Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Desigual is het merk wanneer je houdt van levendig, uitbundig en kleurrijk. Zowel voor dames als heren vind je bij Desigual.com een leuke collectie aan kleding en met name vrouwen zijn erg enthousiast over dit merk. Mooie jurken, tunieken, trenchcoats, lange jurken, maxidresses en meer vind je bij Desigual.

Niet alleen heeft Desigual kleurrijke kleding, de basics van Desigual zijn vaak effen van kleur. Voor mooie tassen van goede materialen, mooie jurken met leuke details en meer moet je echt een kijkje nemen bij Desigual. Door de vele kleuren die terugkomen in alle dessins is Desigual een heel herkenbaar label en shop je de mooiste mode.

De mooiste kleding shop je natuurlijk online via 24/7 Discount. Dit kan onder andere bij Desigual.com waar je mooie producten online shopt van goede kwaliteit. Shop online via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw account. Zoek jouw favoriete merk online via 24/7 Discount, shop online en ontvang snel ledenkorting op jouw account. Ook weet jij via 24/7 Discount als eerste wanneer de sale is begonnen of de opruiming en blijf je op de hoogte van leuke acties.

Korting Desigual.com

Desigual.com

2.75% korting
Bezoek Desigual.com met korting