Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Binnenveringmatrassen

Heerlijk slapen op een goed matras, wil niet iedereen dat? Al eens gekeken naar een binnenveringmatras? Dat is een matras met in de kern springveren van staaldraad die daardoor stevigheid geven aan het matras en waarbij de buitenkant is voorzien van koudschuim, traagschuim, latex of polyether. Hierdoor wordt er stevigheid gecreëerd in het matras en kun jij een goede nachtrust tegemoet gaan.  

Binnenveringmatrassen vind je van merken als Auping, Hästens en meer en bieden ondersteuning aan de heupen, de schouders en meer. De veren in het matras kunnen op verschillende manieren zijn aangebracht waardoor je of een zacht of hard matras creëert. Tenslotte slaapt iedereen graag op een andere manier.  

De fijnste matrassen, dus ook binnenveringmatrassen vind je online bij de aangesloten webshops van 24/7 Discount. Bekijk daarom snel het aanbod aan binnenveringmatrassen bij de aangesloten webshops en shop direct online volgens de laatste acties waardoor je naast ledenkorting ook profiteert van andere korting.

Wehkamp

Korting WehkampMet korting Wehkamp shop je voordelig voor de laatste mode, huishoudelijke artikelen...

Bezoek Wehkamp