna

https://www.bruna.nl/kantoor/stationery/adres-memo-en-notitieboeken/adresboeken
Gevonden in: Bruna kortingscode

Adresboeken. Kantoorartikelen nodig? Of je nu op zoek bent naar schriften, agenda's, rekenmachines of pennen, neem eens een kijkje in ons aanbod papierwaren, schrijfwaren en bureau-accessoires.

Bezoek Bruna met korting
€ 3,00 korting
Microsoft Store korting

Adresboek maken - Microsoft Ondersteuning

https://support.microsoft.com/nl-nl/office/adresboek-maken-41d343c2-0508-45fe-b6f4-a0294bfe3da0

U kunt een adresboek maken in Outlook 2013 of Outlook 2016 om tijdens het verzenden van e-mail namen, e-mailadressen en groepen contactpersonen te zoeken en te selecteren.

Bezoek Microsoft Store met korting

Adresboeken Nederland | Uit de oude Koektrommel

https://www.uitdeoudekoektrommel.com/adresboeken-nederland/

Adresboeken, eigenlijk de voorlopers van de telefoongidsen, geven informatie over de hoofdbewoner of eigenaar van een woning. Inwonende familieleden of inwonende huurders worden niet vermeld. De inhoud wisselde door de jaren heen.

A6 Adresboek nodig? Adresboekjes met kunst | Bekking & Blitz

https://www.bekkingblitz.nl/assortiment/adresboekjes/a6

Unieke adresboeken in A6 formaat bestellen, doe je gemakkelijk bij Bekking & Blitz. Neem een kijkje tussen ons aanbod, en vind het adresboek wat het meest naar jouw smaak is. Plaats de bestelling vervolgens makkelijk online.

Oude adresboeken van de Zaanstreek (1882-1968) nu online doorzoekbaar

https://archief.zaanstad.nl/nieuws/nieuwsberichten/104-oude-adresboeken-van-de-zaanstreek-1882-1968-nu-online-doorzoekbaar

Oude adresboeken van de Zaanstreek (1882-1968) nu online doorzoekbaar. In adresboeken werden de namen vermeld van de inwoners met hun adressen en vaak ook hun beroep. Het was daarmee een voorloper van het huidige telefoonboek, de Gouden Gids en de gemeentegids.

Adresboeken Regionaal Archief Alkmaar

https://adresboeken.archiefalkmaar.nl/

Hier kunt u bladeren en zoeken in alle adresboeken uit de collectie van het Regionaal Archief Alkmaar. Daarnaast werden dankzij het in bruikleen geven door particulieren vele adresboeken uit de regio gedigitaliseerd.

Adresboeken - Allerlei Adresboeken vind je bij AVA - AVA.be

https://www.ava.be/nl/school-en-bureau/kantoor-en-toebehoren/adresboeken

Adresboeken - Meer dan 10.000 artikelen waaronder de categorie Adresboeken. Voor 18u besteld op werkdagen, morgen in huis of vind een AVA winkel in je buurt.

Adresboeken, wijk- en huisnummering - Stadsarchief Breda

https://stadsarchief.breda.nl/collectie/bibliotheek/adresboeken-wijk-en-huisnummering

Zoeken in historische adresboeken (1870-1968), pondboeken en officiële documenten voor wijk-, straat- en huisnummering van Breda en de gemeenten Ginneken en Bavel, Nieuw-Ginneken, Princenhage en Teteringen. Wil je zelf onderzoek doen? Lees de toelichting op huizenonderzoek.

Adresboek van Den Helder - Adresboeken Regionaal Archief Alkmaar

https://adresboeken.archiefalkmaar.nl/periodicals/ADH

Adresboeken Regionaal Archief Alkmaar. Home PeriodiekenAdresboek van Den Helder . Adresboek van Den Helder. 1887 1902 1906 1916 1920 1924 1933 1948 1953 ...

