Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Feenstra is de landelijke expert in cv-ketel installaties, ventilatie, isolatie, beveiliging en zonnepanelen en het enige installatiebedrijf in Nederland met nationale dekking op het gebied van dienstverlening voor energie. Bij Feenstra kan je terecht voor je CV- ketel, huisbeveiliging, isolatie, mechanische ventilatiereiniging en een service abonnement. Het is een van de grootste energieserviceorganisaties met ongeveer 800.000 aangesloten huishoudens in Nederland.

Kijk wat Feenstra voor jou kan doen op gebied van lekker warm comfortabel wonen en werken. Gezond, energiezuinig en veilig. Feenstra helpt ook als je een Cv-ketel storing hebt of als je boiler kapot is. Kijk voor service & onderhoud en doe de ketel check. Feenstra heeft oog voor kwaliteit en met een landelijke dekking is Feenstra altijd bij je in de buurt.

Ga via 24/7 Discount naar Feenstra en bespaar nog meer op je energiekosten. Via 24/7 Discount profiteer je altijd van ledenkorting en weet je in welke webwinkels je kan profiteren van sale, 1 +1 acties of waar je bespaart op je verzendkosten. Meld je aan en shop voortaan online via 24/7 Discount.

Korting Feenstra

Feenstra