Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een heerlijk uitje in je hoofd om met iemand te gaan doen of wil je juist iemand verrassen met een leuk uitje voor haar/zijn verjaardag? Shop dan bij Bongo, want bij Bongo heb je de leukste uitjes voor actieve, romantische, culinaire en spannende uitjes. Zo kun je heerlijk gaan high-teaen of kiezen voor iets spannenders zoals het doen van een slipcursus, kortom, er zijn talloze mogelijkheden. 

Bij Bongo heb je de keuze uit meer dan 1.000 originele ideeën voor het weekend of ander vrije tijd moment. Bongo biedt de mogelijkheid tot het kopen van een origineel cadeau. Kies het thema van de belevenisbon en laat de keuze van het arrangement over aan ontvanger. Er zijn zoveel leuke uitjes verkrijgbaar met een Bongo! Het geven alleen al maakt je blij!


 Ben jij in de mood voor een leuk uitje en weet je niet waar je moet beginnen of wil jij iemand verrassen met een spannende thrill of iets anders en wil je hem/haar laten kiezen? Bij 24/7 Discount vind je meerdere aanbieders op het gebied van daguitjes en kun je profiteren van ledenkorting wanneer jij bijvoorbeeld online een Bongo besteld. 

Korting Bongo

Bongo

4.00% korting
Bezoek Bongo met korting