Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wil jij binnenkort je autorijbewijs gaan halen of misschien wel je brommer of motorrijbewijs, dan moet je ook theorie-examen doen. Je kunt bij Drivers Only onbeperkt examens oefenen zodat jij volledig voorbereid jouw rij-examen ingaat. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, als je jouw theorie-examen hebt gehaald, is de rijtest zelf afnemen en slagen. Je bent volledige voorbereid wanneer je oefenexamens via Drivers Only volgt. 

Oefenen, oefenen, oefenen en goed lezen, dat is wat je moet doen voor theorie-examen. Uiteraard doe je er goed aan om eerst het uitgebreide theorieboek door te nemen voordat je begint met de examens. Zo leer je alvast wat over de verkeersborden, regels en voertuigen op de weg en daarna ga je beginnen met de oefenexamens. De vragen in de oefenexamens zijn afkomstig vanuit het CBR en aan de hand van het aantal seconden die ook worden gehanteerd tijdens het echte examen, leer jij onder dezelfde tijd de vragen te beantwoorden. 

Wil jij jouw theorie-examen het liefst in één keer halen, dan doe je uiteraard goed voorbereid. Bij 24/7 Discount kun je via Drivers Only jouw examen oefenen en kun je online de examens doen. Profiteer via 24/7 Discount van ledenkorting op jouw account. 

Korting Drivers Only

Drivers Only

€ 1.00 korting
Bezoek Drivers Only met korting