Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Als je graag op het water bent, dan zou jij het waarschijnlijk superleuk vinden om een zeilvakantie te hebben. Bij Amorgos kun jij de leukste zeilvakanties online boeken. Of je nu wilt zeilen in Nederland, Italië, Kroatië, Turkije of misschien wel in de Caribbean, maar ook zeillessen of meezeilen is mogelijk via Amorgos. Ga naar de zeilschool om jezelf kundig te maken met de mooiste zeilboten of laat je begeleiden tijdens jouw vakantie en kies voor de heerlijkste landen voor een fijne vakantie op het water. 

Bij Amorgos.nl kun je de leukste zeilvakanties boeken op basis van individuele aanmeldingen, voor gezinnen, groepen. In samenwerking met Nederlandse schippers en zeilinstructeurs die intern zijn opgeleid krijg je optimale begeleiding en kun jij gaan genieten. 

Een heerlijke vakantie op het water, of je nu weg wilt met je gezin of als single een leuke reis wil meemaken, het kan bij Amorgos. Boek jouw vakantie online via 24/7 Discount en profiteer van de beste aanbiedingen als vroegboekkorting, lastminutes en ledenkorting op jouw account. 

Korting Amorgos

Amorgos

Bezoek Amorgos