Adresboeken online kopen

1.00% korting
Bol.com korting

Adresboek kopen? Alle Adresboeken online | bol

https://www.bol.com/nl/nl/l/adresboeken/51816/
Gevonden in: Bol.com kortingscode

Adresboeken. Met een adresboekje vergeet je nooit meer een belangrijk contact, telefoonnummer of adres. De meeste adresboekjes hebben een indeling op alfabet, waardoor je nooit lang naar een contact hoeft te zoeken.

Bezoek Bol.com met korting

Adresboeken Nederland | Uit de oude Koektrommel

https://www.uitdeoudekoektrommel.com/adresboeken-nederland/

Adresboeken, eigenlijk de voorlopers van de telefoongidsen, geven informatie over de hoofdbewoner of eigenaar van een woning. Inwonende familieleden of inwonende huurders worden niet vermeld. De inhoud wisselde door de jaren heen.

Adresboeken - Regionaal Archief Dordrecht

https://www.regionaalarchiefdordrecht.nl/adresboeken/

We hebben alle adresboeken van de gemeente Dordrecht uit de periode 1854-1976 en die van de gemeente Zwijndrecht uit de jaren 1967-1973. Adresboeken zijn handige bronnen als je onderzoek doet naar personen. Hoe zag je straat er vroeger uit? Wie woonde waar? Was het een veilige buurt?

Adresboeken van Gouda digitaal beschikbaar - SAMH

https://samh.nl/nieuws/adresboeken-van-gouda-digitaal-beschikbaar

Adresboeken van Gouda digitaal beschikbaar. Goed nieuws voor iedereen die voorouders heeft in Gouda en/of historisch onderzoek doet naar Gouda, vanaf deze maand verschijnen de adresboeken van Gouda uit de periode 1867 – 1950 op de website! U kunt zowel zoeken als bladeren in deze gegevensbronnen.

Stadsarchief Rotterdam | Stamboom

https://stadsarchief.rotterdam.nl/zoek-en-ontdek/stamboom/

Zoekpagina naar historische persoongegevens uit o.a. de Burgerlijke Stand, bevolkingsregisters en doop-, trouw- en begraafboeken.

Hoe kan je een gratis adresboek maken? - Mailbook

https://mailbook.nl/nieuws/gratis-adresboek-maken

Mailbook is een gratis adresboek, waarin je gemakkelijk alle post-, emailadressen en telefoonnummers opslaat. Ook helpt Mailbook met het verzamelen van de adressen met een handige persoonlijke pagina waarbij de ontvanger wordt gevraagd om zijn/haar adres toe te voegen aan jouw adresboek.

Adresboeken Ratinckx online | Erfgoed Hendrik Conscience

https://consciencebibliotheek.be/en/node/6004

De Ratinckx-adresboeken worden volledig digitaal ter beschikking gesteld in het DAM-systeem van de Stad Antwerpen. Het is perfect mogelijk met eenvoudige zoekopdrachten de grote hoeveelheid aan informatie in deze adresboeken vrij te raadplegen.

Een adresboek toevoegen of verwijderen - Microsoft Ondersteuning

https://support.microsoft.com/nl-nl/office/een-adresboek-toevoegen-of-verwijderen-fd067150-ba37-42a4-b88e-5b15f3dba4e6

U kunt het adresboek gebruiken om tijdens het adresseren van e-mailberichten namen, e-mailadressen en distributielijsten te zoeken en te selecteren. Als u Outlook gebruikt met een Exchange Server-account, omvat uw adresboek de Algemene adreslijst (GAL).

Stadsarchief Rotterdam | Zoek en ontdek

https://stadsarchief.rotterdam.nl/zoek-en-ontdek/

Adresboeken van Rotterdam met namen van bedrijven, winkels en personen over de periode 1808 - 1939.

Adresboeken - Regionaal Archief Nijmegen

https://regionaalarchiefnijmegen.nl/collecties/adresboeken

In de adresboeken staan de adresgegevens van inwoners uit Nijmegen en in veel gevallen ook gegevens uit omliggende plaatsen zoals Ubbergen, Beek, Berg en Dal, Heumen en Malden. Hatert, Hees en Neerbosch zijn in oudere uitgaven ook als afzonderlijke dorpen opgenomen.

Adresboeken zijn een uitstekende bron voor je stamboom - Yory

https://www.yory.nl/historische-adresboeken/

Oude adresboeken zijn een geweldige bron, en een goed alternatief voor verloren archieven. Je kunt verrast worden door onverwachte feiten, zoals een beroep wat je nog niet wist. Oh nee, de naam van mijn opa staat fout vermeld!

Adresboeken Regionaal Archief Alkmaar

https://adresboeken.archiefalkmaar.nl/

Hier kunt u bladeren en zoeken in alle adresboeken uit de collectie van het Regionaal Archief Alkmaar. Daarnaast werden dankzij het in bruikleen geven door particulieren vele adresboeken uit de regio gedigitaliseerd.

