Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Tijdens je zwangerschap kan het dragen van een kleintje in je buik best zwaar worden. Een beetje ondersteuning terwijl je in verwachting bent is dan op zijn zachts gezegd erg fijn. Een goede buikband kan jouw buik ondersteunen en kun je heerlijk wandelen, flaneren en meer. Bij Buikbanden.com vind je de leukste buikbanden in effen kleuren, met print of zelfs in eigen design. Kies uit leuke kleuren, kleurige bloemen en leuke designs zodat je jouw buik heerlijk kunt ondersteunen met een leuke buikband.

Bij Buikbanden.com kun je zelf jouw buikband ontwerpen met een leuke tekst, maar ook kun je ervoor kiezen een vooraf geprint model te kiezen. Leuk met roze voetjes of juist met gezellige bloemetjes, het kan allemaal bij Buikbanden.com. Natuurlijk wil je iedereen laten zien dat je zwanger bent en hoe leuk is het dat je dat met een leuke buikband kan doen. Shop een leuke buikband voor iemand anders voor bijvoorbeeld met een babyshower of koop er één voor je vriendin.

Bekijk de collectie aan buikbanden online bij Buikbanden.com en bestel online via 24/7 Discount. Niet alleen krijg jij ledenkorting via 24/7 Discount, maar vaak vind je op 24/7 Discount ook leuke kortingsacties, zoals bijvoorbeeld 2de buikband voor de helft. Kijk daarom snel bij 24/7 Discount en bestel vandaag nog bij Buikbanden.com.

Korting Buikbanden

Buikbanden

2.75% korting
Bezoek Buikbanden met korting