Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Body Worlds discount voucher

Een unieke en leerzame ervaring voor het hele gezin? Bezoek Body Worlds in Amsterdam voor een reis door het menselijk lichaam waarbij je álles te weten komt over hoe je lichaam werkt. Boek je tickets met korting door een discount voucher te gebruiken. Altijd met korting shoppen? Meld je aan bij 24/7 Discount en mis nooit meer een actie én spaar direct voor ledenkorting.

Body Worlds entree prijs

Wat betaal je voor een ticket voor Body Worlds? Er zijn speciale tarieven voor als je je ticket online koopt voor kinderen tot 12 jaar en voor groepen vanaf 10 personen. Kijk in de webshop van Body Worlds onder: ‘tickets’ en bekijk wat een ticket voor jou kost. Oh en boek gelijk online je tickets zodat je niet in de rij hoeft te staan.

Body worlds en foto’s maken

In het museum mag je geen foto’s maken. Wil je foto’s gebruiken? Ga naar de website van Body Worlds en je kunt foto’s downloaden. De foto’s zijn rechtenvrij te gebruiken maar dan moet je wel de juiste credits vermelden die bij de foto’s vermeld staan. Journalisten mogen foto’s alleen gebruiken voor verslaglegging over de tentoonstelling.

Body Worlds kortingskaartjes

Als je naar Body Worlds gaat om de geheimen van het menselijk lichaam te ontdekken, gebruik dan een kortingskaartje zodat je goedkoper uit bent. Kijk in de webshop en bespaar nu € 3,50 op een ticket of kijk waar je online nog meer Body Worlds kortingskaartjes kunt krijgen of waar je goedkoper uit bent zoals shoppen via 24/7 Discount.

Body Worlds openingstijden

Je vindt Body Worlds midden in het centrum van Amsterdam, op het Damrak. Je kan er elke dag van de week terecht van 9.00 tot 20.00 uur en op zaterdag zelfs tot 22.00 uur. Er zijn speciale openingstijden in de schoolvakanties en op zon- en feestdagen. Check dit even op de website.  Oh en de laatste toegang is een uur voor sluitingstijd!

Body Worlds parkeren

Body Worlds kun je vinden op het Damrak, op loopafstand van het hoofdstation,  in het mooie pand van American Express. Omdat Body Worlds zo dicht bij het station ligt, is het ideaal om met het openbaar vervoer te komen. Kom je met de auto? Dan kan je parkeren in de Q-parken De Bijenkorf op het Beursplein of de Kolk aan de Nieuwezijds Kolk.

Korting Body Worlds

Body Worlds

7.00% korting
Bezoek Body Worlds met korting