Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wie kent Bruna niet? De kantoorartikelen- en boekenwinkel die je op vele plaatsten vind. De winkelformule van Bruna bestaat al sinds 1868 en kent inmiddels al zo’n 380 eigen winkels, maar Bruna heeft ook een webshop. In deze winkel vind je de nieuwste boeken van verschillende top auteurs. Tastbare boeken of e-readers, alles is te vinden bij Bruna.

Doordat de Bruna altijd netjes op een rijte zet welke boeken nieuw zijn en welke je echt gelezen moet hebben, mis je nooit iets op literatuurgebied. Van luchtige roman tot spannende thriller en van kookboek tot schoolagenda, je vindt het op Bruna. Voor een leuk cadeau voor familie, vrienden of jezelf ben je bij Bruna dus zeker aan het goede adres.

24/7 Discount houd je als eerste op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en acties op het gebied van literatuur. Korting op klassiekers, 3 thrillers voor de prijs van 2, grote kans dat je deze acties treft bij een van de webshops. Kijk snel of Bruna ook zo’n leuke actie heeft en doe hier je voordeel mee! Via 24/7 Discount koop je al jouw kantoorartikelen voordeliger met ledenkorting.

Korting Bruna

Bruna

2.00% korting
Bezoek Bruna met korting