Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De fiets die je overal mee naar toeneemt omdat hij vooral zo lekker licht en bovenal draagbaar is en gemakkelijk in je kofferbak van de auto past, dat is een Dahon Vouwfiets welke je shopt bij de Dahon specialist van Nederland, Dahon-Vouwfietsen.nl. Bij Dahon-Vouwfietsen.nl vind je een ruim assortiment aan vouwfietsen in diverse formaten. Ga voor een 16 inch Dahon Vouwfiets, een 20 inch, 24 inch of 26 inch en bestel ook jouw onderdelen en accessoires voor de Dahon Vouwfiets online.

Zadeltassen, bagagedragers, sloten, spatborden en meer vind je ook bij Dahon-vouwfietsen zodat jij jouw fiets in één keer volledig klaar hebt of wanneer er iets kapot is gegaan. Het voordeel van een vouwfiets is dat hij lekker compact wordt en je hem gemakkelijk mee kunt nemen op vakantie, in de auto, in de bus, de trein en meer. Bekijk daarom snel het aanbod aan vouwfietsen bij Dahon-vouwfietsen en bestel direct online.

Een praktische vouwfiets is heel handig. Bekijk het aanbod aan shops waar jij een vouwfiets kunt shoppen op 24/7 Discount en bestel direct online met leuke acties en aanbiedingen en met ledenkorting. Kijk snel of er een actie online staat voor Dahon-Vouwfietsen.nl en bestel.

Korting Dahon-Vouwfietsen.nl

Dahon-Vouwfietsen.nl

0.75% korting
Bezoek Dahon-Vouwfietsen.nl met korting