Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ben jij op zoek naar een geschikt fietsstoeltje voor op jouw fiets zodat jij jouw kleine lekker kunt meenemen op de fiets? Kijk dan eens op Fiets-stoeltje.nl waar je een ruim assortiment aan fietsstoeltjes vind van onder andere Bobike en Yepp. Op de website van Fiets-stoeltje.nl vind je voorzitjes, achterzitjes, accessoires en meer voor op jouw fiets. Kies voor een mooi voorzitje met windscherm zodat je kind heerlijk voorop kan meegenieten en jij alle diertjes die je tegenkomt kunt aanwijzen. 

Wanneer je kind zwaarder wordt dan 15 kg, dan moet je kind op een achterzitje. Deze kan namelijk op de bagagedrager worden gemonteerd zodat je daar net iets meer gewicht op kan dragen. Bekijk daarom het assortiment aan fietsstoeltjes en bestel direct online op Fiets-stoeltje.nl zodat jij lekker kunt gaan fietsen met de kleine. Handig wanneer je naar school gaan, boodschappen wil gaan doen of gewoon lekker wilt gaan fietsen.

Bekijk op 24/7 Discount waar jij de leukste fietstoeltjes kunt bestellen die ook nog eens veilig zijn en bestel direct met ledenkorting. Op 24/7 Discount vind je met regelmatig leuke acties met kortingscodes zodat je kunt besparen op jouw aankoop. Bekijk het aanbod aan fietsstoeltjes op Fiets-stoeltje.nl en bestel direct online.

Korting Fiets-stoeltje.nl

Fiets-stoeltje.nl

1.50% korting
Bezoek Fiets-stoeltje.nl met korting