Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een lang bestaande organisatie in Nederland is toch wel de ANWB. Niet alleen verzorgen zij wegenwachtservice over heel Nederland, maar ook in Europa, daarnaast kun je bij ANWB ook terecht voor goede verzekeringen en meer. Al sinds 1883 biedt de ANWB zijn diensten aan bij de Nederlandse bevolking. De organisatie staat bekend om zijn nationale, maar ook internationale wegenwachtdiensten.

De ANWB heeft tegenwoordig ook een leuke webshop. Hier kan je reisartikelen vinden, entreebewijzen voor gezellige uitjes en nog veel meer. Of je nu op vakantie gaat en een reisverzekering nodig hebt of graag pechhulp wilt in het buitenland, je sluit het af op bij ANWB. Ook voor autoverzekeringen en verzekeringen voor andere voertuigen vind je een ruime keuze bij ANWB. Bij ANWB kun jij jezelf optimaal verzekeren en weet je dat je goed wordt geholpen, want de klantenservice van ANWB wordt goed beoordeeld.

Je goed laten verzekering doe je altijd via 24/7 Discount. Via 24/7 Discount profiteer je van ledenkorting op jouw account en vind je diverse organisaties waar jij een verzekering kunt afsluiten, ga daarom snel naar 24/7 Discount en sluit jouw verzekering vandaag nog af.

Korting ANWB

ANWB

2.00% korting
Bezoek ANWB met korting