Adresboeken kopen | De #1 in Schrijfwaren | 24Papershop

https://www.24papershop.com/notitieboeken/type/adresboeken

Bestel makkelijk en snel je adresboek online. De voorraad is zichtbaar, je weet precies welke adresboeken op voorraad zijn. Bestel je op werkdagen voor 17:00, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Wil je meer informatie over adresboeken, laat het ons weten. Wij zijn specialist in adresboeken, notitieboeken, bullet journals en meer

126-188 Adresboeken 's-Gravenhage, Scheveningen en Loosduinen, 1853 ...

https://haagsgemeentearchief.nl/archieven-mais/overzicht?mivast=59&mizig=210&miadt=59&miaet=1&micode=7000-01&minr=2045690&miview=inv2&milang=nl

De bibliotheek van het Haags Gemeentearchief bezit ongeveer 90.000 boeken, brochures, periodieken en ander drukwerk, zoals bladmuziek of reclamefolders, die van enige betekenis zijn voor de geschiedenis en plaatsbeschrijving van Den Haag, Scheveningen, Loosduinen, Ypenburg, Leidschendam en Voorburg.

A5 Adresboekje kopen? Unieke adresboeken | Bekking & Blitz

https://www.bekkingblitz.nl/assortiment/adresboekjes/a5

Adresboekje A5 nodig? Handige en mooie adresboeken in A5 formaat bestel je snel bij Bekking & Blitz. Op werkdagen voor 14:00 besteld = zelfde dag verzonden.

Stadsarchief Rotterdam | Adresboeken

https://stadsarchief.rotterdam.nl/zoek-en-ontdek/adresboeken/

In de adresboeken vindt u adressen van Rotterdamse personen, winkels of bedrijven uit de periode 1808-1939. Behalve namen en straten vindt u er ook beroepen van de hoofdbewoners per adres.

Online en gratis adresboek - Adresboek.org

https://adresboek.org/

Online en gratis adresboek. Hier kunt u een gratis en online adresboek aanmaken. Zo kunt u altijd bij uw adressen. Het gebruik van adresboek.org is gratis en makkelijk. En wij bewaken de privacy. Adresboek staat op Nederlandse servers en we delen uw informatie niet met de Amerikaanse overheid. U kunt u gratis inschrijven.

Adresboek kopen? | Bekijk ons aanbod | Stumpel.nl

https://www.stumpel.nl/papierwaar/adresboek

Met een adresboek vergeet je nooit meer adressen, telefoonnummers, wachtwoorden en andere belangrijke zaken. Fijn om alles op te schrijven en op één plek te hebben. Een adresboek is super handig én overzichtelijk, want je hebt snel het juiste adres bij de hand.

Stadsarchief Rotterdam | Adresboeken

https://stadsarchief.rotterdam.nl/diensten/open-data/adresboeken/

De adresboeken van Rotterdam over de periode 1808 - 1939 bevatten namen van bedrijven en personen per straat van de gemeente Rotterdam. In deze gedigitaliseerde bron vindt u informatie over de bewoners van huizen en de beroepen van de hoofdbewoners. Uitgebreidere beschrijving van de set met context. Deze adresboeken zijn in opdracht van het ...

30274 Collectie Stadsarchief Amsterdam: adresboeken

https://archief.amsterdam/inventarissen/details/30274/

Het Stadsarchief Amsterdam is het historisch documentatie- centrum van de stad Amsterdam met 50 kilometer archieven, een historisch- topografische collectie met miljoenen kaarten, tekeningen, en prenten, een bibliotheek en omvangrijke geluids-, film- en fotoarchieven.

Adresboeken van Gouda digitaal beschikbaar - SAMH

https://samh.nl/nieuws/adresboeken-van-gouda-digitaal-beschikbaar

Adresboeken van Gouda digitaal beschikbaar. Goed nieuws voor iedereen die voorouders heeft in Gouda en/of historisch onderzoek doet naar Gouda, vanaf deze maand verschijnen de adresboeken van Gouda uit de periode 1867 – 1950 op de website! U kunt zowel zoeken als bladeren in deze gegevensbronnen.