Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De Krijger Muziek is al jarenlang dé online muziekwinkel van Nederland. De Krijger Muziek biedt elektrische gitaren, akoestische- of basgitaren, versterkers, blaasinstrumenten, strijkinstrumenten, drums, licht en geluid voor muzikanten en een zeer compleet scala aan gitaaronderdelen en –snaren aan. De echte muziekliefhebber moet hier absoluut gaan kijken.

In de webshop van De Krijger Muziek vind je meer dan 17.000 producten in het assortiment. Alle producten worden aangeboden tegen scherpe prijzen en met een uitgebreide garantie. De producten worden binnen 24 uur geleverd, dus kun je snel genieten van je bestelde artikelen bij De Krijger Muziek. Bekijk ook het assortiment in de webshop en je begrijpt waarom er zoveel mensen bij De Krijger Muziek bestellen.

Gebruik voordeel op je bestelling of verzendkosten door gebruik te maken van een kortingscode van 24/7 Discount. 24/7 Discount heeft namelijk regelmatig acties en andere aanbiedingen bij online muziekwinkels. Het loont de moeite te kijken of er een actuele kortingscode van De Krijger Muziek tussen staat. Via 24/7 Discount koop je online je muziekinstrumenten en muziekaccessoires met ledenkorting!

Korting De Krijger Muziek

De Krijger Muziek

1.75% korting
Bezoek De Krijger Muziek met korting