Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wil je mooie foto’s af laten drukken op canvas? Dat doe je eenvoudig bij Canvaswinkel.nl. Hier is de kwaliteit hoog en de prijs laag. Door een foto op canvas te laten bedrukken maak je van die saaie muur een mooie blikvanger! Bij Canvaswinkel.nl zijn ze gespecialiseerd in fotobedrukking tot wel 4 x 2 meter.

Bekijk snel de mogelijkheden bij Canvaswinkel.nl. Naast foto’s op canvas, kan je ook foto’s laten bedrukken op bijvoorbeeld plexiglas, dibond of zelfklevend doek. De mogelijkheden zijn eindeloos en het werkt heel gemakkelijk want je upload snel je foto en Canvaswinkel.nl doet de rest. Alle canvassen zijn afwasbaar en kleurenbestendig en je krijgt maar liefst 80 jaar kleurgarantie op de producten. Binnen een week hangt de foto op canvas in je woonkamer!

Voor actuele kortingscodes ga je naar 24/7 Discount. Hier vind je kortingsbonnen voor je aankopen in heel veel online winkels zoals korting op foto’s en afdrukken op canvas. Kijk of er een kortingscode van Canvaswinkel.nl beschikbaar is en upload snel je foto. Meld je eerst aan bij 24/7 Discount om direct te kunnen profiteren van ledenkorting.

Korting Canvaswinkel.nl

Canvaswinkel.nl

5.00% korting
Bezoek Canvaswinkel.nl met korting