Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Coolsound is gespecialiseerd in consumentenelektronica tegen de scherpste prijzen. Via Coolsound wordt een breed assortiment aangeboden dat uiteenloopt van autoradio's, televisies en decoders. Maar CoolSound.nl heeft ook espressomachines, airco's, camera's, babyfoons en (tuin)gereedschap. Daarnaast verkoopt Coolsound onder meer telefoons en horloge's. Je vindt in handige categorieën precies wat jij nodig hebt. Zo hebben ze veel producten op het gebied van baby, beeld en geluid, carmedia, computers, fitness, foto en video, (tuin)gereedschap, huishoudelijke producten, maar ook speelgoed. 

Coolsound heeft een goede klantenservice waar de medewerkers je graag te woord staan en willen helpen. Bestel vandaag jouw producten en profiteer van een snelle levering. Wanneer je voor 16.00uur besteld, heb je het de volgende dag al in huis. Ben je niet tevreden? Dan krijg je de kans het binnen 2 weken terug te sturen. 

Handige elektronica en andere handige tools shop je altijd online via 24/7 Discount. Bij 24/7 Discount vind je diverse aanbiedingen, zo ook voor Coolsound. Bestel vandaag nog online en ontvang ledenkorting op jouw account. 

Korting Coolsound

Coolsound

1.00% korting
Bezoek Coolsound met korting