Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Babyvoeding

Na vier maanden van je kleine baby te hebben genoten en de fles te hebben mogen geven (of borstvoeding) mag je eventueel beginnen met de eerste hapjes. Flesvoeding is natuurlijk ook al babyvoeding, maar echte babyvoeding zijn toch wel de wortels volledige gepureerd, appeltjes en andere soorten fruit en groenten zodat de kleine kan wennen aan vast voedsel.  

Soms kan het na vier maanden nog een beetje snel zijn, dan begin je wat later, het is van belang dat je kindje het lekker vindt. Ga voor babyvoeding van Olvarit of van huismerken als Albert Heijn en kijk wat hij/zij lekker vindt. Zo heb je dus al hapjes vanaf 4 maanden en kun je door tot 18 maanden met potjes maaltijden. Van wortels tot rundvlees, appels met abrikoos, bosvruchten en meer, je vindt het bij babyvoeding.

Babyvoeding is belangrijk voor je kind, hierdoor leert hij smaken herkennen en de motoriek in zijn mondje verbeteren. Babyvoeding shop je online via 24/7 Discount, want alleen dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Kijk snel of er een aanbieding is voor babyvoeding en bestel vandaag nog.

Wehkamp

Korting WehkampMet korting Wehkamp shop je voordelig voor de laatste mode, huishoudelijke artikelen...

Bezoek Wehkamp