Stadsarchief Rotterdam | Adresboeken

https://stadsarchief.rotterdam.nl/zoek-en-ontdek/adresboeken/

Adresboeken. In de adresboeken vindt u adressen van Rotterdamse personen, winkels of bedrijven uit de periode 1808-1939. Behalve namen en straten vindt u er ook beroepen van de hoofdbewoners per adres.

Adresboeken - Regionaal Archief Alkmaar

https://www.regionaalarchiefalkmaar.nl/collecties/adresboeken

Adresboeken zijn een rijke historische bron voor wie geïnteresseerd is in de bewoningsgeschiedenis van een dorp of stad. In veel gemeenten werden vanaf het eind van de 19de eeuw tot in de jaren zeventig van de 20ste eeuw adresboeken uitgegeven.

Adresboeken (1860-1975) - Het Utrechts Archief

https://hetutrechtsarchief.nl/locaties/51-hulp-bij-onderzoek/zoekhulp-locaties/776-adresboeken-1860-1975

Op Delpher vindt u de adresboeken van de periode 1860-1940 digitaal. U kunt de scans op woordniveau doorzoeken. In onze studiezaal kunt u adresboeken raadplegen op microfiche. Adresgegevens van na 1975 worden beheerd door de afdeling Burgerzaken van de gemeente Utrecht.

Adresboek van Den Helder - Adresboeken Regionaal Archief Alkmaar

https://adresboeken.archiefalkmaar.nl/periodicals/ADH

Adresboeken Regionaal Archief Alkmaar. Home PeriodiekenAdresboek van Den Helder . Adresboek van Den Helder. 1887 1902 1906 1916 1920 1924 1933 1948 1953 ...

Adresboeken (Gemeentearchief Zeist)

https://www.geheugenvanzeist.nl/archieven/?mizig=352&milang=nl&misort=last_mod%7Cdesc&mif1=Het%20adresboek%20van%20Zeist%2C%20De%20Bilt%20en%20Bilthoven&miview=ldt

Adresboeken. Adresboeken zijn tekstueel doorzoekbaar en beslaan de jaren 1889 tot 1942. Zoekt u een persoon? Wilt u weten wie in uw woonde? Welk beroep uw voorouder had? Waar welk bedrijf zat? Let dan op, want in het verleden zijn er nogal wat straatnamen of huisnummers veranderd.

30274 Collectie Stadsarchief Amsterdam: adresboeken

https://archief.amsterdam/inventarissen/details/30274/

30274 Collectie Stadsarchief Amsterdam: adresboeken. Download als pdf Download als xml. Beschrijving van het archief.

Online en gratis adresboek - Adresboek.org

https://adresboek.org/

Hier kunt u een gratis en online adresboek aanmaken. Zo kunt u altijd bij uw adressen. Het gebruik van adresboek.org is gratis en makkelijk. En wij bewaken de privacy. Adresboek staat op Nederlandse servers en we delen uw informatie niet met de Amerikaanse overheid. U kunt u gratis inschrijven.

Stadsarchief Rotterdam | Adresboeken

https://stadsarchief.rotterdam.nl/diensten/open-data/adresboeken/

De adresboeken van Rotterdam over de periode 1808 - 1939 bevatten namen van bedrijven en personen per straat van de gemeente Rotterdam. In deze gedigitaliseerde bron vindt u informatie over de bewoners van huizen en de beroepen van de hoofdbewoners. Uitgebreidere beschrijving van de set met context. Deze adresboeken zijn in opdracht van het ...

Adresboeken - Het Utrechts Archief

https://hetutrechtsarchief.nl/over-ons/missie/24-hulp-bij-onderzoek/online-bronnen/145-adresboeken

In de adresboeken vindt u namen van personen die in Utrecht hebben gewoond. Op Delpher vindt u de gedigitaliseerde adresboeken van de stad Utrecht (1860-1940). U kunt de scan op woordniveau doorzoeken. In onze studiezaal kunt u de adresboeken ook raadplegen op microfiche.

Adresboeken - Noord-Hollands Archief

https://noord-hollandsarchief.nl/zoeken/32-gebouwen/211-adresboeken

Ligt de zoekperiode tussen ca. 1850 en 1988 dan kunt u voor verschillende gemeenten gebruikmaken van adresboeken. In de adresboeken (een soort voorloper van de telefoongidsen) is gemakkelijk terug te vinden wie op een bepaald adres woonde.

Verdwenen villa’s: Moorse Huis aan de Abstederdijk

https://www.duic.nl/cultuur/verdwenen-villas-moorse-huis-aan-de-abstederdijk/

Johannes van Beusekom woonde met zijn gezin op 1 en bleef vermeld staan als ‘landbouwer’. Nummer 3 werd eerst verhuurd aan de directeur van de Vakschool voor Typografie. Govert van Beusekom woonde toen nog verderop aan de Abstederdijk, maar betrok in 1914 het Moorse Huis. Hij bleef als hovenier in de adresboeken staan.