Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ga een dagje mee op reis en ervaar een dag vol spelen, spetterende shows en meer in het Dolfinarium. Je hoeft je geen moment te vervelen in dit leuke familiepark en je beleeft de mooiste avonturen met het hele gezin. Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Je kinderen vermaken zich volop!

Je vindt hier onder anderen dolfijnen, zeeleeuwen, walrussen en roggen. Ga samen met het hele gezin een heerlijke dag genieten. Je koopt je tickets al vanaf € 22,50 p.p. Een groepsticket kost slechts € 19, - p.p. Kijk snel op de website van Dolfinarium en plan je dagje uit met vrienden en familie! Koop online je tickets bij Dolfinarium. Veel plezier!

Wil je ook korting op leuke dagjes uit? Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van de leukste aanbiedingen bij attractieparken en dierentuinen. Kijk of er en actiecode of andere aanbieding van het Dolfinarium aanwezig is waarmee je met korting een heerlijke familiedag kan ervaren. Met 24/7 Discount bestel je online je tickets voor en familiepark of dierentuin met ledenkorting.

Korting Dolfinarium

Dolfinarium

2.50% korting
Bezoek Dolfinarium met korting