Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

In de webshop van EBBM vind je allerlei elektrische buitenboord motoren voor boten. Praktisch voor elk type boot heeft EBBM wel geschikte motoren en onderdelen. Elektrische buitenboordmotoren, accu's en diverse accessoires voor vissersboten, sloepen, zeilboten, roeiboten, en meer. Onder ander van merken als Minn Kota, Haswing en Torqeedo.

Heb je een zeilboot, roeiboot, rubberboot, visboot of grachtenbootje en ben je opzoek naar een duurzame motor? Neem eens een kijkje in de gespecialiseerde webwinkel en je vind goede producten van vooraanstaande merken online. Je kunt gemakkelijk online bestellen en zoeken binnen de categorieën en merken. Ook kun je bij EBBM online chatten met één van de medewerkers en is de levering van jouw bestelling tussen de 2 en 4 werkdagen afhankelijk van de voorraad.

Houd jij van bootje varen en heb jij een nieuw accu, buitenboordmotor of andere accessoires nodig? Shop dan via 24/7 Discount bij EBBM en profiteer van ledenkorting op jouw account. Kijk snel of er een actiecode online is voor EBBM en bestel vandaag nog online.

Korting EBBM

EBBM

1.50% korting
Bezoek EBBM met korting