Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bordspellen

Even gezellig een spel doen met je vrienden of familie is altijd leuk. Daar zijn diverse spellen voor ontwikkeld die je samen met vele andere tegelijkertijd kunt spelen. Spellen waar je aan kunt denken zijn onder andere Wie is de Mol, Levensweg, Monopoly, Kolonisten van Katan, maar er is veel meer aanbod in bordspellen.

Bordspellen vindt je voor jong en oud, voor groot en klein, met leuke opdrachten, activiteiten en meer om ze de sfeer nog gezelliger te maken. Bordspellen kun je online shoppen bij diverse spellenwebsites of speelgoedwinkels en zo kun jij de volgende dag al met je vrienden of je familie om de tafel zitten. Ganzenborden, Mens-Erger-Je-Niet en heel veel andere spellen zijn puur om gezamenlijk gezelligheid te creëren en elkaar bezig te houden.  

De leukste bordspellen shop je online via 24/7 Discount, want alleen dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Bekijk het aanbod aan bordspellen bij de aangesloten webshops en profiteer vandaag nog van leuke acties en aanbiedingen en van ledenkorting op jouw account van 24/7 Discount. 

Bordspellen

Monopoly Disney Classic - bordspel
€ 47.95
Monopoly The Walking Dead edition - bordspel
€ 48.50
Blokker
1.50% korting

Blokker is de webshop van de grote huishoudwinkel Blokker die naast een webwinkel ook meet dan 600...

Bezoek Blokker met korting
Xenos
1.75% korting

De leukste woonaccessoires, leuke hebbedingen, bakspulletjes, meubeltjes en knutselspullen, dat...

Bezoek Xenos met korting