Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wil jij er samen met je kinderen of met vrienden of familie even lekker tussenuit en genieten van de pracht en praal van de Efteling? Kijk dan eens bij Efteling Bosrijk en boek jouw verblijf in één van de leukste vakantiehuizen van Efteling Bosrijk en bezoek zelf talloze keren het prachtige attractiepark vol sprookjes, attracties en mooie bezienswaardigheden.  

Efteling Bosrijk is een prachtig vakantiepark aangrenzend aan de Efteling met een prachtig zwembad en andere faciliteiten. Ook krijg je als je in Efteling Bosrijk logeert als eerste toegang tot het prachtige attractiepark waar het leven vol wonderen voorop staat. Het is ook mogelijk om diverse arrangementen bij te boeken en mooie huizen te boeken vanaf 4 personen.  


Een heerlijke weekend of een midweek vertoeven in de Efteling, wie wil dat nou niet? Boek jouw verblijf voor Efteling Bosrijk online via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw account.  Beleef samen met jouw gezin een prachtige week of korter weg naar de Wondere Wereld van de Efteling. 

Korting Efteling Bosrijk

Efteling Bosrijk