Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Elektroshop is al sinds 1997 online met het aanbieden van elektroartikelen als groepenkasten, schakelmateriaal en meer. Met ruime ervaring, een groot assortiment aan bekende merken en goede service kun je bij Elektroshop alles vinden op het gebied van elektro. Naast de online Elektroshop zijn er een aantal fysieke winkels van Elektroshop.

Bij Elektroshop vind je LED-verlichting, schakelmateriaal van Berker en Gira, PVC buizen, Draad en kabel in verschillende lengtes en meer. Van gereedschap tot wandgoten, antennes, maar ook ventilatoren en buitenlampen, je vindt het bij Elektroshop. Zoek makkelijk online op categorie en vind alles voor een veilig huis. Bij een bestelling boven de € 250,- heb je gratis verzending.

Op zoek naar bekabeling en goede producten voor een veilig elektra? Op 24/7 Discount blijf je op de hoogte van de beste aanbiedingen op het gebied van elektroproducten. Denk aan de zomeractie en meer. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor Elektroshop een actiecode beschikbaar is. Bestel snel en makkelijk online jouw elektroproducten en profiteer van ledenkorting als jij via 24/7 Discount besteld.

Korting Elektroshop

Elektroshop

1.50% korting
Bezoek Elektroshop met korting