Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De webwinkel Canvascorner is gespecialiseerd in het drukken van foto's op canvas. Het is zeer eenvoudig een eigen ontwerp te maken en er zijn veel verschillende formaten verkrijgbaar (ook panorama). Je kunt bij Canvascorner kiezen uit een budgetlijn of een luxe canvaslijn waar jouw canvas wordt afgewerkt met een extra vernislaag waardoor de kleur langer mooi blijft.

Bij Canvascorner vind je scherpe prijzen, topkwaliteit en snelle levering. Je upload gemakkelijk jouw eigen foto en ook een collage maken is mogelijk zodat jij meerdere foto's op één canvas kunt plaatsen. De levering is 3 werkdagen nadat de betaling binnen is. Ook wordt jouw foto nog nagekeken om te kijken of deze voldoet aan de eisen en om ervoor te zorgen dat je een prachtige canvas thuisgestuurd krijgt.

Muurdecoratie in de vorm van een eigen foto bestel je online via 24/7 Discount en wanneer je online besteld via 24/7 Discount profiteer je naast ledenkorting ook van leuke kortingsacties van diverse webshops zoals onder andere bij Canvascorner.

Korting Canvascorner

Canvascorner

3.50% korting
Bezoek Canvascorner met korting