Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Hoe cool is het als jij samen met Donald Duck kunt leren typen. Tegenwoordig moeten de kinderen namelijk wel achter de computer aan de slag, want anders ben je niet meer bij de tijd. En wanneer je nu leert typen, heb je daar laten heel veel profijt van. Bij Ducktypen kun je leren typen, snel, door te leren van Donald Duck. Je kunt de cursus zelf online volgen en de informatie ervoor vinden. 

Ook op scholen wordt gebruik gemaakt van deze leuke manier van het leren typen met deze leuke typecursus met Donald Duck. Doordat je spelletjes doet met Donald Duck op de computer wordt het educatief nog een stuk leuker om de cursus te volgen. Kijk snel op Ducktypen voor de mogelijkheden en ga voor een goede typecursus. 

Een goede cursus volg je natuurlijk online en dat kun je regelen via 24/7 Discount. Bekijk snel waar jij online jouw cursus kunt volgen via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting. Zo kun je ook profiteren van ledenkorting op jouw account wanneer je een cursus gaat doen bij Ducktypen. Het aanmelden voor de cursus van Ducktypen regel je natuurlijk via 24/7 Discount, want dan krijg je ledenkorting.

Korting Ducktypen

Ducktypen

€ 4.25 korting
Bezoek Ducktypen met korting