Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bootschoenen

Heerlijke en luchtige schoenen van goed materiaal, met name van leer en in eerste instantie schoenen die alleen werden gebruikt in het zeilerscircuit, dat zijn de echte bootschoenen, maar tegenwoordig vind je de bootschoenen ook terug in het modebeeld. Bootschoenen vind je in diverse kleuren, met grappige details en zowel voor dames als heren.  

Mooie leren schoenen van goede kwaliteit, een stevige zool en goede houvast op bijvoorbeeld de boot. Je vindt diverse soorten bootschoenen, met veters, instapmodellen en ook bootschoenen voor kinderen. Merken in bootschoenen zijn onder andere Tommy Hilfiger, TOMS, Pier One, Timberland en heel veel meer.  

De mooiste schoenen voor jezelf of je kind shop je online via 24/7 Discount, want alleen dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Bekijk daarom snel het assortiment aan bootschoenen en profiteer vandaag nog van leuke korting op jouw account en blijf op de hoogte van goede acties zodat jij kunt besparen op jouw aankoop aan bootschoenen via 24/7 Discount.

Bootschoenen

Van Haren
4.25% korting

Bij Van Haren kun je met het hele gezin in één keer slagen, want bij Van...

Bezoek Van Haren met korting