Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Decoratietakken.nl kortingsbon

Decoratietakken.nl is dé webshop voor al je prachtige decoratietakken en andere natuurlijke accessoires in je huis. Van kapstokken tot trapleuningen, lampen en zelfs trapleuningen. En bij Decoratietakken.nl hebben ze ook bloesembomen en feestdecoratie. Kijk en bestel snel en gebruik een Decoratietakken.nl kortingsbon om voordeel op je bestelling te krijgen. Altijd met korting shoppen? Ga dan naar 24/7 Discount en meld je aan. Je mist nooit meer een aanbieding en je spaart direct voor ledenkorting.

Populair: Decoratietakken.nl trapleuning

Een echte Eyecatcher in je trapopgang? Bestel een trapleuning van een brocante stam van bijvoorbeeld berkenhout. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren zoals Natural, Oak, White wash of Grey wash. De trapleuning wordt voor jou op maat gemaakt en je bestelt er eenvoudig ophangbeugels bij. Met een trapleuning van Decoratietakken.nl heb je echt iets moois in huis!

Decoratietakken.nl levertijd

Wanneer je een bestelling hebt gedaan bij Decoratietakken.nl wil je natuurlijk zo snel mogelijk je artikelen in huis hebben. Of het nou gaat om je bloemschikmateriaal, je bestelde houten lampen of die prachtige decoratieve takken. Een geplaatste bestelling wordt zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd. Binnen 2 of 3 werkdagen heb je het al in huis. Op maat gemaakte producten zoals trapleuningen hebben doorgaans een verwerkings- en levertijd van 10 werkdagen.

Verzendkosten Decoratietakken.nl

Omdat Decoratietakken.nl veel producten heeft in verschillende maten en gewichten zijn de verzendkosten ook verschillend. Voor reguliere pakketzendingen uit de webshop geldt dat bij orders vanaf € 49,- je artikelen gratis worden bezorgd. Dit geldt niet voor zwaardere producten en/of producten met afwijkende lengtes die niet als pakket kunnen worden bezorgd. Kijk voor de juiste verzendkosten in de webshop van Decoratietakken.nl

Decoratietakken.nl klanten reviews

Wil je weten wat andere mensen van Decoratietakken.nl en haar producten vinden? Het is altijd goed om reviews of beoordelingen te lezen. Hierdoor kan je een betere keuze maken. Je vindt shopreviews op Decoratietakken.nl en productreviews zijn terug te vinden op verschillende productpagina’s. Wel fijn om te weten dat Decoratietakken.nl een gemiddeld cijfer van 9.4 heeft gekregen van haar klanten.

Decoratietakken.nl Someren-Eind

Je kan je bestelde artikelen bij je thuis laten bezorgen, maar je kunt ze ook zelf ophalen in de winkel in Someren-Eind. Vind je het sowieso prettig om de kapstokken, lampen, decoratie takken of andere bloem- en houtdecoratie te bezichtigen? Dat is geen probleem. Bezichtigen van producten of ophalen van je bestelling kan elke zaterdag tussen 9.00 en 15.00 uur. Kijk in de webshop voor het adres.

Korting Decoratietakken.nl

Decoratietakken.nl

5.00% korting
Bezoek Decoratietakken.nl met korting