Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Als alleenstaande moeder is het tegenwoordig niet eenvoudig om een nieuwe partner te vinden. Want waar kom je die tegen? Online dating is dan ook de uitkomst voor single ouders. Op die manier kom je in contact met leuke singles uit jouw omgeving. Alleenstaande moeders is een datingsite voor mama’s die wel weer eens een date willen hebben en een leuke man (of vrouw) willen ontmoeten. Je kan hier op een veilige manier op zoek gaan naar nieuwe contacten. Zodra je je hebt ingeschreven kun je communiceren met andere singles die ingeschreven staan.

De website controleert meerdere keren per dag de profielgegevens en foto's van haar leden en vraagt haar leden zich te verifiëren. Zo wil Alleenstaande moeders je een veilig date-omgeving bieden. Je kunt zoeken op dating op provincie of dating op regio. Je hebt onbeperkt inzage in alle profielen en kunt zo op zoek gaan naar de juiste date. Veel plezier!

Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van online aanbiedingen en acties. Zo kan je korting krijgen op aankopen of inschrijvingen. Online kun je niet alleen de leukste aankopen doen, je kunt ook de leukste mensen ontmoeten. Kijk of er een actiecode van Alleenstaande moeders tussen staat en ontmoet leuke mensen met ledenkorting.

Korting Alleenstaande moeders

Alleenstaande moeders

€ 2.50 korting
Bezoek Alleenstaande moeders met korting