Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De Vossenburcht is een gezellige familiecamping in IJhorst op de grens van Drenthe en Overijssel. Het is daar een feest voor de kinderen en een weldadige rust voor jou. Zo geniet iedereen op camping De Vossenburcht. De camping ligt in een mooie bosrijke omgeving. Familiecamping de Vossenburcht biedt gezelligheid voor het hele gezin.

De camping is bijzonder mooi aangelegd, heeft ruime kampeerplaatsen en leuke vakantie huisjes en biedt alle voorzieningen die een verblijf aangenaam maken. Je vindt er onder andere een verwarmd zwembad, wasserette en een gezellige kantine met bar, biljart en terras. Ook beschikt familiecamping De Vossenburcht over een uitstekende snackbar en recreatiezaal. Boek nu snel je vakantie bij De Vossenburcht en kom even helemaal tot rust!

Boek je vakantie of je accommodatie met korting via 24/7 Discount. Kijk of er voor camping De Vossenburcht een kortingscode beschikbaar is en geniet straks met voordeel op je arrangement. Via 24/7 Discount ben je altijd op de hoogte van acties en aanbiedingen en boek je online bij vakantie-aanbieders met ledenkorting!

Korting De Vossenburcht

De Vossenburcht

2.75% korting
Bezoek De Vossenburcht met korting