Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Buggy's

Vroeger wisten ze niet beter en werden de kinderen op de arm meegedragen naar diverse gelegenheden, ook waren er toen nog geen autostoeltjes, maar gelukkig is dat nu wel anders. Want ergonomisch is het niet verstandig om je kind altijd maar te dragen, een buggy is de oplossing. Wanneer je kind een half jaar of ouder is, dan kan het in de buggy, het voordeel van de buggy is dat hij makkelijk opvouwbaar is en daardoor makkelijk mee te vervoeren is in de auto.  

Zo kun jij gewoon lekker ergens heen en de buggy uit de auto halen om vervolgens je kleine erin te doen. Vaak vinden ze het ook wel leuk om vooruit te kijken. Buggy’s vind je in diverse kleuren van merken als Maxi-Cosi, Koelstra en meer. De meeste kun je ook in de ligstand leggen zodat ze heerlijk kunnen slapen.  

Een goede buggy shop je natuurlijk online via 24/7 Discount, want alleen dan profiteer je van ledenkorting op jouw account. Bekijk snel het aanbod aan buggy’s bij aangesloten webshops en shop vandaag nog zodat jij morgen jouw kleine uk al kunt vervoeren in de buggy.

IKenIK
3.50% korting

Voor de eerste keer zwanger? Dan heb jij heel veel spullen nodig voor de babykamer, babyverzorging...

Bezoek IKenIK met korting