Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Champagne

Er hoeft geen reden te zijn voor een feestje, maar wanneer dat het wel is, dan is het altijd goed om een flesje bubbels, oftewel champagne, open te trekken. Champagne is een echte gelegenheidsdrank die wordt opgetrokken bij bijzondere gelegenheden, verjaardagen, huwelijken, jubilea, een nieuwe baan en heel veel meer. Champagne vind je van diverse namen uit mooie regio’s, zo bestaan er echte champagnestreken met de heerlijke champagnes.  

Moët is één van de bekendere merken als het om champagne gaat, maar er zijn heel veel andere alternatieven. Een mooie champagne bewaar je altijd wanneer je iets te vieren hebt, maar tegenwoordig kun je het op een leuk feestje ook al krijgen. Een verkapte vorm van champagne is Prosecco, ook een licht bruisend drankje wat heerlijk is.  

Lekkere champagne shop je online via 24/7 Discount, want niet alleen scheelt het dat je korting krijgt, het scheelt ook sjouwen vanuit de drankwinkel. Kijk snel voor het aanbod aan aangesloten webshops en profiteer vandaag nog van ledenkorting op jouw account.  

Greetz
4.25% korting

Maak iemand blij met een leuke wenskaart die je verstuurd via Greetz. Bij Greetz vind je de leukste...

Bezoek Greetz met korting