Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bij Booking.com reserveer je wereldwijd de mooiste accommodaties voor korte en lange vakanties. Iedere dag worden er maar liefst meer dan 90.000 kamernachten gereserveerd. En niet alleen voor zakenreizigers, maar ook vakantiegangers boeken bij Booking.com. Waar ga jij naar toe? Wordt het Kopenhagen, Sydney of St. Petersburg?

Kijk op de website van Booking.com en vindt er allerlei soorten accommodaties. Van kleine bed & breakfasts tot en met luxe hotels. En voor iedere reiziger en voor elk budget is er een accommodatie te vinden. Je boekt heel gemakkelijk door je bestemming in te voeren en de incheck en uit check datum. Vul vervolgens het aantal personen in en met een klik op de zoek button vind je de geselecteerde accommodaties.

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen van online reisorganisaties en boek met korting via 24/7 Discount. Kijk of er een actuele kortingscode van Booking.com tussen staat en ontvang korting op je boeking voor de leukste accommodaties wereldwijd. Via 24/7 Discount profiteer je van ledenkorting wanneer je online je vakantie accommodatie boekt.

Korting Booking.com

Booking.com

2.00% korting
Bezoek Booking.com met korting